Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ona malutka w tym wieeeeelkim pudle na psa :D

Tęskni mi się za Iskrem... Musze Was nawiedzić z Julką. Oczywiście w celach naukowych! Julka ostatnio weszła w okres wzmacniania się i urosła w karku, barkach, udach. Muszę sprawdzić czy jest większa od Iskra :))))

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Widzę, że już działasz, Ajlii - czyli stres "powrotowy" opanowany. Jak tam relacja z Awkowego cudu?

Moment, to była poranna dawka internetu do porannej kawy :D
Teraz muszę trochę popracować (temat ustawy na tapecie), a potem zajmę sie relacją z wyjazdu.

Posted

Dziś tak sobie z mężem rozmawialiśmy o Iskrze... Jaki to *******nik będzie jak z nami zamieszka :) I jak będzie super :)

Cały czas podtrzymuję deklarację, że Iskra będzie miała dom jak tylko poprawią nam się warunki mieszkaniowe. O ile oczywiście nikt jej wcześniej nie pokocha...

• 3 weeks later...
Posted

ajlii napisał(a):

A jak z Iskrowym apetytem?

Lepiej!
Dostaje vitake w przemieszaniu z lukullusem, ale już nam się kończy i przejdziemy na wolf..coś tam. Poza tym jak nie zje mich to zabieram i chyba się jorknęła, że nie opłaca się zostawiać, bo następny posiłek dopiero za kilka godzin. No i troszkę przytyła!:multi:

Posted

Alice, to moja najstarsza stażem podopieczna - była już w tylu hotelach i lecznicach, że samej mi ciężko spamiętać. Obydwie z agata traktujemy ją, jak "naszego" psa. Jest na specjalnych prawach, i już!
Na szczęście zakotwiczyła u DIF:)

Posted

wiem wiem, przeczytałam od deski do deski, a pewnie jeszcze nie jedno móglbyscie dopowiedziec.
"az sie wierzyc nie chce" tak pewnmie mysli kazdy kto pierwszy raz wejdzie w ten wątek i zobaczy ile to juz czasu Iska czeka na dom.

jest fantastyczna z opisu samego z fotek..to co to musi byc na zywo :D

Posted

Ja pamiętam pierwszy watek Iskry i jej pierwszy dt....pisałam jej tekst do ogłoszen i nigdy sie nie spodziewałam że ten słodki szczeniaczek tak strasznie zabłaka sie w zyciu i nie trafi na swoich tak długo.....Najsmutniejsza historia na dogo moim zdaniem..:( mam nadzieje, że jednak z happy endem