ajlii Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jaka ona malutka w tym wieeeeelkim pudle na psa :D Tęskni mi się za Iskrem... Musze Was nawiedzić z Julką. Oczywiście w celach naukowych! Julka ostatnio weszła w okres wzmacniania się i urosła w karku, barkach, udach. Muszę sprawdzić czy jest większa od Iskra :)))) Quote
malibo57 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Widzę, że już działasz, Ajlii - czyli stres "powrotowy" opanowany. Jak tam relacja z Awkowego cudu? Quote
ajlii Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 malibo57 napisał(a):Widzę, że już działasz, Ajlii - czyli stres "powrotowy" opanowany. Jak tam relacja z Awkowego cudu? Moment, to była poranna dawka internetu do porannej kawy :D Teraz muszę trochę popracować (temat ustawy na tapecie), a potem zajmę sie relacją z wyjazdu. Quote
ajlii Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Po pierwsze: chwalę się iskrową "siostrą" :))) Czyż nie jest piękna...? :D Po drugie: zapraszam fanów Awki do obejrzenia zdjęć z jej wyprawy nad morze :) http://picasaweb.google.com/108875803211494440347/PsyNadMorzemListopad2010Cz1?authkey=Gv1sRgCIDdqZu16vXxWQ&feat=directlink Quote
malibo57 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jest:) Tylko, że sobie kwitnie i czeka. Quote
Becia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='zdrojka']Halo, halo, jest tu kto...? :)[/QUOTE] jestem, tylko co tu napisać ? :diabloti: Quote
malibo57 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Iskier w towarzystwie Mamci DIF:) Oraz Szczotko - Fuszki;-) Wymiana ploteczek ze Smoli Ciasno, ale przytulnie - ploteczek ciąg dalszy. Ying yang - Fanta Iskra Chwilka samotności;-) Quote
Hotel KADIF Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin: Ale ten bałagan kuchenny mogłaś wyciąć :diabloti: Quote
malibo57 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 DIF napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: Ale ten bałagan kuchenny mogłaś wyciąć :diabloti: Jaki znowu bałagan? O czym Ty mówisz? Quote
ajlii Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dziś tak sobie z mężem rozmawialiśmy o Iskrze... Jaki to *******nik będzie jak z nami zamieszka :) I jak będzie super :) Cały czas podtrzymuję deklarację, że Iskra będzie miała dom jak tylko poprawią nam się warunki mieszkaniowe. O ile oczywiście nikt jej wcześniej nie pokocha... Quote
malibo57 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Iskra cały czas trzyma Was za....deklaracje:diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
ajlii Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zdjęcie nr 2 - boskie! :D A jak z Iskrowym apetytem? Quote
Hotel KADIF Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 ajlii napisał(a): A jak z Iskrowym apetytem? Lepiej! Dostaje vitake w przemieszaniu z lukullusem, ale już nam się kończy i przejdziemy na wolf..coś tam. Poza tym jak nie zje mich to zabieram i chyba się jorknęła, że nie opłaca się zostawiać, bo następny posiłek dopiero za kilka godzin. No i troszkę przytyła!:multi: Quote
agata-air Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Zapewne na wolfsblut'a :D Bardzooo fajna karma ;) Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 agata-air napisał(a):Zapewne na wolfsblut'a :D Bardzooo fajna karma ;) O to, to, to właśnie.....;) Quote
Hotel KADIF Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Na szybko wklejam zdjęcia z programu TOPMODEL w hotelu KADIF....:evil_lol::eviltong: Zaznaczam, że nie każdy się nadaje;) Prawda, że cudna?! :cool3: Quote
ajlii Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nikt tak pięknie nie rozpłaszcza sie na podłodze jak Iskierek... Quote
malibo57 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ta dziewczyna, to sprężyna:) Nikt nie rozpłaszcza się tak pięknie, jak ona - masz rację, Ajlii:loveu: Ten wdzięk, ten luz i gracja! Quote
alice midnight Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 no to trafiłam po zdjęciach z innego wątku psiaków DIF na te Waszą najlepszą modelkę na globie :) i jeszcze ajlii tu spotykam! i ajlii chce sie dwie julki :D no masakra! ale jaka fajna! Quote
malibo57 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Alice, to moja najstarsza stażem podopieczna - była już w tylu hotelach i lecznicach, że samej mi ciężko spamiętać. Obydwie z agata traktujemy ją, jak "naszego" psa. Jest na specjalnych prawach, i już! Na szczęście zakotwiczyła u DIF:) Quote
alice midnight Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 wiem wiem, przeczytałam od deski do deski, a pewnie jeszcze nie jedno móglbyscie dopowiedziec. "az sie wierzyc nie chce" tak pewnmie mysli kazdy kto pierwszy raz wejdzie w ten wątek i zobaczy ile to juz czasu Iska czeka na dom. jest fantastyczna z opisu samego z fotek..to co to musi byc na zywo :D Quote
Inez de Villaro Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja pamiętam pierwszy watek Iskry i jej pierwszy dt....pisałam jej tekst do ogłoszen i nigdy sie nie spodziewałam że ten słodki szczeniaczek tak strasznie zabłaka sie w zyciu i nie trafi na swoich tak długo.....Najsmutniejsza historia na dogo moim zdaniem..:( mam nadzieje, że jednak z happy endem Quote
Recommended Posts