Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iskier ma za małe posłanie: :mad:

To posłanko Awki, która dzisiaj opuściła nasz hotelik, ale bez posłanka... Wobec tego pomyślałam, że może moja Szynszyla (czytaj:Norka) będzie chciała... Ale najbardziej chciała Iskra!:evil_lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
U mnie też najmniejsze posłanie (za małe dla każdego psa z moich) cieszy się największą popularnością. Nie śmiem go oddać.

coś w tym jest, ja mam 2 identycznej wielkości suki i obie preferują mniejsze legowisko chociaż to większe naprawdę królewskie...

Posted

malibo57 napisał(a):
Iskra jest gwiazdą! Co tam jakość zdjęć - model nadrabia wszystko

Oj, to prawda!
"Modelka" z niej okrutna:diabloti:
Wystarczy, że zapukam leciutko np. w szafkę i podnosi taki szczek, że nie wiem!! Ciągnąc oczywiście całe towarzystwo za sobą, czyli wszystkie prócz Jany i Smoli szczekając jak najęte!!
Dzisiaj TZ wraca w nocy z pracy i aż się boję co to będzie, bo przecież dzieciory śpią.... :evil_lol:

Ale Iskier to pisul, którego nie da się nie pokochać...

Prawda, ajlii? ;)

Posted

Hehe, Awaria gratisowo :)

Dif słońce - jutro jedziemy do Astaroth ze szczurem. Podrzucić Ci budkę po Awci?

Mogę wymiziać Iskiera... i Szancię w promocji! A Jubu Fantusię :D

Posted

ajlii napisał(a):
Hehe, Awaria gratisowo :)

Dif słońce - jutro jedziemy do Astaroth ze szczurem. Podrzucić Ci budkę po Awci?

Gratisowo mogę wymiziać Iskiera :DDDDDDDD

Podrzućcie, przyda się dla Smoli (kowej)! Jestem w domu, bo czekam na Thora z torów. :loveu:
I bardzo dobrze się składa, bo mam dla Astaroth coś od Gosi to zabierzecie, ok?

Posted

Na wątku hotelowym wrzuciłam zdjęcia Iskry i Smolika.

Zaglądajcie tam, bo postanowiłam, że jak są min dwa psiaki na zdjęciu to wklejam na hotelowy, żeby nie dublować takich samych zdjęć na dwóch różnych wątkach...;)