Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrojka napisał(a):
Ależ ona jest śliczna :loveu:
Dobrze tam ma u Was, jeszcze Julka do towarzystwa... :p

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim dawno nie widzianym :roll:

Zdrojciu, kochana! A Ty w ogóle pamiętasz Bastera??!! Byłaś dosyć mocno zaangażowana w jego historię a on teraz jest w moim hoteliku, wiesz? Zajrzyj na wątek Diabła Tasmańskiego i może nas odwiedzisz w realu? Zapraszamy bardzo serdecznie!

A Iskier... Cóż mam mówić... Jak zwykle cudna z tymi łapkami na pysiu.....:loveu:

Posted

Iskrunia z Julką ostatnio zachowują sie jak papużki nierozłączki ;) Razem się kręcą się po domu, śpią, wygrzewają na słoneczku. Nawet jak leżą, to chociaż łapami się muszą stykać. No i bawią się - we froterowanie podłogi albo zobacz-ile-twojego-pyska-pomieści-się-w-moim.

Posted

Coś Wam pokażę:) Sisters in Love

A tu Iskier po masażu!!! Sic! U Ajlii to standardowa procedura:diabloti:

Kompletny odjazd - wszystkie mięśnie i stawy luźne. ( Kanapa, hehe)

Iskierka ma się bardzo dobrze - tyłeczek suchy, samopoczucie wyśmienite.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z ajli:loveu:
Poszukiwałam małego hotelowego kagańca, który wczoraj był mi potrzebny i okazało się, że zawłaszczyła go Awka! :diabloti:

Oczywiście pogadałyśmy o Iskierce. Ajli wspomniała o tym masażu.... Iskra po prostu po nim padła a jak chciała ją obudzić nie dało się. Po prostu Iskrzakowi ślepka same się zamykały taka była wyluzowana! :lol:

Ech.. może i ja się zapiszę ?!:hmmmm:

Posted

malibo57 napisał(a):
Kagańczyk pojechał z Awką? A na jaką okoliczność?
Szukać go?

No, po prostu pojechał z Awką do ajli a potem dalej...
Niech ma Awcia na "drogę" a ja kupię kolejny..:roll:
Musimy po prostu pilnować swoich rzeczy. Sama wiesz!;)

Posted

malibo57 napisał(a):
Oj, wiem!
Zapytam Ingę o ten kagańczyk - wątpię, żeby był potrzebny.

Oj, tam... Nie pytaj! Szkoda prądu!
Pewnie paliwo będzie kosztowało więcej niż on! :evil_lol:

Buziole, Iskrzaku! :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

No, to czas na doniesienia!
Iskier pomału przenosi się ciutkę dalej od nas. Cieszyć się, czy smucić? Cieszyć!!!! Iskra zostaje u Ajlii na stałe i jest to komunikat oficjalny:)
W tej chwili Ajlii siedzi w domu w Warszawie i nie może znaleźć sobie miejsca, bo Trójka pojechała z TZem na włości, a Ajlii tęskni za swoim stadem.
Za chwile kilka fotek z poprzedniego pobytu Iskry ( i reszty) w nowej posiadłości. LUDZIE!!!! Ja już dłużej nie wytrzymam!

ISKRA MA DOM !!!!! PRAWDZIWY!!!

Posted

Ja pierdzielę!!! Zaraz dzwonię!!!!!!!!

Upss....Ale gdzie? Za chwilę północ! Pewnie śpią wszyscy. A nuż jakiegoś psiaka obudzę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wreszcie skończyła się tułaczka Iskry!
Ajliś! Od samego początku byłyście sobie pisane i nic już więcej nie powiem! Koniec tematu! A Iskier już zawsze będzie szczęśliwa! :bigcool:

Posted

Oj, ale Iskrunia na zdjęciach wydaje mi się troszkę zagubiona i zdezorientowana sytuacją.
Boże... tyle ten pies przeszedł....:shake:
Ale to już naprawdę ostatnia zmiana. Ajliś o to zadba.
Całusy w nochala od cioci DIF :p!

Posted

Ja to wiem od dawna, może nawet wcześniej, niz Ajlii;-)
Jak byście posłuchali, jak ona opowiada o Iskrze, to tez byście pożałowali, że ja tego nie nagrywam! Słowo:loveu:

No, to " w górę serca"! Trzeba to oblać, żeby im się wiodło na Nowym, w każdym tego słowa znaczeniu:grins:
DIFciu, zdezorientowana? Mam obietnicę, że Ajlii jutro opisze "przypadki zdezorientowanej suni":evil_lol:

Posted

Szczerze mówiąc to nie wiem co napisać o Iskrze... no Iskra jak to Iskra ;) Sama sobie wybrała dom, ja tu nic nie miałam do gadania :P
Weszła w naszą psio-szczurzo-ludzką rodzinę jak by zawsze tu było jej miejsce...

Patrząc z perspektywy tych dwóch mięsiecy... wypiękniała, zrobiła się pewna siebie i... czupurna ;) Wie że ją kochamy, i że może sobie na wieeeele pozwolić ;) Np. na włażenie na kolana nasze i gości... Robi się z niej też gwiazda, np. w lecznicy, w sklepie itp.

Obecnie pojechała z Grześkiem remontować swój nowy dom. Pilnuje go zawzięcie, najchętniej z perspektywy... stołu ;) Ma też swój fotel, podobnie jak Julka i Kazan. Podobno tęskni za mną, ale rekompensuje to sobie leżeniem na łóżku przy swoim drugim człowieku. Cóż, ja nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu... tak cicho jakoś i tylko jedno duże futro kręci mi sie pod nogami (nasz kolejnym tymczasowicz - Jaśmin z guzem mózgu).

Tak w skrócie - Iskrunia to nasza królewna ;) Jak tylko przekroczyła próg naszego domu, było wiadomo że jest NASZA :) I że nie oddamy jej... bo jak oddać psa, który od pierwszej chwili, całym sobą okazuje jak bardzo tu jest jego dom i jego ludzie - których darzą całą miłością swojego psiego serducha???

Posted

ajlii napisał(a):
Szczerze mówiąc to nie wiem co napisać o Iskrze... no Iskra jak to Iskra ;) Sama sobie wybrała dom, ja tu nic nie miałam do gadania :P
Weszła w naszą psio-szczurzo-ludzką rodzinę jak by zawsze tu było jej miejsce...

Patrząc z perspektywy tych dwóch mięsiecy... wypiękniała, zrobiła się pewna siebie i... czupurna ;) Wie że ją kochamy, i że może sobie na wieeeele pozwolić ;) Np. na włażenie na kolana nasze i gości... Robi się z niej też gwiazda, np. w lecznicy, w sklepie itp.

Obecnie pojechała z Grześkiem remontować swój nowy dom. Pilnuje go zawzięcie, najchętniej z perspektywy... stołu ;) Ma też swój fotel, podobnie jak Julka i Kazan. Podobno tęskni za mną, ale rekompensuje to sobie leżeniem na łóżku przy swoim drugim człowieku. Cóż, ja nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu... tak cicho jakoś i tylko jedno duże futro kręci mi sie pod nogami (nasz kolejnym tymczasowicz - Jaśmin z guzem mózgu).

Tak w skrócie - Iskrunia to nasza królewna ;) Jak tylko przekroczyła próg naszego domu, było wiadomo że jest NASZA :) I że nie oddamy jej... bo jak oddać psa, który od pierwszej chwili, całym sobą okazuje jak bardzo tu jest jego dom i jego ludzie - których darzą całą miłością swojego psiego serducha???

AMEN :loveu: :loveu: :loveu: