zdrojka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ależ ona jest śliczna :loveu: Dobrze tam ma u Was, jeszcze Julka do towarzystwa... :p A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim dawno nie widzianym :roll: Quote
malibo57 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A, dzień dobry:) Iskra przechodzi cykl badań, kontroli, powtórek - w niedzielę pewnie będzie komunikat. Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 zdrojka napisał(a):Ależ ona jest śliczna :loveu: Dobrze tam ma u Was, jeszcze Julka do towarzystwa... :p A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim dawno nie widzianym :roll: Zdrojciu, kochana! A Ty w ogóle pamiętasz Bastera??!! Byłaś dosyć mocno zaangażowana w jego historię a on teraz jest w moim hoteliku, wiesz? Zajrzyj na wątek Diabła Tasmańskiego i może nas odwiedzisz w realu? Zapraszamy bardzo serdecznie! A Iskier... Cóż mam mówić... Jak zwykle cudna z tymi łapkami na pysiu.....:loveu: Quote
ajlii Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A Iskra ma nowe hobby........ kolekcjonuje ścierki kuchenne ;) Znosi sobie na środek pokoju wszystkie "upolowane" szmatki i radośnie je pilnuje :D Quote
ajlii Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Iskrunia z Julką ostatnio zachowują sie jak papużki nierozłączki ;) Razem się kręcą się po domu, śpią, wygrzewają na słoneczku. Nawet jak leżą, to chociaż łapami się muszą stykać. No i bawią się - we froterowanie podłogi albo zobacz-ile-twojego-pyska-pomieści-się-w-moim. Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 ajlii napisał(a): albo zobacz-ile-twojego-pyska-pomieści-się-w-moim. :megagrin::megagrin::megagrin: Tyle powiem! Ech, Iskruniu "moja"! Tęskno mi troszku...:p Quote
malibo57 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Coś Wam pokażę:) Sisters in Love A tu Iskier po masażu!!! Sic! U Ajlii to standardowa procedura:diabloti: Kompletny odjazd - wszystkie mięśnie i stawy luźne. ( Kanapa, hehe) Iskierka ma się bardzo dobrze - tyłeczek suchy, samopoczucie wyśmienite. Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Rozmawiałam wczoraj z ajli:loveu: Poszukiwałam małego hotelowego kagańca, który wczoraj był mi potrzebny i okazało się, że zawłaszczyła go Awka! :diabloti: Oczywiście pogadałyśmy o Iskierce. Ajli wspomniała o tym masażu.... Iskra po prostu po nim padła a jak chciała ją obudzić nie dało się. Po prostu Iskrzakowi ślepka same się zamykały taka była wyluzowana! :lol: Ech.. może i ja się zapiszę ?!:hmmmm: Quote
malibo57 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kagańczyk pojechał z Awką? A na jaką okoliczność? Szukać go? Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 malibo57 napisał(a):Kagańczyk pojechał z Awką? A na jaką okoliczność? Szukać go? No, po prostu pojechał z Awką do ajli a potem dalej... Niech ma Awcia na "drogę" a ja kupię kolejny..:roll: Musimy po prostu pilnować swoich rzeczy. Sama wiesz!;) Quote
malibo57 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Oj, wiem! Zapytam Ingę o ten kagańczyk - wątpię, żeby był potrzebny. Quote
Hotel KADIF Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 malibo57 napisał(a):Oj, wiem! Zapytam Ingę o ten kagańczyk - wątpię, żeby był potrzebny. Oj, tam... Nie pytaj! Szkoda prądu! Pewnie paliwo będzie kosztowało więcej niż on! :evil_lol: Buziole, Iskrzaku! :loveu: Quote
malibo57 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No, to czas na doniesienia! Iskier pomału przenosi się ciutkę dalej od nas. Cieszyć się, czy smucić? Cieszyć!!!! Iskra zostaje u Ajlii na stałe i jest to komunikat oficjalny:) W tej chwili Ajlii siedzi w domu w Warszawie i nie może znaleźć sobie miejsca, bo Trójka pojechała z TZem na włości, a Ajlii tęskni za swoim stadem. Za chwile kilka fotek z poprzedniego pobytu Iskry ( i reszty) w nowej posiadłości. LUDZIE!!!! Ja już dłużej nie wytrzymam! ISKRA MA DOM !!!!! PRAWDZIWY!!! Quote
Ziutka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No to sobie golnę małego :drinka::drinka::drinka: jejjj ależ się cieszę :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Hotel KADIF Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Ja pierdzielę!!! Zaraz dzwonię!!!!!!!! Upss....Ale gdzie? Za chwilę północ! Pewnie śpią wszyscy. A nuż jakiegoś psiaka obudzę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wreszcie skończyła się tułaczka Iskry! Ajliś! Od samego początku byłyście sobie pisane i nic już więcej nie powiem! Koniec tematu! A Iskier już zawsze będzie szczęśliwa! :bigcool: Quote
malibo57 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 I jeszcze troszkę. Dzieci pomagają w pracach porządkowych i przeprowadzce;-) Quote
Hotel KADIF Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Oj, ale Iskrunia na zdjęciach wydaje mi się troszkę zagubiona i zdezorientowana sytuacją. Boże... tyle ten pies przeszedł....:shake: Ale to już naprawdę ostatnia zmiana. Ajliś o to zadba. Całusy w nochala od cioci DIF :p! Quote
malibo57 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja to wiem od dawna, może nawet wcześniej, niz Ajlii;-) Jak byście posłuchali, jak ona opowiada o Iskrze, to tez byście pożałowali, że ja tego nie nagrywam! Słowo:loveu: No, to " w górę serca"! Trzeba to oblać, żeby im się wiodło na Nowym, w każdym tego słowa znaczeniu:grins: DIFciu, zdezorientowana? Mam obietnicę, że Ajlii jutro opisze "przypadki zdezorientowanej suni":evil_lol: Quote
CatAngel Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: super Quote
ajlii Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Szczerze mówiąc to nie wiem co napisać o Iskrze... no Iskra jak to Iskra ;) Sama sobie wybrała dom, ja tu nic nie miałam do gadania :P Weszła w naszą psio-szczurzo-ludzką rodzinę jak by zawsze tu było jej miejsce... Patrząc z perspektywy tych dwóch mięsiecy... wypiękniała, zrobiła się pewna siebie i... czupurna ;) Wie że ją kochamy, i że może sobie na wieeeele pozwolić ;) Np. na włażenie na kolana nasze i gości... Robi się z niej też gwiazda, np. w lecznicy, w sklepie itp. Obecnie pojechała z Grześkiem remontować swój nowy dom. Pilnuje go zawzięcie, najchętniej z perspektywy... stołu ;) Ma też swój fotel, podobnie jak Julka i Kazan. Podobno tęskni za mną, ale rekompensuje to sobie leżeniem na łóżku przy swoim drugim człowieku. Cóż, ja nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu... tak cicho jakoś i tylko jedno duże futro kręci mi sie pod nogami (nasz kolejnym tymczasowicz - Jaśmin z guzem mózgu). Tak w skrócie - Iskrunia to nasza królewna ;) Jak tylko przekroczyła próg naszego domu, było wiadomo że jest NASZA :) I że nie oddamy jej... bo jak oddać psa, który od pierwszej chwili, całym sobą okazuje jak bardzo tu jest jego dom i jego ludzie - których darzą całą miłością swojego psiego serducha??? Quote
Ziutka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ajlii napisał(a):Szczerze mówiąc to nie wiem co napisać o Iskrze... no Iskra jak to Iskra ;) Sama sobie wybrała dom, ja tu nic nie miałam do gadania :P Weszła w naszą psio-szczurzo-ludzką rodzinę jak by zawsze tu było jej miejsce... Patrząc z perspektywy tych dwóch mięsiecy... wypiękniała, zrobiła się pewna siebie i... czupurna ;) Wie że ją kochamy, i że może sobie na wieeeele pozwolić ;) Np. na włażenie na kolana nasze i gości... Robi się z niej też gwiazda, np. w lecznicy, w sklepie itp. Obecnie pojechała z Grześkiem remontować swój nowy dom. Pilnuje go zawzięcie, najchętniej z perspektywy... stołu ;) Ma też swój fotel, podobnie jak Julka i Kazan. Podobno tęskni za mną, ale rekompensuje to sobie leżeniem na łóżku przy swoim drugim człowieku. Cóż, ja nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu... tak cicho jakoś i tylko jedno duże futro kręci mi sie pod nogami (nasz kolejnym tymczasowicz - Jaśmin z guzem mózgu). Tak w skrócie - Iskrunia to nasza królewna ;) Jak tylko przekroczyła próg naszego domu, było wiadomo że jest NASZA :) I że nie oddamy jej... bo jak oddać psa, który od pierwszej chwili, całym sobą okazuje jak bardzo tu jest jego dom i jego ludzie - których darzą całą miłością swojego psiego serducha??? AMEN :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Czemu mnie to nie dziwi ??? ;) Długa, smutna historia z prawdziwym happy endem...:) Quote
malibo57 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 To ja po cichutku przenoszę Iskrę do działu " w nowym domu" - zrobię to na zbiorczym. Nie mam pojęcia, jak przenosi się wątek - należy zgłosić do moderatora? Quote
Recommended Posts