Hotel KADIF Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Po prostu ALF - jedyny samiec w hoteliku! Zapraszam na wątek! Quote
ajlii Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 o rrrrrany... DIF, przyznaj się! Co dobrego przed psem schowałaś??? Quote
Hotel KADIF Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 ajlii napisał(a):o rrrrrany... DIF, przyznaj się! Co dobrego przed psem schowałaś??? NIC :evil_lol: Gadałam z nią po prostu..... Quote
Hotel KADIF Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 :loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol: Quote
agata-air Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To ja mam "niespodziewajkę". Premiera fotograficzne, Iskra w dzieciństwie... Chciałam napisać z kim ale...o ludziach z przeszłości Iskry zapomnijmy bo mnie znów krew ze złości zaleje.. "Aniołeczek hhe" Quote
ajlii Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Iskier była cudna w dzieciństwie i wyrosła na pięknego psa............... heh... Quote
agata-air Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='DIF'] a to jest... [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Przyszła siostra Iskry :D Julka Ajlli...podobne dziewczyny strasznie do siebie :)[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 agata-air napisał(a):Przyszła siostra Iskry :D Julka Ajlli...podobne dziewczyny strasznie do siebie :) Są prawie identyczne. Jak Julka ostatnio do nas przyjechała mąż wydarł się na nią "Iskraaaa...." Jego miny nie zapomnę do końca życia jak mu powiedziałam, że to Julka a nie Iskra :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malibo57 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Chciałabym to zobaczyć, DIFciu! Bardzo! Agata, znalazłaś:) bardzo proszę te zdjęcia na maila do archiwum. Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 malibo57 napisał(a):Chciałabym to zobaczyć, DIFciu! Bardzo! Niestety, malibku! Temat stracony, bo nie sfotografowany! I nie do powtórzenia.... Quote
Hotel KADIF Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dzisiaj Iskiereczka pojechała do agaty-air, żeby dalej się rozwijać. U mnie osiągnęła już co miała osiągnąć....:-( Agatko pisz co u Was słychać...:cool3::p Quote
malibo57 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Podróż minęła nam spokojnie i przyjemnie. Na końcu drogi czekała wspaniała "psia łączka", którą natychmiast zwiedziłyśmy. Potem pojawiła się Ciocia Agatka z przychówkiem, znaczy Lusią:) Razem podjechałyśmy pod dom - fotki na mailach;-) W domu czekała Rudka, która chciała skopać Iskierce zadnią część, ale została opanowana. Rudka przebywa od 2 tygodni u Agaty. Po doświadczeniach "noskowych" z zajzajerem Gackiem zrobiła się, hm..nieuprzejma dla innych psów. Ciocia Agatka stara się wygasić te zachowania. W interesie Rudki. A Iskra? Ma to centralnie w nosie:) Poznała Agatę i bardzo się ucieszyła, z Lusią jest ok i już śpi się na dry bedziku w psie łapki brzuchem do góry:) Chciałam jeszcze napisać, jak wyglądało pożegnanie Iskry u DIF - otóż było ...piękne. Ciocia DIF, to najlepsza Ciocia na świecie, a drugiego takiego hotelu nie ma. Quote
Hotel KADIF Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='malibo57'] A Iskra? Ma to centralnie w nosie Poznała Agatę i bardzo się ucieszyła, z Lusią jest ok i już śpi się na dry bedziku w psie łapki brzuchem do góry Chciałam jeszcze napisać, jak wyglądało pożegnanie Iskry u DIF - otóż było ...piękne. Ciocia DIF, to najlepsza Ciocia na świecie, a drugiego takiego hotelu nie ma. Ale ma śliczny dry bedzik! "Psie łapeczki" to marzenie! :loveu: Strasznie się cieszę, że poznała Agatę. Nie będzie się czuła samotna!:multi: A pożegnanie ... ekhm, ekhm.... No cóż...troszkę łzawe :placz: Aż mi było głupio jak pojechałyście.:oops: Nie mogę się dodzwonić do Agaty. Mam nadzieję, że odsłuchała moją wiadomość i kolnie do mnie. Ale pusto bez tego trzpiota w domu! Zabrała ze sobą pozytywną i nakręconą energię. Pozostałe psiaki chodzą i jej szukają a biedna Smoliczka rozpłaszcza się na pustym dry bedzie Iskierki w takiej samej pozycji jak lubiła się kłaść Iskra. Tej z tymi wyciągniętymi do tyłu łapinkami.:-( Quote
malibo57 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Teraz dobra pora, żeby dzwonić do Agaty. Jak to głupio? Kochana, to było bardzo piękne pożegnanie - Iskra z łapinami na Twojej szyi i Twoje łzy:loveu: Quote
malibo57 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 malibo57 napisał(a):Chciałabym to zobaczyć, DIFciu! Bardzo! Agata, znalazłaś:) bardzo proszę te zdjęcia na maila do archiwum. Dawaj te zdjęcia!:mad: Quote
Hotel KADIF Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Iskra wróciła do mnie!:-(:multi: Quote
agata-air Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Z moją drugą tymczasowiczką Rudką się nie dogadały (właściwie Rudka z Iskra) tak więc Iskierka wróciła do Difci a z Rudzia zaczynamy intesywnie pracować :oops: Quote
zdrojka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Już wiem, rozmawiałam z Anią, mówiła, że się nie dogadały... Szkoda... Cóż, nie jej czas, nie jej miejsce... Ale będzie dobrze :p Quote
Hotel KADIF Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 O raany! Ale cudnie śpi... :loveu: Mam takie podobne posłanko, ale jest troszkę za małe na Iskierkę. Na samym, płaskim dry bedzie śpi, ale na zasadzie, bo musi... Odkąd wróciła do nas znowu walczy o posłanie z Pinezką :roll: Quote
Recommended Posts