zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Difku kochany, Iskierka śliczniutka :loveu: A jak tam jej oczki? Przebrnęłam przez cały wątek, ledwo patrzę na oczy (własne). Pytam, bo u Małej grudkowe zapalenie trzeciej powieki skończyło się zabiegiem ścierania tego cholerstwa i potem jak ręką odjął - przeszło na dłuuuugi czas, choć operacja wyglądała makabrycznie. Ale pomogło. Wcześniej zapalenie miała co chwilę, kropelki Tobrex co 3-4 m-ce, a teraz spokój. Śliczna jest :p Quote
Hotel KADIF Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 zdrojka napisał(a):Difku kochany, Iskierka śliczniutka :loveu: A jak tam jej oczki? Przebrnęłam przez cały wątek, ledwo patrzę na oczy (własne). Pytam, bo u Małej grudkowe zapalenie trzeciej powieki skończyło się zabiegiem ścierania tego cholerstwa i potem jak ręką odjął - przeszło na dłuuuugi czas, choć operacja wyglądała makabrycznie. Ale pomogło. Wcześniej zapalenie miała co chwilę, kropelki Tobrex co 3-4 m-ce, a teraz spokój. Śliczna jest :p Zdrojka??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co Ty normalnie robisz na dogo??!!! Rany... pojawiasz się i znikasz...nie nadążam za Tobą! :evil_lol: Lada chwila będziemy kontrolować stan oczek Iskrzaka. Najpierw ja miałam urlop teraz malibo. Troszkę się odwleka w czasie.... :roll: A teraz lecę na wątek Małej! Quote
zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To się rozczarujesz, bo tam cisza. Może później jakieś zdjęcia wstawię i coś napiszę... A jak ogłoszenia dla Iskierki? Quote
Ziutka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zdrojka napisał(a): A jak ogłoszenia dla Iskierki? Narazie mam nie robić :cool3: polecenie Małgosi :evil_lol: Quote
zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pytam, bo na miau.pl jest dziewczyna, która robi ogłoszenia za kaskę niewielką dla swoich kotów, więc jak ktoś jest zalatany, to można skorzystać... Dla piesków też robi, oczywiście :) Quote
ajlii Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ogłoszenia dla MOJEJ Iskierki???? Na wiosnę mam nadzieję że w końcu się przeprowadzę, oglądamy już działki. Jeśli Iskier doczeka na mnie do tego czasu, to ja jestem zdecydowana na adopcję... Teraz kompletnie nie mam warunków na kolejnego psa w mieszkaniu :( Szczególnie tak energicznego, mam już m.in. mix charta na stanie... Quote
malibo57 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Mix charta to Julka, czy Awa?:cool3: Ziutka, potrzebujesz pomocy w ogłoszeniach? Może skorzystamy i polecimy dubeltowo, bo cosik nam się zastało... Quote
Ziutka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='malibo57']Ziutka, potrzebujesz pomocy w ogłoszeniach? Może skorzystamy i polecimy dubeltowo, bo cosik nam się zastało... Małgoś właśnie robię Fantusię a potem Smolikową tylko czekam na tekst od Ani...miała mi dzisiaj podesłać :mad: :eviltong: Daję radę spokojnie :cool3: ale jak chcesz to może niech dziewczyna zajzajera Gacusia ogłosi, może jej się poszczęści :placz: myśl :roll: A i jeszcze zapraszam na nowe bazarki, z pozostałościami z poprzednich heh http://www.dogomania.pl/threads/193484-Dla-facetów-(i-nie-tylko)-coś-od-quot-Żubra-quot-)-do-3.10?p=15447263#post15447263 http://www.dogomania.pl/threads/193483-DLA-DZIECI-smakowe-słomki-SIPAHH-różne-smaki-po-50gr-i-1zł-do-3.10 Quote
zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ups, to chyba palnęłam głupstwo :oops: Wybaczcie :loveu: Dawno mnie tu nie było, staram się nadrobić zaległości, widać coś mi umknęło... Ale swoją drogą jakby ktoś chciał ogłoszenia, a już nie wyrabia, to polecam CatAngel, a sama chętnie zapłacę za ogłoszonka dla kilku bid. Quote
malibo57 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zdrojka, jakie głupstwo? Potrzebujemy każdego ogłoszenia, jak powietrza, bo adopcje nam stanęły. Ale, żeby dostać się do CatAngel trzeba być zarejestrowanym na miau, tak? Quote
Hotel KADIF Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='malibo57']Mix charta to Julka, czy Awa?:cool3: :roflt::roflt::roflt: [quote name='zdrojka']Ups, to chyba palnęłam głupstwo Wybaczcie :loveu: Dawno mnie tu nie było, staram się nadrobić zaległości, widać coś mi umknęło... Ale swoją drogą jakby ktoś chciał ogłoszenia, a już nie wyrabia, to polecam CatAngel, a sama chętnie zapłacę za ogłoszonka dla kilku bid. Ale już nie znikaj więcej, ok? ;):loveu: Quote
zdrojka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malibo57']Potrzebujemy każdego ogłoszenia, jak powietrza, bo adopcje nam stanęły. Ale, żeby dostać się do CatAngel trzeba być zarejestrowanym na miau, tak? Kiedyś tak, ale teraz czytać posty można bez rejestracji :) To post CatAngel z miau.pl [quote name='CatAngel']Niestety każdego dopada kryzys i to samo spotkało mnie Dlatego Z miłą chęcią zajme się ogłaszaniem waszych zwierzaków. Wszystko za małą opłatą Mam na utrzymaniu swoje koty, a także jak się okazało 15ście kotów wolnożyjących. [SIZE=3]- 25 ogłoszeń za 10zł + nadesłany tekst (kontakt: mail, telefon ) + zdjęcia lub - 30 ogłoszeń za 15zł + mój tekst (nadesłany kontakt: mail, telefon,zdjęcia ) (jeśli nie ma ktoś czasu na pisanie tekstu bo tak też się zdarza chętnie się tego podejmę mam dużo wolnego czasu ) Zapraszam wszystkich chętnych którzy nie mają czasu na robienie ogłoszeń bardzo chętnie się tego podejmę. Wszystkie zlecenia proszę wysyłać na PW badź bezpośrednio na maila ( [email protected] ) -jeśli ktoś może link do wątku także (a jeśli mogę poprosić to w tytule maila nick osoby z forum żebym wiedziała od kogo wiadomość) i mogła podesłać linki do skończonych ogłoszeń NR konta podaje tylko na PW JEŚLI MOGĘ PROSIĆ WYSYŁAJĄC PIENIĄŻKI PROSZE WPISAĆ "" za ogłoszenia_nick osoby z forum_"" Łatwiej mi będzie to wszystko zapisywać. Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Iskra od dwóch dni śpi na dry bed Przez pierwszych kilka godzin nie mogła się zupełnie przemóc, żeby się na tym położyć! Zawłaszczała posłania Pinii i Roni, albo spała na gołych panelach. Ale po moich wielokrotnych upomnieniach wreszcie się przemogła! Ma teraz suchutko i cieplutko! Niestety nie mogę zrobić zdjęć, bo zagubiłam akumulatorki do aparatu! Muszę kupić drugie...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pozwoliłam sobie na fotomontaże. Nie muszę ich przepuszczać przez fotosika.... Wszystkie zdjęcia zaraz wyślę na maila Gosi. Są ładne i świeżutkie, bo robiłam je wczoraj wieczorem tarzając się po podłodze:evil_lol:. Quote
ajlii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Chyba sobie druknę i wrzucę na "szczurzą" ścianę :))) Iskier będzie wisiał w towarzystwie fotek moich ogoniastych :) Miny Iskry zasługują na Oskara! Quote
zdrojka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ślicznota :loveu: To co, ogłoszenia zamawiać? Jak nie dla Iskry, to może któregoś innego z Twoich hotelowiczów? Quote
malibo57 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zdrojko, Ziutka z Agatą podzieliły się robotą ogłoszeniową - wymieńcie się stronami ogłoszeniowymi, zeby sie nie dublować. Mozna to jakoś sprawdzić? Jeśli CatAngel robi ogłoszenia na innych stronach, niż my, to chętnie skorzystam:) Będziesz taka miła, żeby skontaktować się z Ziutka i Agata-air na PW? Dotyczy to Smoli, Jany, Fanty i Szanty ( do ogłoszeń Greta), bo Iskier jest....hm, adoptowana? Zarezerwowana, nie, bo rezerwacji nie robimy. No, jaki jest status Iskry? Pomożecie? To mój pierwszy pies:loveu: Agatka, od kiedy? Zaliczyła 4 hotele i 3 DT oraz lecznicę, w której spędzała czas, gdy nie miała gdzie się podziać. No, i DS w Bochum - pamiętnik powinna pisać. Chyba jej w tym pomogę. Quote
zdrojka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ona jest "przeznaczona" właściwej osobie :loveu: Odezwę się do dziewczyn na PW, ale najwcześniej jutro. Dobranoc! Quote
agata-air Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Status Iskry? "Wszytskie drogi zaprowadzą mnie do Majki"? Quote
Hotel KADIF Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='agata-air']Status Iskry? "Wszytskie drogi zaprowadzą mnie do Majki"?[/QUOTE] Też tak myślę....:p [quote name='malibo57'] Zaliczyła 4 hotele i 3 DT oraz lecznicę, w której spędzała czas, gdy nie miała gdzie się podziać. No, i DS w Bochum - pamiętnik powinna pisać. Chyba jej w tym pomogę.[/QUOTE] Rzadko który pies może się "poszczycić" takim dorobkiem...:shake: Ale Iskier jest naprawdę dzielna i pomimo takiej tułaczki pozostaje sobą! :-P Quote
malibo57 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 DIFciu, Ty wiesz, że to ciocia Agatka Iskrunię ze schronu za własną pazuchą wyniosła? No, szykujemy niespodziankę:cool3: Historia lubi zatoczyć koło. Z innej beczki - dlaczego nie potrzebujesz Fotosika do wklejania fotomontaży? Bardzo pragnę wiedzieć. Quote
agata-air Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Iskra sama się wyniosła hehehe nie dała odejść bez niej i koniec. Miała nosa...była szczeniakiem a w schronie parwo...a to, ze jej w żadnej dokumentacji schronu nie znajdziecie heheh no cóż... Quote
malibo57 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Psy, jak ludzie - zdarzają się jednostki wybitnie inteligentne. Quote
ajlii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agata-air']Status Iskry? "Wszytskie drogi zaprowadzą mnie do Majki"?[/QUOTE] No bo Iskra to taki trochę większy szczur... :D Quote
Recommended Posts