omar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ano jeszcze nie - przepraszam i się kajam :oops: Iskier nie bierze, ale omar test oblał zawodowo - parówki niet :mad: Quote
elmira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pierwsza fotka: Ciotka, spadaj z tym aparatem. Daj normalnym psom spać;):) Druga: No idź w końcu no! (zieeeeeeeeeeeeeew) Trzecia: Idź, bo ja juz staram się zasnąć;) Czwarta: Śpię. Ale ta ciotka z aparatem wciąż mi się sni;) Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Numer dwa jest popisowy! Chociaż wszystkie boskie:) Twoja sunia jest terapeutyczna - wspaniałe stworzenie. A Iskier nie ma kompleksów;-) Quote
omar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dokładnie tak :) Ona jak widzi aparat do od razu do mnie leci,więc zrobienie jej fotki jak leży to mega wyzwanie ;) Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dla niewtajemniczonych - to jest tajny, ulubiony kąt podschodowy w salonie. Spokojnie mieścimy się tam z Omar obie. Psity uwielbiają to miejsce - nawet Awaria bywa;-) Quote
omar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 @ malibo Fakt, Ruda ma w sobie coś takiego, że jej spokój i totalny tumiwizizm udzielają się innym psiakom. Poza tym ona tak jakoś sama z siebie wie, który w danym momencie jej potrzebuje. Dzisiaj troszkę była u Awarii (Awa postanowiła nocować na antresoli na materacu), ale jak ta miała dosyć to zeszła na dół do Iskry. Co niezmiernie ważne Iskra przy Awarii nie dostaje szmergla, nawet Omar daje jej spokój - one tak jakby czuły, że jak zaczną szaleć to Awa ucieknie i będzie miała migotanie przedsionków. Od zawsze obcuję z psami i kotami w ilości większej niż 1 sztuka, ale ich relacje i zachowania niezmiennie mnie fascynują i codziennie uczę się o nich i od nich czegoś nowego - serio serio Quote
omar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='malibo57']Numer dwa jest popisowy! Chociaż wszystkie boskie:) Twoja sunia jest terapeutyczna - wspaniałe stworzenie. A Iskier nie ma kompleksów;-)[/QUOTE] A pod psimi doopkami materac z ikea 60x200cm ;) a tak btw muszę trzasnąć i gdzieś wkleić fotę całości salonu, bo mnie o trzymanie psów pod schodami np piwnicznymi posądzą ;) Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A ja Ci wierzę. Tez mnie fascynują ich niektóre zachowania. Uczę sie tego języka - całe pozostałe życie przede mną i pewnie skończy się na podstawówce. Nie turbuj się, Słonko! Ciocia Małgosia świadkiem i pomału nawet łapie, które drzwi u Ciebie są do wc;-) Quote
omar Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 hahahaha, a tak wracając do schodów to... NIE mam PIWNICY :) Quote
luka1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='omar']hahahaha, a tak wracając do schodów to... NIE mam PIWNICY :)[/QUOTE] Nie masz? A chcesz mieć? - nie ma sprawy, wykotłujemy, podeślę ci kilku moich kopaczy.:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Iskiera jest cudniasta...jakis domek na horyzoncie??? Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Inez, własnie sprawdzamy, czy pies nie jest do uśpienia, rozumiesz?:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A....to sprawdzajcie...tylko dobrze sprawdzajcie! ;) Quote
Dorota Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Piekna jest ,no , psia Claudia Schiffer:lol: Quote
luka1 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja tylko przypominam, że jest taka piękna sunia, która szuka domu Quote
malibo57 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Iskra jedzie jutro na ostatnią turę badań, a potem juz tylko dolce vita:) Świetnie się zintegrowała ze stadem Magdy, ma mnóstwo swobody i jest akceptowana. Quote
luka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Iskierecz mruga na nowy domek a domek ma to w ... nosie Quote
lilith27 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a ja mam przekazać, że Magda nie ma internetu na razie, nie może wejść na dogo. Quote
Recommended Posts