Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsza fotka:

Ciotka, spadaj z tym aparatem. Daj normalnym psom spać;):)

Druga:

No idź w końcu no! (zieeeeeeeeeeeeeew)

Trzecia:

Idź, bo ja juz staram się zasnąć;)

Czwarta:

Śpię. Ale ta ciotka z aparatem wciąż mi się sni;)

Posted

@ malibo
Fakt, Ruda ma w sobie coś takiego, że jej spokój i totalny tumiwizizm udzielają się innym psiakom. Poza tym ona tak jakoś sama z siebie wie, który w danym momencie jej potrzebuje. Dzisiaj troszkę była u Awarii (Awa postanowiła nocować na antresoli na materacu), ale jak ta miała dosyć to zeszła na dół do Iskry. Co niezmiernie ważne Iskra przy Awarii nie dostaje szmergla, nawet Omar daje jej spokój - one tak jakby czuły, że jak zaczną szaleć to Awa ucieknie i będzie miała migotanie przedsionków.
Od zawsze obcuję z psami i kotami w ilości większej niż 1 sztuka, ale ich relacje i zachowania niezmiennie mnie fascynują i codziennie uczę się o nich i od nich czegoś nowego - serio serio

Posted

[quote name='malibo57']Numer dwa jest popisowy! Chociaż wszystkie boskie:) Twoja sunia jest terapeutyczna - wspaniałe stworzenie.
A Iskier nie ma kompleksów;-)[/QUOTE]

A pod psimi doopkami materac z ikea 60x200cm ;)

a tak btw
muszę trzasnąć i gdzieś wkleić fotę całości salonu, bo mnie o trzymanie psów pod schodami np piwnicznymi posądzą ;)

Posted

A ja Ci wierzę. Tez mnie fascynują ich niektóre zachowania. Uczę sie tego języka - całe pozostałe życie przede mną i pewnie skończy się na podstawówce.
Nie turbuj się, Słonko! Ciocia Małgosia świadkiem i pomału nawet łapie, które drzwi u Ciebie są do wc;-)

Posted

[quote name='omar']hahahaha, a tak wracając do schodów to...

NIE mam PIWNICY :)[/QUOTE]

Nie masz? A chcesz mieć? - nie ma sprawy, wykotłujemy, podeślę ci kilku moich kopaczy.:evil_lol:

• 3 weeks later...