Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś akcja Dajtki była niemożliwa :eviltong: Nasza księżniczka spała smacznie na tapczanie... Córka wchodząc do pokoju została przywitana szczeknięciem :lol: Na to wygląda, że mądra sunia już się zaczyna domowić i daje znać żeby jej nie przeszkadzać :D Czuje się jak prawdziwa jedynaczka ;) ale słodkaaa...

To zdjęcia robione przed chwilą:

Posted

niulka, a czy Dajtka sama z siebie podchodzi do Was? dopomina sie pieszczot? jakoś Was zaczepia na swój sposób, czy tylko śpiocha i poddaje się Waszym pieszczotom?
jestem ciekawa czy ona potrzebuje bliższego kontaktu, bo u Wandzi chyba spędzala czas pod tapczanem i jakoś nie dopominala się o nic.....

Posted

enia napisał(a):
niulka, a czy Dajtka sama z siebie podchodzi do Was? dopomina sie pieszczot? jakoś Was zaczepia na swój sposób, czy tylko śpiocha i poddaje się Waszym pieszczotom?
jestem ciekawa czy ona potrzebuje bliższego kontaktu, bo u Wandzi chyba spędzala czas pod tapczanem i jakoś nie dopominala się o nic.....

Sunia sama się domaga pieszczot :) Słodkie było to kiedy siedziałam sobie, a ona mnie noskiem trącała żebym ją głaskała albo wskoczyła na tapczan i chciała być głaskana ale jak narazie tylko do mnie jest taka odważna, do córki też ale troszke mniej. Nie trudno się dziwić jak ja z nią przebywam praktycznie cały czas :) Naprawdę my również jesteśmy zaskoczeni, ze momentami z niej taki pieszczoch :loveu: Może wynika to z tego, że teraz jest "jedynaczką" ;)

Posted

[quote name='niulka1992']Sunia sama się domaga pieszczot :) Słodkie było to kiedy siedziałam sobie, a ona mnie noskiem trącała żebym ją głaskała albo wskoczyła na tapczan i chciała być głaskana ale jak narazie tylko do mnie jest taka odważna, do córki też ale troszke mniej. Nie trudno się dziwić jak ja z nią przebywam praktycznie cały czas :) Naprawdę my również jesteśmy zaskoczeni, ze momentami z niej taki pieszczoch :loveu: wynikMoże a to z tego, że teraz jest "jedynaczką" ;)[/QUOTE]
całkiem prawdopodobne,
ma u Was dobrze, jest kochana i ona to czuje:loveu::loveu::loveu:

Posted

To zdjęcia jeszcze z wczoraj...

Dajtusia z córką :)

Dajtusia oglądająca TV :D

...trochę się komuś przysnęło :eviltong:

Co do dzisiejszego dnia to zachowanie podobne do wczorajszego ale dzisiaj Dajtka ma większego leniuszka :lol:

Posted

Wreszcie mogłam przyjechać i znalazłam czas, aby przeczytać wszystkie informacje z pobytu Dajtusi w nowym domu i obejrzeć piękne zdjęcia. Bardzo cieszę się , że sunia klimatyzuje się w nowym miejscy i że znalazł się taki dom dla Dajtusi. Widać, że sunia się zadomowiła. Ma wreszcie wszystkie głaski i pieszczoty tylko dla siebie. Ostatnie zdjęcia są przepiękne.
Wielkie podziękowania dla nowej rodzinki Dajtusi. Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia i informacje.

Posted

To my bardzo dziękujemy za zaufanie :) Sunia z dnia na dzień coraz śmielsza... Rano wskoczyła na łóżko żeby się pobawić. Tak zaczyna dzień. Ach nie mogłam się oprzeć żeby dziś zrobić jej kolejne zdjęcie :razz:

Posted

I ja zaglądam i podczytuję ...i cieszę się że dajtusi dobrze w nowym domku :loveu:

A jesli mozna doradzić to na piękny odrost futerka , błyszczącego i zdrowego polecam
1 kapsułke wiesiolka do posilku
Nie dośc że piekna sierść to i serduszko i siły żywotne wzmacnia a na dodatek tanie :lol:

Posted

niulka1992 napisał(a):
Dziękuję za radę :)
Dzisiaj Dajtka troszkę niemrawa ale to taki dzień ;)
Mam zdj. z wczorajszego wieczoru i z dzisiejszej popołudniowej przechadzki z Mikim ;)

czekamy.........