anetek100 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 tak tak nawet z wolontariuszką to zauważyłyśmy gdy jeszcze w Olsztynie była Quote
niulka1992 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Faktycznie widoczne jest duże podobieństwo :) Co do dzisiejszego dnia to sunia była na dziełce i tam się wybiegała. Oprócz tego na długich spacerkach. Jest po prostu coraz śmielsza. Quote
enia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 cudowne wieści, z dzikuska zrobiła się fajna dziewczyna!!!!:multi::loveu: i zdjęcia super!:lol: Quote
niulka1992 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dziś akcja Dajtki była niemożliwa :eviltong: Nasza księżniczka spała smacznie na tapczanie... Córka wchodząc do pokoju została przywitana szczeknięciem :lol: Na to wygląda, że mądra sunia już się zaczyna domowić i daje znać żeby jej nie przeszkadzać :D Czuje się jak prawdziwa jedynaczka ;) ale słodkaaa... To zdjęcia robione przed chwilą: Quote
anetek100 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no nie teraz to już padłam;((:(:(:(:(nie mgę uwierzyć...oczy mam na wierzchu Quote
elinka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 http://i51.tinypic.com/rrmdjd.jpg - Wiecie, co Dajtusia tu mówi? "To jest moja Pańcia i jestem z niej baaaardzo dumna" :dog: Quote
mshume Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Historia Wasza i Dajtusi jest jedną z najpiękniejszych na dogomanii, jak hollywoodzka opowieść: i zyli długo i szczęśliwie :) Quote
enia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 niulka, a czy Dajtka sama z siebie podchodzi do Was? dopomina sie pieszczot? jakoś Was zaczepia na swój sposób, czy tylko śpiocha i poddaje się Waszym pieszczotom? jestem ciekawa czy ona potrzebuje bliższego kontaktu, bo u Wandzi chyba spędzala czas pod tapczanem i jakoś nie dopominala się o nic..... Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jej oczka mówia, ze jest szczęśliwa:). Quote
niulka1992 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 enia napisał(a):niulka, a czy Dajtka sama z siebie podchodzi do Was? dopomina sie pieszczot? jakoś Was zaczepia na swój sposób, czy tylko śpiocha i poddaje się Waszym pieszczotom? jestem ciekawa czy ona potrzebuje bliższego kontaktu, bo u Wandzi chyba spędzala czas pod tapczanem i jakoś nie dopominala się o nic..... Sunia sama się domaga pieszczot :) Słodkie było to kiedy siedziałam sobie, a ona mnie noskiem trącała żebym ją głaskała albo wskoczyła na tapczan i chciała być głaskana ale jak narazie tylko do mnie jest taka odważna, do córki też ale troszke mniej. Nie trudno się dziwić jak ja z nią przebywam praktycznie cały czas :) Naprawdę my również jesteśmy zaskoczeni, ze momentami z niej taki pieszczoch :loveu: Może wynika to z tego, że teraz jest "jedynaczką" ;) Quote
enia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='niulka1992']Sunia sama się domaga pieszczot :) Słodkie było to kiedy siedziałam sobie, a ona mnie noskiem trącała żebym ją głaskała albo wskoczyła na tapczan i chciała być głaskana ale jak narazie tylko do mnie jest taka odważna, do córki też ale troszke mniej. Nie trudno się dziwić jak ja z nią przebywam praktycznie cały czas :) Naprawdę my również jesteśmy zaskoczeni, ze momentami z niej taki pieszczoch :loveu: wynikMoże a to z tego, że teraz jest "jedynaczką" ;)[/QUOTE] całkiem prawdopodobne, ma u Was dobrze, jest kochana i ona to czuje:loveu::loveu::loveu: Quote
niulka1992 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 To zdjęcia jeszcze z wczoraj... Dajtusia z córką :) Dajtusia oglądająca TV :D ...trochę się komuś przysnęło :eviltong: Co do dzisiejszego dnia to zachowanie podobne do wczorajszego ale dzisiaj Dajtka ma większego leniuszka :lol: Quote
enia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 hi,hi, widocznie program był nudny w tv....:) Quote
elinka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 http://i52.tinypic.com/2ypf9z9.jpg - to zdjęcie to kwintesencja celu nas wszystkich:loveu: Quote
anetek100 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 cudo jeszcze raz cudo..widac, że jest bezpieczna szczęśliwa kochana:) Quote
MikAga Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Tak,dla takich chwil warto być-by cieszyć się z uśmieszka,uśmieszka przez sen:)Lizaczek od Mikusi dla wszystkich cioteczek,a przede wszystkim dla Elinki!!! Quote
wanda szostek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wreszcie mogłam przyjechać i znalazłam czas, aby przeczytać wszystkie informacje z pobytu Dajtusi w nowym domu i obejrzeć piękne zdjęcia. Bardzo cieszę się , że sunia klimatyzuje się w nowym miejscy i że znalazł się taki dom dla Dajtusi. Widać, że sunia się zadomowiła. Ma wreszcie wszystkie głaski i pieszczoty tylko dla siebie. Ostatnie zdjęcia są przepiękne. Wielkie podziękowania dla nowej rodzinki Dajtusi. Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia i informacje. Quote
niulka1992 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To my bardzo dziękujemy za zaufanie :) Sunia z dnia na dzień coraz śmielsza... Rano wskoczyła na łóżko żeby się pobawić. Tak zaczyna dzień. Ach nie mogłam się oprzeć żeby dziś zrobić jej kolejne zdjęcie :razz: Quote
anetek100 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 śliczności i będę powtarzac tak codziennie:):):)dla nas im więcej zdjęć tym lepiej wstawiaj ile wlezie:):):):):)dla nas to balsam na serce i duszę:) Quote
avii Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 I ja zaglądam i podczytuję ...i cieszę się że dajtusi dobrze w nowym domku :loveu: A jesli mozna doradzić to na piękny odrost futerka , błyszczącego i zdrowego polecam 1 kapsułke wiesiolka do posilku Nie dośc że piekna sierść to i serduszko i siły żywotne wzmacnia a na dodatek tanie :lol: Quote
niulka1992 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dziękuję za radę :) Dzisiaj Dajtka troszkę niemrawa ale to taki dzień ;) Mam zdj. z wczorajszego wieczoru i z dzisiejszej popołudniowej przechadzki z Mikim ;) Quote
enia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 niulka1992 napisał(a):Dziękuję za radę :) Dzisiaj Dajtka troszkę niemrawa ale to taki dzień ;) Mam zdj. z wczorajszego wieczoru i z dzisiejszej popołudniowej przechadzki z Mikim ;) czekamy......... Quote
niulka1992 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 24.09.2010r. Dziś mała tradycyjnie od rana wykazywała chęć zabawy :) Dała się uczesać, ma też duży apetyt... Jak zwykle na spacerku pobiegałyśmy ;) Quote
niulka1992 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dzisiaj mała towarzyska :) Aktualnie sobie śpi... Kochana jest... Quote
Recommended Posts