wanda szostek Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 avii napisał(a):I ja zaglądam i podczytuję ...i cieszę się że dajtusi dobrze w nowym domku :loveu: A jesli mozna doradzić to na piękny odrost futerka , błyszczącego i zdrowego polecam 1 kapsułke wiesiolka do posilku Nie dośc że piekna sierść to i serduszko i siły żywotne wzmacnia a na dodatek tanie :lol: Może być też siemię lniane. Ja gotuję siemię i potem dodaję psom do namoczonych chrupek i do tego gotowane jeszcze płatki owsiane. Wszystko razem wymieszane. Dajtusia zawsze miała super apetyt. Cieszę się, że sunia powoli się klimatyzuje w nowych warunkach. Miło byłoby pooglądać ją na filmikach. Quote
niulka1992 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 wanda szostek napisał(a):Może być też siemię lniane. Ja gotuję siemię i potem dodaję psom do namoczonych chrupek i do tego gotowane jeszcze płatki owsiane. Wszystko razem wymieszane. Dajtusia zawsze miała super apetyt. Cieszę się, że sunia powoli się klimatyzuje w nowych warunkach. Miło byłoby pooglądać ją na filmikach. Jeśli będzie taka możliwość to napewno sunię nagramy ;) Quote
avii Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Niulka ty tak z ręką na sercu powiedz -- żadnych klopotów z Dajtusia niet ? :niedowia::hmmmm: Bo z tego co piszesz to na razie wszystko odbywa sie bezproblemowo Chyba że dajtusia to taki " z cicha pękł " :lol: Quote
elinka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Fakt, niulka1992 przedstawia przeważnie tylko pozytywy, ale między wierszami można wyczytać, że Dajtusia na nowych Państwa pomrukiwała: [quote name='niulka1992']Dajtusia merda ogonkiam jak wychodzimy na spacer i jak drabie ją po brzuchu ;) Uwielbia pieszczoty... Zasypiała mi nawet na ręce. Dużo czasu spędza pod tapczanem :eviltong: Już na nas nie pomrukuje :) Właśnie zjadła obiadek z apetytem i odpoczywa :) że na obcych nadal powarkuje: [quote name='niulka1992']Piękna Dajtusia :loveu: i już coraz śmielsza :multi: Dzisiaj zrobiła sobie drzemkę po obiadku na łóżku :lol: Tak sobie smacznie spała... Schodzi za mną do kuchni. itd. Jeszcze troszkę powarkuje na obcych ale coraz mniej :) i że jeśli trochę, ale jednak się boi: [quote name='niulka1992']Sunia już się tak bardzo nie boi, na chwilę wydzie nawet w towarzystkie innych :) Dzisiaj przejechała się z nami na działkę i się wychasała. Coraz częściej macha ogonkiem, chce żeby poświęcać jej dużo uwagi. Uwielbia jak się na nią mówi "księżniczka" :loveu: [quote name='niulka1992'] To zdjątka z dziś. Dajtusia zaspana :) Jak widać na fotkach psinka już się nas tak nie boi i widać postępy :) Quote
mshume Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bo taki cudowny domek widzi tylko te dobre strony suni. To się nazywa MIŁOŚĆ :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 elinka napisał(a):Fakt, niulka1992 przedstawia przeważnie tylko pozytywy, ale między wierszami można wyczytać ....... Ale z Ciebie detektyw:cool3:.... Quote
niulka1992 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 :) Miło, że tak piszecie... Natomiast co do Dajtki jakby były z nią kłopoty to bym tego napewno nie ukrywała... Nic nie niszczy, nie gryzie... Quote
enia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='niulka1992']:) Miło, że tak piszecie... Natomiast co do Dajtki jakby były z nią kłopoty to bym tego napewno nie ukrywała... Nic nie niszczy, nie gryzie... może się jeszcze rozkręci:razz::loveu: Quote
Franca81 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 enia napisał(a):może się jeszcze rozkręci:razz::loveu: Już nie prorokuj. ;) Quote
niulka1992 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Czas pokaże... A dziś jest cichutka ;) Quote
niulka1992 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Słodziutka... :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=pu4PeK2OTc4 Quote
anetek100 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 hehe jest i wpsomniana przeze mnie kitka na główce, o rany jaka księżniczka z niej:):):) Quote
niulka1992 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Pod zdjęciem załączyłam link z udziałem Dajtusi :) Quote
niulka1992 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Pod zdjęciem załączyłam link do filmiku z Dajtusią :) Quote
enia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 niulka1992 napisał(a):Pod zdjęciem załączyłam link do filmiku z Dajtusią :) jak ona delikatnie chodzi, jak kot:loveu: a ten kucol :smilecol: Quote
sybil Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Prześliczna niunia :loveu: i co chwilkę spogląda na Pańcię:lol:. Pewnie oddała już swoje serduszko, kochana słodzizna! Quote
elinka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 A ja odnoszę wrażenie, jakby Dajtusia na spacerze była bardzo skupiona. Również patrząc na co niektóre zdjęcia wydaje się, że sunia jest lekko spięta. No, ale może się mylę :razz: Quote
niulka1992 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 elinka napisał(a):A ja odnoszę wrażenie, jakby Dajtusia na spacerze była bardzo skupiona. Również patrząc na co niektóre zdjęcia wydaje się, że sunia jest lekko spięta. No, ale może się mylę :razz: Jest spięta kiedy wokół niej dużo się dzieje... A na filmiku pies za nią na smyczy szedł i aparat i szumy z ulicy... Quote
niulka1992 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Chwilowo nie mogłam pisać... Dajtusia chętnie się bawi ;) Zachowanie suni bez zmian ale jest coraz weselsza :) Quote
avii Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tak czytam czytam i serce się raduje jak psiak trafi do kochającego domku dziś dla mnie również szczególny dzien -- następna sierotka znalazła domek ślepy mały Babelek tez jutro jedzie do ..swojego ludzia :) dla takich chwil naprawdę warto pomagać :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
wanda szostek Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='niulka1992']Chwilowo nie mogłam pisać... Dajtusia chętnie się bawi ;) Zachowanie suni bez zmian ale jest coraz weselsza :)[/QUOTE] Czy coś więcej o tych zabawach możesz napisać? Quote
niulka1992 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='wanda szostek']Czy coś więcej o tych zabawach możesz napisać?[/QUOTE] Oczywiście :) Dajtusia największą chęć na zabawe ma rano i wieczorem. Śpi obok mnie. Najpierw trąca noskiem lub w inny sposób prowokuje do zabawy :) Lubi drapanie po brzuszku i wtedy tak fajnie prosi łapkami o jeszcze,leżąc do góry brzuchem :lol: Lubi też gdy się ją delikatnie klepie ;p Wtedy jest cała happy. Quote
anetek100 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a lubi bawić sie zabawkami??np rzucanie piłeczki, zabawy innymi zabawkami?:):):) Quote
Recommended Posts