Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

avii napisał(a):
I ja zaglądam i podczytuję ...i cieszę się że dajtusi dobrze w nowym domku :loveu:

A jesli mozna doradzić to na piękny odrost futerka , błyszczącego i zdrowego polecam
1 kapsułke wiesiolka do posilku
Nie dośc że piekna sierść to i serduszko i siły żywotne wzmacnia a na dodatek tanie :lol:

Może być też siemię lniane. Ja gotuję siemię i potem dodaję psom do namoczonych chrupek i do tego gotowane jeszcze płatki owsiane. Wszystko razem wymieszane.
Dajtusia zawsze miała super apetyt. Cieszę się, że sunia powoli się klimatyzuje w nowych warunkach. Miło byłoby pooglądać ją na filmikach.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Może być też siemię lniane. Ja gotuję siemię i potem dodaję psom do namoczonych chrupek i do tego gotowane jeszcze płatki owsiane. Wszystko razem wymieszane.
Dajtusia zawsze miała super apetyt. Cieszę się, że sunia powoli się klimatyzuje w nowych warunkach. Miło byłoby pooglądać ją na filmikach.

Jeśli będzie taka możliwość to napewno sunię nagramy ;)

Posted

Niulka ty tak z ręką na sercu powiedz -- żadnych klopotów z Dajtusia niet ? :niedowia::hmmmm:
Bo z tego co piszesz to na razie wszystko odbywa sie bezproblemowo
Chyba że dajtusia to taki " z cicha pękł " :lol:

Posted

Fakt, niulka1992 przedstawia przeważnie tylko pozytywy, ale między wierszami można wyczytać, że Dajtusia na nowych Państwa pomrukiwała:

[quote name='niulka1992']Dajtusia merda ogonkiam jak wychodzimy na spacer i jak drabie ją po brzuchu ;) Uwielbia pieszczoty... Zasypiała mi nawet na ręce. Dużo czasu spędza pod tapczanem :eviltong: Już na nas nie pomrukuje :) Właśnie zjadła obiadek z apetytem i odpoczywa :)

że na obcych nadal powarkuje:

[quote name='niulka1992']Piękna Dajtusia :loveu: i już coraz śmielsza :multi: Dzisiaj zrobiła sobie drzemkę po obiadku na łóżku :lol: Tak sobie smacznie spała... Schodzi za mną do kuchni. itd. Jeszcze troszkę powarkuje na obcych ale coraz mniej :)

i że jeśli trochę, ale jednak się boi:

[quote name='niulka1992']Sunia już się tak bardzo nie boi, na chwilę wydzie nawet w towarzystkie innych :) Dzisiaj przejechała się z nami na działkę i się wychasała. Coraz częściej macha ogonkiem, chce żeby poświęcać jej dużo uwagi. Uwielbia jak się na nią mówi "księżniczka" :loveu:

[quote name='niulka1992']
To zdjątka z dziś. Dajtusia zaspana :) Jak widać na fotkach psinka już się nas tak nie boi i widać postępy :)

Posted

[quote name='niulka1992']:) Miło, że tak piszecie... Natomiast co do Dajtki jakby były z nią kłopoty to bym tego napewno nie ukrywała... Nic nie niszczy, nie gryzie...
może się jeszcze rozkręci:razz::loveu:

Posted

niulka1992 napisał(a):
Pod zdjęciem załączyłam link do filmiku z Dajtusią :)

jak ona delikatnie chodzi, jak kot:loveu:
a ten kucol :smilecol:

Posted

A ja odnoszę wrażenie, jakby Dajtusia na spacerze była bardzo skupiona. Również patrząc na co niektóre zdjęcia wydaje się, że sunia jest lekko spięta. No, ale może się mylę :razz:

Posted

elinka napisał(a):
A ja odnoszę wrażenie, jakby Dajtusia na spacerze była bardzo skupiona. Również patrząc na co niektóre zdjęcia wydaje się, że sunia jest lekko spięta. No, ale może się mylę :razz:

Jest spięta kiedy wokół niej dużo się dzieje... A na filmiku pies za nią na smyczy szedł i aparat i szumy z ulicy...

Posted

Tak czytam czytam i serce się raduje jak psiak trafi do kochającego domku
dziś dla mnie również szczególny dzien -- następna sierotka znalazła domek
ślepy mały Babelek tez jutro jedzie do ..swojego ludzia :)
dla takich chwil naprawdę warto pomagać
:bigcool::Cool!::bigcool:

Posted

[quote name='niulka1992']Chwilowo nie mogłam pisać... Dajtusia chętnie się bawi ;) Zachowanie suni bez zmian ale jest coraz weselsza :)[/QUOTE]

Czy coś więcej o tych zabawach możesz napisać?

Posted

[quote name='wanda szostek']Czy coś więcej o tych zabawach możesz napisać?[/QUOTE]

Oczywiście :) Dajtusia największą chęć na zabawe ma rano i wieczorem. Śpi obok mnie. Najpierw trąca noskiem lub w inny sposób prowokuje do zabawy :) Lubi drapanie po brzuszku i wtedy tak fajnie prosi łapkami o jeszcze,leżąc do góry brzuchem :lol: Lubi też gdy się ją delikatnie klepie ;p Wtedy jest cała happy.