Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No i dupa. Sunia poszła dziś do adopcji, nie zdążyłam. A prosiłam, że ja ją biorę.... :(

??? Ale która poszła do adopcji? Ja zaraz jadę na wizytę przedadopcyjną, czy ta siwa suczka nadal szuka domu???

Posted

Siwa jest do adopcji..
ale jej współtowarzyszka... z jednej strony dobrze, a z drugiej - nie wiadomo gdzie trafiła, ale przynajmniej nie marznie :)
Ulv spokojnie :) że Ty w ogóle masz gdzie wcisnąć te bidy to szok..

Posted

Akurat na takie maleństwo spokojnie mam miejsce, a teraz nie chce brać większego psiaka na DT, bo przez najbliższy czas dużo siedzę w pracy (a jednak duży wymaga większej kontroli przez pierwszy okres). A poza tym, ona mi strasznie przypadła do serca...... no nic już nie mówię.

Posted

Jestem już po wizycie u ludzi z Koła. Przeprowadziłam już w życiu wiele wizyt przedadopcyjnych i szczerze mówiąc - jest to jeden z najsympatyczniejszych domów, w jakich byłam. Szczegóły przekazałam xmartix przez telefon. Szkoda by było, gdyby sunia nie poszła do tak wspaniałego domu...

Posted

Jestem po spacerku z sunia:)
Sliczny qupal i siusiu:) Mała coraz dłużej wytrzymuje bez siusiania czyli leki działaja;)

Mała została dziś drugi raz sama w domu na godzinkę...stałam na klatce, szczekała ale nie długo i drapała w drzwi:evil_lol: ale na szczescie nic im sie nie stało;)
Jak wracałam to juz był spokój.
Mieszkanie całe,jedynie kartki od drukarki w strzepach... sunia cała:D

Jak zostaje z Kenzikem to jest luz pełen:)

Opowiadałam dziś Marcie w jakim to szoku jestem-mój mąż zadzwonił dziś do mnie z pracy i mówi....niech Miła z nami zostanie:)
Powiem Wam, ze kapcie mi spadły;) Bo mojego męża przekonać do siebie (czy pies czy człowiek) to ciężko jest...a tu prosze, kupiony:)a jak fajnie sie z nią bawi:)

Kurcze, wiecie co, przeżyłam szok...Postawiłam sobie kolacje obok laptopa, na stoliku pod kompa, wyszłam do kuchni...wracam a Miła na tym stole!!!!!!!!!!Przy mojej kolacji!!!!!Oj wsciekłam sie powiem Wam. Wskoczyła na fotel, na stół i zadowolona. Ludzie, jak zyje takiego psa nie widziałam!

Posted

xmartix napisał(a):
widać na zdjeciu jak się bawi
ah to już trzeci ds...
a sunie jeszcze nawet ogłoszeń nie miała :P

Pani z Poznania i Państwo z Koła maja pierszeństwo:)

Posted

Chyba się pogubiłam albo nie. Z 1 domu trafiły 3 psiaki do schronu, 2 sunie i 1 pies. U kenzo jest ta najmniejsza cudaczna sunia. Ulvhe chciała tą drugą sunię i ją ktos ze schronu adoptowal. A piesek jeszcze w schronisku? Dobrze rozumiem? To dla pieseczka jeszcze domku szukacie?

Posted

tak, awit dobrze rozumiesz, na Siwą "czają" się dwa domki + dt chce być ds, pieseczek jeszcze siedzi w schronie a jest naprawdę taki stonowany, milutki, spokojny i mały więc nadaje się do mieszkania jak najbardziej

Posted

Kenzo napisał(a):
Pani z Poznania i Państwo z Koła maja pierszeństwo:)

głosauję na panią z Poznania!!!
i była pierwsza...
Małgosia już pokochała malutką, ona ma bardzo wrażliwe serce!

Posted

Kurdę, to jest strasznie głupia sytuacja. Nie wiem kto wkleił tę suczke na wątku, który załozyłam tej rodzinie z Koła (że poszukują małej suczki), ale to było nie fair, jeśli ona teraz ma znaleźć dom u kogoś innego. Ja rozumiem, że najwazniejsze jest dobro psa, ale śmiem twierdzić, że w obydwu domach suni byłoby dobrze (jeśli ten dom z Poznania faktycznie jest OK) więc nie wiem po co rozbudzać nadzieję w innych ludziach. Oni naprawdę nastawili się juz, ze ta sunia będzie u nich, nie można tak sobie dowolnie żonglować emocjami ludzi... Bo pewnie zarówno oni, jak i pani z Poznania siedzą teraz jak na szpilkach i nie mogą doczekać się ostatecznej decyzji.

Posted

zgadzam się z Aarionne, najgorsze jest granie na uczuciach czy to psich czy też ludzkich.
Lepiej po kolei kwalifikować domki, chociaż to dłużej trwa, a nie kilka naraz i robić ludziom niepotrzebne nadzieje.

Posted

Kiedy Siwa ma sterylizację?
xmartix, Kenzo - czekacie na wizyte w Poznaniu, czy wydajecie sunie do juz sprawdzonego domu w Kole?
Trzeba to wszystko okreslic JUZ, bo ludzie czekaja, nadzieje sobie robia..
a tak jedna z rodzin moglaby juz rozgladac sie za innym pieskiem..
a moze Pani z poznania adoptowalaby chlopaka z tego watku..