ulvhedinn Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No i dupa. Sunia poszła dziś do adopcji, nie zdążyłam. A prosiłam, że ja ją biorę.... :( Quote
Aarionne Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ulvhedinn napisał(a):No i dupa. Sunia poszła dziś do adopcji, nie zdążyłam. A prosiłam, że ja ją biorę.... :( ??? Ale która poszła do adopcji? Ja zaraz jadę na wizytę przedadopcyjną, czy ta siwa suczka nadal szuka domu??? Quote
ulvhedinn Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ta co miała być u mnie, trikolorka. Jestem niepocieszona.... Quote
xmartix Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Siwa jest do adopcji.. ale jej współtowarzyszka... z jednej strony dobrze, a z drugiej - nie wiadomo gdzie trafiła, ale przynajmniej nie marznie :) Ulv spokojnie :) że Ty w ogóle masz gdzie wcisnąć te bidy to szok.. Quote
ulvhedinn Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Akurat na takie maleństwo spokojnie mam miejsce, a teraz nie chce brać większego psiaka na DT, bo przez najbliższy czas dużo siedzę w pracy (a jednak duży wymaga większej kontroli przez pierwszy okres). A poza tym, ona mi strasznie przypadła do serca...... no nic już nie mówię. Quote
xmartix Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 nie martw się, jeszcze takie będą w schronie :) Quote
ulvhedinn Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nooo... wiesz prawde mówiąc to ja po cichutku szukam takiego psiaka.... i akurat mi sprzątnęli sprzed nosa.... Quote
Aarionne Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jestem już po wizycie u ludzi z Koła. Przeprowadziłam już w życiu wiele wizyt przedadopcyjnych i szczerze mówiąc - jest to jeden z najsympatyczniejszych domów, w jakich byłam. Szczegóły przekazałam xmartix przez telefon. Szkoda by było, gdyby sunia nie poszła do tak wspaniałego domu... Quote
xmartix Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dziękujemy Aarionne czekamy na wizytę u Pani z Poznania Quote
Kenzo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jestem po spacerku z sunia:) Sliczny qupal i siusiu:) Mała coraz dłużej wytrzymuje bez siusiania czyli leki działaja;) Mała została dziś drugi raz sama w domu na godzinkę...stałam na klatce, szczekała ale nie długo i drapała w drzwi:evil_lol: ale na szczescie nic im sie nie stało;) Jak wracałam to juz był spokój. Mieszkanie całe,jedynie kartki od drukarki w strzepach... sunia cała:D Jak zostaje z Kenzikem to jest luz pełen:) Opowiadałam dziś Marcie w jakim to szoku jestem-mój mąż zadzwonił dziś do mnie z pracy i mówi....niech Miła z nami zostanie:) Powiem Wam, ze kapcie mi spadły;) Bo mojego męża przekonać do siebie (czy pies czy człowiek) to ciężko jest...a tu prosze, kupiony:)a jak fajnie sie z nią bawi:) Kurcze, wiecie co, przeżyłam szok...Postawiłam sobie kolacje obok laptopa, na stoliku pod kompa, wyszłam do kuchni...wracam a Miła na tym stole!!!!!!!!!!Przy mojej kolacji!!!!!Oj wsciekłam sie powiem Wam. Wskoczyła na fotel, na stół i zadowolona. Ludzie, jak zyje takiego psa nie widziałam! Quote
xmartix Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 widać na zdjeciu jak się bawi ah to już trzeci ds... a sunie jeszcze nawet ogłoszeń nie miała :P Quote
Kenzo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 xmartix napisał(a):widać na zdjeciu jak się bawi ah to już trzeci ds... a sunie jeszcze nawet ogłoszeń nie miała :P Pani z Poznania i Państwo z Koła maja pierszeństwo:) Quote
xmartix Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ważna informacja o to że jak z innym zwierzakiem zostaje to nie szczeka, a jak sama zostaje to szczeka przez jakiś czas Quote
Awit Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Chyba się pogubiłam albo nie. Z 1 domu trafiły 3 psiaki do schronu, 2 sunie i 1 pies. U kenzo jest ta najmniejsza cudaczna sunia. Ulvhe chciała tą drugą sunię i ją ktos ze schronu adoptowal. A piesek jeszcze w schronisku? Dobrze rozumiem? To dla pieseczka jeszcze domku szukacie? Quote
Awit Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ta mała jest rewelacyjna z tego co czytam, a jeśli facet się zakochał to musi być wyjątkowa. Nie zostanie u Was? Quote
ulvhedinn Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nosz kurde, ciągle nie mogę przeboleć..... Quote
xmartix Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 tak, awit dobrze rozumiesz, na Siwą "czają" się dwa domki + dt chce być ds, pieseczek jeszcze siedzi w schronie a jest naprawdę taki stonowany, milutki, spokojny i mały więc nadaje się do mieszkania jak najbardziej Quote
mari23 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kenzo napisał(a):Pani z Poznania i Państwo z Koła maja pierszeństwo:) głosauję na panią z Poznania!!! i była pierwsza... Małgosia już pokochała malutką, ona ma bardzo wrażliwe serce! Quote
GoskaGoska Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Marta moze zrob aktualizacje 1 postu, zeby bylo wiadomo co z którym psem :) Quote
Aarionne Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kurdę, to jest strasznie głupia sytuacja. Nie wiem kto wkleił tę suczke na wątku, który załozyłam tej rodzinie z Koła (że poszukują małej suczki), ale to było nie fair, jeśli ona teraz ma znaleźć dom u kogoś innego. Ja rozumiem, że najwazniejsze jest dobro psa, ale śmiem twierdzić, że w obydwu domach suni byłoby dobrze (jeśli ten dom z Poznania faktycznie jest OK) więc nie wiem po co rozbudzać nadzieję w innych ludziach. Oni naprawdę nastawili się juz, ze ta sunia będzie u nich, nie można tak sobie dowolnie żonglować emocjami ludzi... Bo pewnie zarówno oni, jak i pani z Poznania siedzą teraz jak na szpilkach i nie mogą doczekać się ostatecznej decyzji. Quote
Poker Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zgadzam się z Aarionne, najgorsze jest granie na uczuciach czy to psich czy też ludzkich. Lepiej po kolei kwalifikować domki, chociaż to dłużej trwa, a nie kilka naraz i robić ludziom niepotrzebne nadzieje. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kiedy Siwa ma sterylizację? xmartix, Kenzo - czekacie na wizyte w Poznaniu, czy wydajecie sunie do juz sprawdzonego domu w Kole? Trzeba to wszystko okreslic JUZ, bo ludzie czekaja, nadzieje sobie robia.. a tak jedna z rodzin moglaby juz rozgladac sie za innym pieskiem.. a moze Pani z poznania adoptowalaby chlopaka z tego watku.. Quote
Recommended Posts