Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

Posted

PIESEK - MA DOM!
SUCZKA NR 1 - MA DOM!
SUCZKA NR 2 - MA DOM!

Do schroniska w trakcie Świąt trafiła rodzinka: 2 suczki, 1 piesek i 1 szczeniak. Wszystkie mieszkały w jednym domu i były szczęśliwe. Niestety zmarł ich właściciel i pieski trafiły do schroniska. Nie zdają sobie jeszcze sprawy gdzie są. Mieszkają w sąsiadujących boksach: suczki w jednym, piesek w drugim, szczeniaczka już nie ma - został adoptowany. Od małego razem w jednym domu nie mogły wytrzymać tego rozdzielenia, przeciskają się więc te suczki mikruski do boksu do swojego pieska z rodziny. Wydaje się, ze razem są bardzo szczęśliwe. Lecz niestety na boksie robi się przez to coraz bardziej nerwowo, wszak to boks chłopców..
.
Kontakt do ogłoszeń: 668-980-123, [email protected]

boks 35-36
piesek nr 2021/09, obroża 519 MA DOM!!
1,5 roku, spokojny, opanowany, milutki, puszysty misio z krótkim ogonkiem, jest on o wiele większy od suczek, ale to i tak mały pies

suczka 1 nr 2022/09, obroża 517 w DS u Kenzo
także miła, także 1,5 roku, mimo że wygląda na więcej, ale to tylko taka sierść, szorstkowłosa, wesolutka jeszcze, strasznie marznie, ona waży może 3-4 kg... i jest mini mikruską..

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia z dt:

suczka 2 nr 2023/09, obroża 518 ADOPTOWANA ZE SCHRONU!
[SIZE=3] także określona jako 1,5 roczna, też wesolutka, ale wyciągnięta z boksu wystraszyła się troszkę, jest wyższa od tej powyżej suni i ma gładką sierść

Posted

szczeniakarnia zajęta cała
a ta mała i tak woli chyba ze "swoimi" być...
jak się ogłosi powinna szybko znaleźć domek, bo ona jest mini mini, ja mniejszego psa na oczy nie widziałam

Posted

Madallena napisał(a):
rany rany, zeb tylko ludzie z Lodzi zgodzili sie adoptowac Nele, ktora ma isc do mnie na tymczas!

Mikrosunia, prawdziwa mikrosunia :(

Madallena bierz ja jak mozesz ja bym wzieła ale mam cztery psy i jak bym wzieła piatego to sama bym wyladowała pod mostem,ta zima jest straszna dla takich mikrusi:cool1:

Posted

nie mają jeszcze nic bo ja założyłam wątek i siedzę nad nauką do egzaminów, które mam w weekend..

ale tej mikro na pewno potrzebny dt na już!!
ten puchaty sobie poradzi
a ta druga sunia jak na razie to też..

Posted

lika1771 napisał(a):
Madallena bierz ja jak mozesz ja bym wzieła ale mam cztery psy i jak bym wzieła piatego to sama bym wyladowała pod mostem,ta zima jest straszna dla takich mikrusi:cool1:

No jak na razie to ja mam trzy, dzisiaj przyjezdza czwarty (na dwie noce) a w sobote znowu 4ry bede miala :)

Posted

Mam domowy platny tymczas. 10 zl doba + karma leczenie.

Dom, lozko, milosc. Warszawa

To mieszkanie mojej sasiadki, ktora cienko ostatnio przedzie. Powiedziala mi niedawno, ze moze wziac psa na tymczas ale platnie.
Gwarancja milosci i dobrej opieki gwaratnowana, bedzie pod moja kontrola :)

Posted

myślimy o tej drobince?? 300 zł za miesiąc + karma + transport..

zastanawiam się czy nie rozpropagować jej jeszcze, taką drobinę to może ktoś wciśnie
a może na ten tymczas jakąś staruszkę naszą dać, co? tylko trzeba deklaracji bo bez tego ani rusz