GoskaGoska Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 tez mysle , zeby na DT platny dac babcie - dziewczyny one nie maja wszytskie watkow ale jest masa psow ktore trzeba ratowac na cito -. A taki mikro psiak raz dwa znajdzie dom - tylko ogloszen trzeba lub moze sie ktos zlituje i weznie na darmowy DT , bo to takie male Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 musze sie zapytac czy ona wezmie babcie. Ma synka rocznego, pies musi byc lagodny. Z reszta babcia moze siedziec w nieskonczonosc, nie wiem czy ona da rade tak dlugo :( Na mloda lagodna malizne sie zgodzi. Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mnie sie wydaję że dla Malizny każdy dzień jest ważny - za chwile będzie miała zapalenie płuc! Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jestem bardzo wdzięczna za pomoc Madallena spróbujmy na razie na dogo poszukać kogoś i z okolic bo i transport do załatwienia nie jets taki prosty, a w międzyczasie ogłoszenia Quote
GoskaGoska Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jest w schronisku Pirat ktory rowniez jest malutenki siedzi juz ponad rok :( a tez brzuch przy ziemi. a dla seniorek kazdy dzien na wagé zlota - wszytsko jest zapelnione izolatka, szczeniakarnia itd ale Marta decyduje - tylko ze uwazam, ze dla adopcyjnego pieska szkoda orgazniowac transportu -te kurdupelki majá mozliowsc siedzenia wew boksow - czyli nie muszá byc na zew- za duzo sié pieskow nazbieralo. Gdyby jakas ciotka zabrala na DT to psa by miala z 2-3tyg i poszedl by do adopcji moze ktos sie jednak skusi Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 już gdzieś tam rozesłałam po wątkach i na gg, i jest info już na nk, na stronie tozu, do gazety zostało posłane info może ktoś się zgodzi i wciśnie maliznę do chałupki Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Madalleno, ten pies - Ivo, zamarzł w naszym schronie. Naprawde, wczesniej czy pozniej dom znajdzie sie dla tej suki ale JESLI PRZEZYJE MROZY.Moze ktos ja wziasc niedlugo, a moze i nie.A potem bedzie zbyt pozno.TEGO SIE BOJE! To jest maciupina, watla, napoduszkowa! niewiadomo, czy da sobie rade! to jest ryzyk-fizyk! Quote
mshume Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja moge ją wziąć tą mikrosunieczkę na tymczas bezpłatny, ewentualnie zwrot za koszty leczenia.Tylko kto ją dowiezie?Ja mieszkam pod Warszawą. Quote
mshume Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Aha, tylko ona powinna byc wysterylizowana, bo ja mam samczyka w domu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 MESHUME, spadasz nam z nieba!!!! z transportrem zawsze da sie rade cos wykombinowac!!! Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bardzo wazne. Nasza zuzlikowa potrzebuje pomocy![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]http://www.dogomania.pl/threads/177161-Nasza-zuzlikowa-potrzebuje-pomocy-Nie-zostawiajmy-jej-samej-z-tragedia?p=13840591#post13840591[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]POROZSYLACIE GDZIE SIE DA! WEJDZCIE I POMOZCIE. PROSZE![/FONT] Quote
demi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 zapisuje sie, dzięki Marcia, za wątek dla tych biedulek! :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Więc tak.Mshume zaproponowala tymczas dla malej , mieszka pod Warszawa. Przekazalam jej nr xmartix, zeby poprowadzila sprawe, bo ja jestem poza Wrockiem. Ulvhedinn powiedziala, ze moze przetrzymac mala kilka dni po sterylce, potem pojechalaby do Mshume. Jako, ze Mshume jest nowa dogomanka, prawdopodobnie bedzie wizyta sprawdzajaca tymczas, na ktora nas zaprosila. Quote
xmartix Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 super, dziękujemy Warszawa to trochę daleko zastanawiam się nad funduszami na podróż ale a nóż się coś wykombinuje jutro ją umówię na sterylkę, ale kiedy ona będzie.. a co będzie jeżeli będzie po sterylce a transportu nadal nie? ile Ulv może ją trzymać? Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ola la zajrzyj co? ( ma namiary na chętne domki - ale ciiiiiiii) Quote
Porta Nigra Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :-) a więc coś się zaczyna klarować. Super! Zaglądam tu cały czas i zastanawiam się jak tu pomóc tej maliźnie, ale jutro biorę jamnisię na tymczas. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ulv ma tu zajrzeć i się wypowie Quote
mari23 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Agnieszka(Visenna)'] MATKO BOSKA CZĘSTOCHOWSKA! widzisz i nie grzmisz... jutro porobie ogłoszenia.. jakby grzmiała w każdym takim przypadku... planeta nasza przestałaby pewnie istnieć... cudne maleństwa, piesio podobny do naszego stareńkiego znajdy, co właśnie do domu pojechał... Quote
LILUtosi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jakby co , to mogę tą maliznę do siebie zabrać. Quote
lika1771 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Madalleno, ten pies - Ivo, zamarzł w naszym schronie. Naprawde, wczesniej czy pozniej dom znajdzie sie dla tej suki ale JESLI PRZEZYJE MROZY.Moze ktos ja wziasc niedlugo, a moze i nie.A potem bedzie zbyt pozno.TEGO SIE BOJE! To jest maciupina, watla, napoduszkowa! niewiadomo, czy da sobie rade! to jest ryzyk-fizyk! bede miała gotowke pod koniec miesiaca jesli MADALLENA ma płatny dt to ja zapłace jesli ta Pani zgodzi sie poczekac a wezmie pieska. Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ciotki mam fajny domek dla psiaka wyglad nie gra roli ani wiek.byle nie duzy. DOmek z Warszawy.Starsza pani.emerytka.ZMarl jej piesek w czerwcu.bardzo fajny domek.Pani czeka na telefon i wizyte kogos kto opowie jej cos o przyszlym piesku ewentualnie pokaze zdjecie. to jest warszawa Bielany.Uwaga pani potrafi zagadac na smierc;) Quote
GoskaGoska Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 do Lodzi moze by byl transport - zresztá Wawa popularny kierunek :) Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ciotki! A gdyby któraś Ciotka pojechała z Maleństwem pociągiem? Zrzutę by się zrobiło ? Quote
Awit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To do kogo ta mikroskopijna piękność idzie? A co z tamtymi pieseczkami z tego samego domku co zmarł właściciel? Szczeniak do adopcji poszedł? A resza? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej, czekajcie, po kolei :) LILUtosi , ty proponujesz dt na dluzszy czas, jak nasza nowa dogomaniaczka, czy na czas posterylkowy? gdyby byl dt na miejscu to nie trzebaby jej targac taki kawal. Niech ona bedzie juz bezpieczna w cieplym. Quote
Recommended Posts