Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

Posted

tez mysle , zeby na DT platny dac babcie - dziewczyny one nie maja wszytskie watkow ale jest masa psow ktore trzeba ratowac na cito -. A taki mikro psiak raz dwa znajdzie dom - tylko ogloszen trzeba lub moze sie ktos zlituje i weznie na darmowy DT , bo to takie male

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musze sie zapytac czy ona wezmie babcie. Ma synka rocznego, pies musi byc lagodny. Z reszta babcia moze siedziec w nieskonczonosc, nie wiem czy ona da rade tak dlugo :(

Na mloda lagodna malizne sie zgodzi.

Posted

jestem bardzo wdzięczna za pomoc Madallena
spróbujmy na razie na dogo poszukać kogoś i z okolic bo i transport do załatwienia nie jets taki prosty, a w międzyczasie ogłoszenia

Posted

jest w schronisku Pirat ktory rowniez jest malutenki siedzi juz ponad rok :( a tez brzuch przy ziemi.
a dla seniorek kazdy dzien na wagé zlota - wszytsko jest zapelnione izolatka, szczeniakarnia itd ale Marta decyduje - tylko ze uwazam, ze dla adopcyjnego pieska szkoda orgazniowac transportu -te kurdupelki majá mozliowsc siedzenia wew boksow - czyli nie muszá byc na zew- za duzo sié pieskow nazbieralo. Gdyby jakas ciotka zabrala na DT to psa by miala z 2-3tyg i poszedl by do adopcji moze ktos sie jednak skusi

Posted

już gdzieś tam rozesłałam po wątkach
i na gg, i jest info już na nk, na stronie tozu, do gazety zostało posłane info

może ktoś się zgodzi i wciśnie maliznę do chałupki

Posted

Madalleno, ten pies - Ivo, zamarzł w naszym schronie.
Naprawde, wczesniej czy pozniej dom znajdzie sie dla tej suki ale JESLI PRZEZYJE MROZY.Moze ktos ja wziasc niedlugo, a moze i nie.A potem bedzie zbyt pozno.TEGO SIE BOJE!
To jest maciupina, watla, napoduszkowa!
niewiadomo, czy da sobie rade! to jest ryzyk-fizyk!

Posted

Więc tak.Mshume zaproponowala tymczas dla malej , mieszka pod Warszawa.
Przekazalam jej nr xmartix, zeby poprowadzila sprawe, bo ja jestem poza Wrockiem.
Ulvhedinn powiedziala, ze moze przetrzymac mala kilka dni po sterylce, potem pojechalaby do Mshume.
Jako, ze Mshume jest nowa dogomanka, prawdopodobnie bedzie wizyta sprawdzajaca tymczas, na ktora nas zaprosila.

Posted

super, dziękujemy
Warszawa to trochę daleko
zastanawiam się nad funduszami na podróż
ale a nóż się coś wykombinuje

jutro ją umówię na sterylkę, ale kiedy ona będzie..
a co będzie jeżeli będzie po sterylce a transportu nadal nie? ile Ulv może ją trzymać?

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']

MATKO BOSKA CZĘSTOCHOWSKA!
widzisz i nie grzmisz... jutro porobie ogłoszenia..

jakby grzmiała w każdym takim przypadku... planeta nasza przestałaby pewnie istnieć...

cudne maleństwa, piesio podobny do naszego stareńkiego znajdy, co właśnie do domu pojechał...

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Madalleno, ten pies - Ivo, zamarzł w naszym schronie.
Naprawde, wczesniej czy pozniej dom znajdzie sie dla tej suki ale JESLI PRZEZYJE MROZY.Moze ktos ja wziasc niedlugo, a moze i nie.A potem bedzie zbyt pozno.TEGO SIE BOJE!
To jest maciupina, watla, napoduszkowa!
niewiadomo, czy da sobie rade! to jest ryzyk-fizyk!

bede miała gotowke pod koniec miesiaca jesli MADALLENA ma płatny dt to ja zapłace jesli ta Pani zgodzi sie poczekac a wezmie pieska.

Posted

Ciotki mam fajny domek dla psiaka wyglad nie gra roli ani wiek.byle nie duzy.

DOmek z Warszawy.Starsza pani.emerytka.ZMarl jej piesek w czerwcu.bardzo fajny domek.Pani czeka na telefon i wizyte kogos kto opowie jej cos o przyszlym piesku ewentualnie pokaze zdjecie.
to jest warszawa Bielany.Uwaga pani potrafi zagadac na smierc;)

Posted

To do kogo ta mikroskopijna piękność idzie? A co z tamtymi pieseczkami z tego samego domku co zmarł właściciel? Szczeniak do adopcji poszedł? A resza?