mari23 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Agnieszka(Visenna) napisał(a):No, mój Gustaw jest kastratem,więc z sikaniem mam luzy :) Na szczęście.Jak wychodziłam z nieżyjącym już niestety Pałkiem Ulvhedinn to myślałam, że mnie krew zaleje. Każdy kawałek trawki, wszystkie drzewka, krzaczki napotkane po drodze musiały być oznaczone. u mnie oprócz Hektorka i TZ :evil_lol:- wszyscy panowie po kastracji... przy moim zapsieniu to raczej konieczność była, no i łajdakowi Miskowi pewnie uratowałam przez to życie - jak tylko cieczkę wyczuł w okolicy - uciekał z domu i pogryziony potem zadzior mały wracał...:shake: Quote
xmartix Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 super Kenzo że Ci się udało :) zgadzam się z Kenzo co do zalogowania się rodziny z Koła a co do Pani z Poznania - no może lepiej inną sunię jej zaproponować która umie zostawać sama w domu Aga, masz rację - ciekawe jak reszta tych piesków, tzn ta sunia i Kampuś - oni pewnie też nie potrafią zostawać sami w domu, ale to chyba zależne jest też od ich charakterów,co? dzięki za filmik, jest świetny można zacząć Kampusia ogłaszać już Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tylko kurcze nie wiem - pisac w ogloszeniach ze moze miec problem z zostawaniem samemu ? Quote
xmartix Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 myślę, że nie bo nie wiadomo, będzie się mówić potencjalnym domkom Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3193825_kamper_1_5_roczny_maly_piesek_bez_szans.html - wstępne ogłoszenie. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No niestety, juz przepadlo - napisalam. W innych nie bede pisac. Quote
Kenzo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Byłam z Miłką u weta. Kazdy kolejny zastrzyk to straszna panika:( Sunia się zaczyna go bardzo bać.Jakoś sobie z tym radze. Dzis w nocy kaszlała, ale nie długo. Przespała nocke-aż do 10.00!!!!!Razem z Kenzikiem-heheh;)Obudziły się dopiero jak ubierałam buty do wyjscia;) Jutro bedzie osłuchiwana i badana i zobaczymy, czy bedzie jeszcze potrzebować zastrzyków czy już nie. Kupy nadal ładne jak nie ładniejsze;), suche wcina:)Jest wesoła i coraz mocniej merda ogonkiem;) Dziś mi wlazła na szafke kuchenną-mała bandytka:evil_lol: Quote
xmartix Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 jeżeli chcesz to pewnie!! wstaw zdjęcia tak jak tu na dogo, możesz skopiować z 1 postu (kopiuj adres obrazka) i wkleić do treści allegro, nie bedziesz musiała płacić za dodatkowe zdjęcia, tylko za 1 żeby w miniaturce było widać dzisiaj odbędzie się wizyta przed adopcyjna u Pani z Poznania Quote
GoskaGoska Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wiecie co to , ze sunia nie chce zostawać sama - to wogole nie ma nic wspolnego z tym, ze on rowniez nie będzie chciał zostawać - naprawdę przecież takie rzeczy nie są ze sobą jakoś związane Quote
Kenzo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=884496605 Może być Kochane??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zrobilam jeszcze jedno jakby ktos chcial wykorzystac.Goska to prawda, dlatego napisalam ze MOZE MIEC problemy. Trzeba brac wszystkie ewentualnosci pod uwage. Ale oczywiscie mozna ten zapis wymazac. Quote
GoskaGoska Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 w sumie to przy kazdy pies ktory jest w schronie moglby byc taki zapis, bo przeciez nie wiem czy umie zostawac czy nie , ale jak uwazacie Quote
wieso Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a ja pozwolilam sobie zmienic zdjecie Kenzo, piekny pies, wspanialy bo jego Pancia taka tez jest.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ciekawe czy Pancia tez taka piekna?:D wez sie Kenzo pokaz ;) Quote
wieso Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :evil_lol: wlasnie, chcemy widziec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kenzo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Macie mnie i mojego hasbenda:)) ale Wy jestescie wariatki:)):loveu::loveu: Fota z Kenzo po liftingu super;)) Może załozyć topik-dogomaniaku, pokaż twarz:diabloti:hehehehe;) Quote
wieso Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wow !!!!.....jestescie prawie jak Kenzo !!!....ale w tym przypadku nic nie moge zmienic , jest PERFECKT !!!...:multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Z tych oczu emanuje dobro :) Jesteś śliczna Kenzo.A TZ baaardzo sympatyczny :D Quote
wieso Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Z tych oczu emanuje dobro :) Jesteś śliczna Kenzo.A TZ baaardzo sympatyczny :D swieta prawda.... Quote
Porta Nigra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Lęk separacyjny u psiaka, który preżył stratę właściciela, schronisko, a na dodatek został odłączony od swojego stada nie jest niczym dziwnym. Z pewnością da się to szybko wypracować. U nas jest to samo, Tośka wrzeszczy wniebogłosy jak ja wychodzę z domu, nawet jak zostaje z moją córką, innymi psami i kotem. Powoli nad tym pracujemy, a ona jest coraz bardziej śmiała, wesoła i potrafi już sama zostać chwilę w innym pomieszczeniu. Najgorzej jest jeszcze z drzwiami wyjściowymi, ale płacz nie trwa długo. Warto też psiakowi zostawić coś czym może się zająć. Pomysł z wątkiem "pokaż swoją twarz" jest rewelacyjny :-D, bo umawiamy się potem pod schroniskem, albo na przekazanie psiaka i zastanawiamy czy to ta, czy nie ta osoba ;-) A przy okazji zapraszam na bazarek na Tosię ;-) http://www.dogomania.pl/threads/177558-Kalendarzowy-na-jamniczkAE-TosiAE-a-do-17-01-godz-20-00 Quote
Recommended Posts