Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
No, mój Gustaw jest kastratem,więc z sikaniem mam luzy :)
Na szczęście.Jak wychodziłam z nieżyjącym już niestety Pałkiem Ulvhedinn to myślałam, że mnie krew zaleje.
Każdy kawałek trawki, wszystkie drzewka, krzaczki napotkane po drodze musiały być oznaczone.

u mnie oprócz Hektorka i TZ :evil_lol:- wszyscy panowie po kastracji... przy moim zapsieniu to raczej konieczność była, no i łajdakowi Miskowi pewnie uratowałam przez to życie - jak tylko cieczkę wyczuł w okolicy - uciekał z domu i pogryziony potem zadzior mały wracał...:shake:

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super Kenzo że Ci się udało :)
zgadzam się z Kenzo co do zalogowania się rodziny z Koła
a co do Pani z Poznania - no może lepiej inną sunię jej zaproponować która umie zostawać sama w domu
Aga, masz rację - ciekawe jak reszta tych piesków, tzn ta sunia i Kampuś - oni pewnie też nie potrafią zostawać sami w domu, ale to chyba zależne jest też od ich charakterów,co?
dzięki za filmik, jest świetny
można zacząć Kampusia ogłaszać już

Posted

Byłam z Miłką u weta. Kazdy kolejny zastrzyk to straszna panika:( Sunia się zaczyna go bardzo bać.Jakoś sobie z tym radze.

Dzis w nocy kaszlała, ale nie długo. Przespała nocke-aż do 10.00!!!!!Razem z Kenzikiem-heheh;)Obudziły się dopiero jak ubierałam buty do wyjscia;)

Jutro bedzie osłuchiwana i badana i zobaczymy, czy bedzie jeszcze potrzebować zastrzyków czy już nie.

Kupy nadal ładne jak nie ładniejsze;), suche wcina:)Jest wesoła i coraz mocniej merda ogonkiem;)
Dziś mi wlazła na szafke kuchenną-mała bandytka:evil_lol:

Posted

jeżeli chcesz to pewnie!!

wstaw zdjęcia tak jak tu na dogo, możesz skopiować z 1 postu (kopiuj adres obrazka) i wkleić do treści allegro, nie bedziesz musiała płacić za dodatkowe zdjęcia, tylko za 1 żeby w miniaturce było widać

dzisiaj odbędzie się wizyta przed adopcyjna u Pani z Poznania

Posted

wiecie co to , ze sunia nie chce zostawać sama - to wogole nie ma nic wspolnego z tym, ze on rowniez nie będzie chciał zostawać - naprawdę przecież takie rzeczy nie są ze sobą jakoś związane

Posted

Macie mnie i mojego hasbenda:))
ale Wy jestescie wariatki:)):loveu::loveu:
Fota z Kenzo po liftingu super;))

Może załozyć topik-dogomaniaku, pokaż twarz:diabloti:hehehehe;)

Posted

Lęk separacyjny u psiaka, który preżył stratę właściciela, schronisko, a na dodatek został odłączony od swojego stada nie jest niczym dziwnym. Z pewnością da się to szybko wypracować. U nas jest to samo, Tośka wrzeszczy wniebogłosy jak ja wychodzę z domu, nawet jak zostaje z moją córką, innymi psami i kotem. Powoli nad tym pracujemy, a ona jest coraz bardziej śmiała, wesoła i potrafi już sama zostać chwilę w innym pomieszczeniu. Najgorzej jest jeszcze z drzwiami wyjściowymi, ale płacz nie trwa długo. Warto też psiakowi zostawić coś czym może się zająć.

Pomysł z wątkiem "pokaż swoją twarz" jest rewelacyjny :-D, bo umawiamy się potem pod schroniskem, albo na przekazanie psiaka i zastanawiamy czy to ta, czy nie ta osoba ;-)

A przy okazji zapraszam na bazarek na Tosię ;-) http://www.dogomania.pl/threads/177558-Kalendarzowy-na-jamniczkAE-TosiAE-a-do-17-01-godz-20-00