Jump to content
Dogomania

2 suczki mikro i 1 piesek z jednego domu. Zmarł im Pan!! MAJĄ DOMKI!!!!! :):)

Recommended Posts

• Replies 629
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Hej, czekajcie, po kolei :)
LILUtosi , ty proponujesz dt na dluzszy czas, jak nasza nowa dogomaniaczka, czy na czas posterylkowy?
gdyby byl dt na miejscu to nie trzebaby jej targac taki kawal.
Niech ona bedzie juz bezpieczna w cieplym.

Tak byłoby najlepiej gdyby ktoś na miejscu ją jak najszybciej zabrał na dt

Posted

Lilu to może Lilu ją damy! w sensie na dt?? kiedy i jak?

słuchajcie i ważna sprawa!!

z nk dzwoniła Pani z Poznania, chce ją na ds!! To pielęgniarka, mieszka sama, jest zdecydowana, czeka na wizytę. Mam adres i wszystko. Jak Pani się dowiedziała że psinki są po zmarłym właścicielu to zaczęła płakać... Wrażenie rewelacyjne (nie przez płacz jak przez całą rozmowę)..

Posted

Słuchajcie Lilu jest blisko, to zaufana osoba, najlepiej niech ona ja wezmie.Niech mala jak najszybciej zimny boks opusci.A Pania sprawdzimy :) tylko wizyta przedad., ew. organizacja transportu troche zajmą. Dlatego niech juz idzie do tego dt.A poza tym i tak trzeba ja wydac posterylkową.

Posted

Wezcie tez pod uwagę,że piesek pewnie przyzwyczajony,ze sam za dlugo w domu nie zostawał (był u starszej osoby), jeśli ta Pani mieszka sama,zeby nie bylo problemu :( Nie dawałabym jej też do starszej osoby, to młoda sunieczka i nie powinno być ryzyka powtórki jej smutnego losu.

Posted

mshume dziękujemy za chęć bycia dt
ale skoro jest szansa na ds to wykorzystajmy to... bardzo ważna jest ta wizyta u tej Pani. Przetrzymajmy małą u Lilu a jak ta wizyta nie wypali to wykorzystamy jak mshume nadal będzie chętna jej dt dla malizny
ta Pani nie jest stara, jest dojrzała, ale nie stara

Posted

Napewno ds trzeba bedzie uwaznie przemaglowac, beda chetni na bank.
Dziekujemy Mshume za chec bycia dt dla malej, to dla mnie osobiscie duzo znaczy, ale Lilu jest blisko i nie ma sensu ciagnac psiaka taki kawal jesli nie ma potrzeby.

Mshume - mam nadzieje, ze przyjmiesz na dt inne biedactwo z dogo :)

Posted

[quote name='mshume']Wezcie tez pod uwagę,że piesek pewnie przyzwyczajony,ze sam za dlugo w domu nie zostawał (był u starszej osoby), jeśli ta Pani mieszka sama,zeby nie bylo problemu :( Nie dawałabym jej też do starszej osoby, to młoda sunieczka i nie powinno być ryzyka powtórki jej smutnego losu.

To prawda.. A jeszcze z tą sterylką - zróbcie jej badania przed, żeby się nie okazało że mogła coś złapać w schronisku albo ze jest osłabiona :( Jak tu:

http://www.dogomania.pl/threads/177127-Sunia-W-typie-Bolonczyka-w-DT-zachorowala-na-parwo-prosimy-o-pomoc

Posted

łojej nie wiem jak to określić, no jest wyższa, ale drobna, ona należy do małych suczek, nawet mini, ale nie mikro...

to do Lilu - Lilu jak to zrobić? tzn konkrety przetransportowania jej do Ciebie, jak byś chciała.. oprócz że pod dom.. bo auta nie mam obecnie.. ale gdzieś na granicę wro ewentualnie..

Posted

Aga ona jest ładna.. nie podoba Ci się?:D myślę że też szybko coś się dla niej znajdzie, najważniejsze by ogłaszać.. ona mało wychodzi z budynku na wybieg bo też pewnie jej zimno..
napisałam do supergogi w sprawie wizyty