Jump to content
Dogomania

Fruzia ma domek ma cudowny domek !! Dług spłacony !! Dziękujemy !!!

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DIF']Bardzo mało osób wchodzi na wątek!!

Bardzo mało.... :-(:shake:

Rybka39! Czy robisz ogłoszenia?
Jeśli tak to dawaj linki cobyśmy wiedziały gdzie jest ogłaszana :p

No na razie tylko na alegratce bo musaiałam ze swojego regionu najpierw ogłosić.
Zaraz dam na
szerlok.pl,
adin.pl,
cafeanimal.pl,
gumtree
pineska

Posted

Wpadłam dzisiaj na jej gumtree przy okazji robienia moich i się zakochałam ;) A potem zobaczyłam jej mordkę w banerku i musiałam wejść na wątek. Mogę pomóc w ogłaszaniu małej, jeśli tego potrzebujecie :)

Posted

koosiek no pewnie! Im więcej ogłoszeń, tym lepiej :-)

Jayo przekazała mi info, że Fruzia kolejne 2 tygodnie musi spędzić w klatce i dopiero wtedy będzie robione rtg.
Na razie nic o dalszym leczeniu nie wiadomo, musimy poczekać.

Posted

koosiek napisał(a):
Wpadłam dzisiaj na jej gumtree przy okazji robienia moich i się zakochałam ;) A potem zobaczyłam jej mordkę w banerku i musiałam wejść na wątek. Mogę pomóc w ogłaszaniu małej, jeśli tego potrzebujecie :)

To może chcesz ją na własność? ;) Taka miłość od pierwszego wejrzenia warta jest przemyślenia!

A jeśli chodzi o pomoc to każda się przyda. Ogłoszeniowa też!

Posted

Fruziek jest już po konsultacji.
Była naprawdę bardzo, bardzo grzeczna zarówno w podróży jak i w Klinice. No w Klinice to częściowo, bo z uwagi na jej żywiołowy charakter trudno było nad nią zapanować.
Wet się śmiał, że pomimo dosyć bolesnych wygibasów z łapkami merdała ze szczęścia, że w ogóle jest dotykana i w centrum zainteresowania. :evil_lol:
Tak jak napisała esperanza sunia musi jeszcze przez dwa tygodnie siedzieć w klatce, ale wg dr. Bisenika jest duża poprawa w chodzeniu.

I troszkę zdjęć..
Tak jechała sobie grzeczniutko:

I zdjęcia zrobione przez moją prawie 7-letnią córeczkę, która nie poszła dzisiaj do szkoły, coby pomóc mi w transporcie Fruzi do Kliniki:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

DIF napisał(a):
To może chcesz ją na własność? ;) Taka miłość od pierwszego wejrzenia warta jest przemyślenia!

Chcieć to mogę sobie chcieć, nawet bardzo... Ale nie ma na to szans :(