esperanza Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 DIF kurier był albo dzwonił? Dziś musi przywieźć karmę. Quote
Hotel KADIF Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='esperanza']DIF kurier był albo dzwonił? Dziś musi przywieźć karmę. Nie dzwonił i nie było. :roll: Czekam na telefon. Quote
Cantadorra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Podnosze Fruzie. Warto by bylo porozsylac link do suni. Do paru osob rozesle. Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Cantadorra napisał(a):Podnosze Fruzie. Warto by bylo porozsylac link do suni. Do paru osob rozesle. Dzieki serdeczne. ja też się postaram gdzieś mała rozesłać... Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Podnosze małą !! Przepraszam za spam ale pilnie potrzebujemy wsparcia i deklaracji dla malutkiej sunieczki na łancuchu :( http://www.dogomania.pl/threads/177589-Mila-maA-a-ruda-GARNIE-SIAE-DO-CZA-OWIEKA-i-na-A-aA-cuchu-Daj-jej-ciepA-y-kAE-t-w-domu Quote
lilith27 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ................................................................. Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Daliście małą tak jak napisała anashar na te fora owczarkowe ? Quote
Owieczka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Alicja napisał(a):Daliście małą tak jak napisała anashar na te fora owczarkowe ? Właśnie !! Halo !!! Quote
Rybka_39 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='DIF']Bardzo mało osób wchodzi na wątek!! Bardzo mało.... :-(:shake: Rybka39! Czy robisz ogłoszenia? Jeśli tak to dawaj linki cobyśmy wiedziały gdzie jest ogłaszana :p No na razie tylko na alegratce bo musaiałam ze swojego regionu najpierw ogłosić. Zaraz dam na szerlok.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, gumtree pineska Quote
Rybka_39 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 podlinkowane ogłoszenia Fruzi: alegratka szerlok adin gumtree pineska cafeanimal Quote
esperanza Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jeszcze nie jest tam ogłoszona. Zrobię to, jak tylko dowiem się o wynikach konsultacji u ortopedy. Quote
Owieczka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dzięki Rybka za ogłoszenia !! :Rose: Quote
Rybka_39 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kolejne Fruziowe ogłoszenia: przygarnijzwierzaka.pl ( pojawi się zaraz) ogłoszenia olx petsy ogloszenia i-bazar kupiepsa.pl adopcjapsa.pl eoferty Quote
Asior Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ja jestem miałam zrobić allegro, ale nie mam kiedy :shake: Quote
koosiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wpadłam dzisiaj na jej gumtree przy okazji robienia moich i się zakochałam ;) A potem zobaczyłam jej mordkę w banerku i musiałam wejść na wątek. Mogę pomóc w ogłaszaniu małej, jeśli tego potrzebujecie :) Quote
esperanza Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 koosiek no pewnie! Im więcej ogłoszeń, tym lepiej :-) Jayo przekazała mi info, że Fruzia kolejne 2 tygodnie musi spędzić w klatce i dopiero wtedy będzie robione rtg. Na razie nic o dalszym leczeniu nie wiadomo, musimy poczekać. Quote
__Lara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Asior napisał(a):ja jestem miałam zrobić allegro, ale nie mam kiedy :shake: Skad ja to znam...... Quote
Hotel KADIF Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 koosiek napisał(a):Wpadłam dzisiaj na jej gumtree przy okazji robienia moich i się zakochałam ;) A potem zobaczyłam jej mordkę w banerku i musiałam wejść na wątek. Mogę pomóc w ogłaszaniu małej, jeśli tego potrzebujecie :) To może chcesz ją na własność? ;) Taka miłość od pierwszego wejrzenia warta jest przemyślenia! A jeśli chodzi o pomoc to każda się przyda. Ogłoszeniowa też! Quote
Hotel KADIF Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Fruziek jest już po konsultacji. Była naprawdę bardzo, bardzo grzeczna zarówno w podróży jak i w Klinice. No w Klinice to częściowo, bo z uwagi na jej żywiołowy charakter trudno było nad nią zapanować. Wet się śmiał, że pomimo dosyć bolesnych wygibasów z łapkami merdała ze szczęścia, że w ogóle jest dotykana i w centrum zainteresowania. :evil_lol: Tak jak napisała esperanza sunia musi jeszcze przez dwa tygodnie siedzieć w klatce, ale wg dr. Bisenika jest duża poprawa w chodzeniu. I troszkę zdjęć.. Tak jechała sobie grzeczniutko: I zdjęcia zrobione przez moją prawie 7-letnią córeczkę, która nie poszła dzisiaj do szkoły, coby pomóc mi w transporcie Fruzi do Kliniki: :loveu::loveu::loveu: Quote
koosiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 DIF napisał(a):To może chcesz ją na własność? ;) Taka miłość od pierwszego wejrzenia warta jest przemyślenia! Chcieć to mogę sobie chcieć, nawet bardzo... Ale nie ma na to szans :( Quote
Hotel KADIF Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Koosiek, to tak jak my wszyscy .... :-( Bardzo dziękujemy za ogłoszenia! Owieczko! Wklej, proszę ogłoszenia do pierwszego postu, żeby od razu było wiadomo gdzie Fruzia jest ogłaszana. Ja zrobiłam też kilka, ale nie jestem w tym biegła - dopiero raczkuję ogłoszeniowo. www.ojej.pl www.sprzedasz.pl www.bono-polska.pl www.neeon.pl www.morusek.pl Quote
Kika9004 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To z tej twojej córy niezły fotograf się szykuje :D Quote
Vlk Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 cudności pięknosci :) a jaka diagnoza? (jeśli nie doczytałam to przepraszam ;) ) Quote
Recommended Posts