Jump to content
Dogomania

Fruzia ma domek ma cudowny domek !! Dług spłacony !! Dziękujemy !!!

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']DIF, zaskakujesz mnie tymi pieknymi ujeciami Fruzi. Chyba strasznie duzo czasu ci to zajmuje. Wyglada na bardzo pracochlonne i oczywiscie piekne.[/QUOTE]
I widac jak bardzo DIF pokochała malutką:lol:
Dobrze, że sie w porę zglosilam, bo jeszcze chwilka i zostałaby rezydentką u DIF ;).

Posted

[quote name='Kika9004']Jest prześliczna :) Zazdroszczę Fruziakowi :) ale należy jej się to co najlepsze :)

Nie zazdrość! Jak chcesz to Ci też taką kupimy. Jakoś się złożymy na dogo :eviltong:

[quote name='Cantadorra']DIF, zaskakujesz mnie tymi pieknymi ujeciami Fruzi. Chyba strasznie duzo czasu ci to zajmuje. Wyglada na bardzo pracochlonne i oczywiscie piekne.

To się robi w trzy sekundy! Jest taka strona Caption na której po prostu się to robi! :eviltong:
Spróbuj, to naprawdę łatwe.

Posted

Fruzinka jest przecudna !!
Tylko martwi troche, ze poprawa sie zatrzymala - jutro z rana bede dzwonic potwierdzac termin sobotniej konsultacji - musimy szybko robic RTG, sprawdzic stan sunkowego kregoslupa.

Ja jestem samotna w sobote - bez rodziny i samochodu - ale za to z duza iloscia towaru, wiec nie wiem, czy dostane sie do Bissenika, zeby pomoc w konsultacji. Ale bede sie bardzo starac.

Posted

[quote name='DIF']Nie zazdrość! Jak chcesz to Ci też taką kupimy. Jakoś się złożymy na dogo :eviltong:
[/QUOTE]

Naprawdę?? Ale bym zaszpanowała, pokazując się z taką na mieście :D wszystkie psy w okolicy będą mi zazdrościć :)

Posted

[quote name='Kika9004']Właśnie wpłaciłam 102 zł ze sweterkowego bazarku dla fruzi :) Proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie :)

Wiedziałam, ze sweterki się posprzedawają!!! :loveu: Suuuper!

Konsultacja na SGGW dzisiaj między 16-18. trzymajcie mocno kciuki, żeby było ok.
Chociaż ja, jak już pisałam wcześniej, nie widzę poprawy przez ostatnie 2 tygodnie. :-(

Posted

OJ... :shake:

Frutka musi jeszcze tydzień posiedzieć w klatce.... Kameo niepocieszona, bo bardzo chciała już zabrać Fruzię do siebie.
Generalnie weci po takich urazach ograniczają psu ruch do 6 tygodni. A ten termin mija za tydzień.
Dobrze, że u Fruzi nie ma pogorszenia. Ale nie ma tez polepszenia, czyli w jej sposobie poruszania się nic się już nie zmieni. Pozostaje tylko RTG kontrolne i rehabilitacja.

Posted

[quote name='Rybka_39']Trzymam kciuki za dalszą poprawę Fruzi, robi się z niej niezła damulka:).
Proszę o konto na PW, przelejemy troche grosza z bazarku.

Nie musi byc na priv: :-)
Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

Posted

Jestem w szoku jaka Fruzia jest sliczna "na żywo":crazyeye:
Jeszcze tydzień i malutka juz na pewno pojedzie ze mna do domu:razz:. Tak wlasciwie to juz wczoraj mialam plan porwania małej, ale na szczescie jayo miała mocne argumenty, czyli wizyta u neurologa, rehabilitanta i ortopedy w nadchodzącym tygodniu, czyli tym samym moj plan porwania legł w gruzach. Ale za tydzien nie ma opcji, zebym nie zabrała tej najkochanszej na świecie suni:lol:
Fruzia to jest taaaka krejzolka, no po prostu do zacałowania.

Dziękujemy za przesympatyczną gościnę u DIF:loveu:

Posted

[quote name='kameo']Jestem w szoku jaka Fruzia jest sliczna "na żywo":crazyeye:
Jeszcze tydzień i malutka juz na pewno pojedzie ze mna do domu:razz:. Tak wlasciwie to juz wczoraj mialam plan porwania małej, ale na szczescie jayo miała mocne argumenty, czyli wizyta u neurologa, rehabilitanta i ortopedy w nadchodzącym tygodniu, czyli tym samym moj plan porwania legł w gruzach. Ale za tydzien nie ma opcji, zebym nie zabrała tej najkochanszej na świecie suni:lol:

Jak bedziesz porywac, to dobrze, zebysmy potem okupu nie musili placic :-)

Sunia musi jeszcze miec przynajmniej zalecnia rehabilitacyjne.
Zaczynamy szukac na gwałt dobrych specjalistow w tej dziedzinie - ktos moze polecic ?

Posted

[quote name='jayo']Jak bedziesz porywac, to dobrze, zebysmy potem okupu nie musili placic :-)

nie, nie, jak do tej pory tyle ludzi płaci za Fruzie, ze nie śmiałabym jeszcze okupu żądać :diabloti:
Matko kochana, jak ja sie ciesze, ze są tacy ludzie,jak Wy wszyscy... Fruzia to taki wspanialy pies, a mogla umrzec na mrozie, gdyby nie pomoc tak wielu osob...

[quote name='jayo']Sunia musi jeszcze miec przynajmniej zalecnia rehabilitacyjne.
Zaczynamy szukac na gwałt dobrych specjalistow w tej dziedzinie - ktos moze polecic ?

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu specjalisty w zakresie rehabilitacji...

Bo mi znowu psa nie oddadzą:-(
i naprawde bede musiała ja porwac...

Posted

Lara, zapamietam, dzieki - moze uda sie cos znalezc blizej....
Jesli nie - bedziemy wybierac sie moze i do Grodziska. Nie znam opinii natemat tego miejsca, ale trzeba sprobowac.