kameo Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='DIF']Kaemo, pstryknij fotkę i wstaw może na wątek! Niech dziewczyny zobaczą te cudeńka, zwłaszcza to na szyjkę! Jeśli udało się Wam kupić to co mi pokazywałaś na allegro to Niunia będzie wyglądać jak laska! :loveu: podaje link http://www.allegro.pl/item902662794_big_monaco_light_pink_xl_35_45_cm.html :lol::lol: Quote
Kika9004 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jest prześliczna :) Zazdroszczę Fruziakowi :) ale należy jej się to co najlepsze :) Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 DIF, zaskakujesz mnie tymi pieknymi ujeciami Fruzi. Chyba strasznie duzo czasu ci to zajmuje. Wyglada na bardzo pracochlonne i oczywiscie piekne. Quote
kameo Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Cantadorra']DIF, zaskakujesz mnie tymi pieknymi ujeciami Fruzi. Chyba strasznie duzo czasu ci to zajmuje. Wyglada na bardzo pracochlonne i oczywiscie piekne.[/QUOTE] I widac jak bardzo DIF pokochała malutką:lol: Dobrze, że sie w porę zglosilam, bo jeszcze chwilka i zostałaby rezydentką u DIF ;). Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fruzia znalazla swoja szanse, a tutaj zajrzyjcie prosze do Barnaby, nie radzacego sobie w schronie onka: http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt Quote
Hotel KADIF Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Kika9004']Jest prześliczna :) Zazdroszczę Fruziakowi :) ale należy jej się to co najlepsze :) Nie zazdrość! Jak chcesz to Ci też taką kupimy. Jakoś się złożymy na dogo :eviltong: [quote name='Cantadorra']DIF, zaskakujesz mnie tymi pieknymi ujeciami Fruzi. Chyba strasznie duzo czasu ci to zajmuje. Wyglada na bardzo pracochlonne i oczywiscie piekne. To się robi w trzy sekundy! Jest taka strona Caption na której po prostu się to robi! :eviltong: Spróbuj, to naprawdę łatwe. Quote
Hotel KADIF Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przepraszam, że w miniaturkach, ale coś pomieszałam z rozmiarem chyba... :p Quote
jayo Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fruzinka jest przecudna !! Tylko martwi troche, ze poprawa sie zatrzymala - jutro z rana bede dzwonic potwierdzac termin sobotniej konsultacji - musimy szybko robic RTG, sprawdzic stan sunkowego kregoslupa. Ja jestem samotna w sobote - bez rodziny i samochodu - ale za to z duza iloscia towaru, wiec nie wiem, czy dostane sie do Bissenika, zeby pomoc w konsultacji. Ale bede sie bardzo starac. Quote
Kika9004 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='DIF']Nie zazdrość! Jak chcesz to Ci też taką kupimy. Jakoś się złożymy na dogo :eviltong: [/QUOTE] Naprawdę?? Ale bym zaszpanowała, pokazując się z taką na mieście :D wszystkie psy w okolicy będą mi zazdrościć :) Quote
Kika9004 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Właśnie wpłaciłam 102 zł ze sweterkowego bazarku dla fruzi :) Proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie :) Quote
Hotel KADIF Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Kika9004']Właśnie wpłaciłam 102 zł ze sweterkowego bazarku dla fruzi :) Proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie :) Wiedziałam, ze sweterki się posprzedawają!!! :loveu: Suuuper! Konsultacja na SGGW dzisiaj między 16-18. trzymajcie mocno kciuki, żeby było ok. Chociaż ja, jak już pisałam wcześniej, nie widzę poprawy przez ostatnie 2 tygodnie. :-( Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 OJ... :shake: Frutka musi jeszcze tydzień posiedzieć w klatce.... Kameo niepocieszona, bo bardzo chciała już zabrać Fruzię do siebie. Generalnie weci po takich urazach ograniczają psu ruch do 6 tygodni. A ten termin mija za tydzień. Dobrze, że u Fruzi nie ma pogorszenia. Ale nie ma tez polepszenia, czyli w jej sposobie poruszania się nic się już nie zmieni. Pozostaje tylko RTG kontrolne i rehabilitacja. Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Trzymam kciuki za dalszą poprawę Fruzi, robi się z niej niezła damulka:). Proszę o konto na PW, przelejemy troche grosza z bazarku. Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Rybko! Jesteś wspaniała!:loveu: Dzisiaj u Fruziowej byli goście, czyli ciocia kameo: :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Frutka dostała piłeczkę, ale na krótko:evil_lol: : Kameo po raz drugi zakochała się we Fruzi! A Fruzia bardzo polubiła syna kameo. Będzie im dobrze razem!! :loveu::multi: Quote
jayo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Rybka_39']Trzymam kciuki za dalszą poprawę Fruzi, robi się z niej niezła damulka:). Proszę o konto na PW, przelejemy troche grosza z bazarku. Nie musi byc na priv: :-) Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 Quote
kameo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jestem w szoku jaka Fruzia jest sliczna "na żywo":crazyeye: Jeszcze tydzień i malutka juz na pewno pojedzie ze mna do domu:razz:. Tak wlasciwie to juz wczoraj mialam plan porwania małej, ale na szczescie jayo miała mocne argumenty, czyli wizyta u neurologa, rehabilitanta i ortopedy w nadchodzącym tygodniu, czyli tym samym moj plan porwania legł w gruzach. Ale za tydzien nie ma opcji, zebym nie zabrała tej najkochanszej na świecie suni:lol: Fruzia to jest taaaka krejzolka, no po prostu do zacałowania. Dziękujemy za przesympatyczną gościnę u DIF:loveu: Quote
jayo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='kameo']Jestem w szoku jaka Fruzia jest sliczna "na żywo":crazyeye: Jeszcze tydzień i malutka juz na pewno pojedzie ze mna do domu:razz:. Tak wlasciwie to juz wczoraj mialam plan porwania małej, ale na szczescie jayo miała mocne argumenty, czyli wizyta u neurologa, rehabilitanta i ortopedy w nadchodzącym tygodniu, czyli tym samym moj plan porwania legł w gruzach. Ale za tydzien nie ma opcji, zebym nie zabrała tej najkochanszej na świecie suni:lol: Jak bedziesz porywac, to dobrze, zebysmy potem okupu nie musili placic :-) Sunia musi jeszcze miec przynajmniej zalecnia rehabilitacyjne. Zaczynamy szukac na gwałt dobrych specjalistow w tej dziedzinie - ktos moze polecic ? Quote
kameo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='jayo']Jak bedziesz porywac, to dobrze, zebysmy potem okupu nie musili placic :-) nie, nie, jak do tej pory tyle ludzi płaci za Fruzie, ze nie śmiałabym jeszcze okupu żądać :diabloti: Matko kochana, jak ja sie ciesze, ze są tacy ludzie,jak Wy wszyscy... Fruzia to taki wspanialy pies, a mogla umrzec na mrozie, gdyby nie pomoc tak wielu osob... [quote name='jayo']Sunia musi jeszcze miec przynajmniej zalecnia rehabilitacyjne. Zaczynamy szukac na gwałt dobrych specjalistow w tej dziedzinie - ktos moze polecic ? Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu specjalisty w zakresie rehabilitacji... Bo mi znowu psa nie oddadzą:-( i naprawde bede musiała ja porwac... Quote
Owieczka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Podnosze Fruzinke moze ktos kogos poleci :) Quote
esperanza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Może ktoś zna dogomaniaków, którzy mieli podobne przypadki i kogoś polecą? Quote
jayo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Lara, zapamietam, dzieki - moze uda sie cos znalezc blizej.... Jesli nie - bedziemy wybierac sie moze i do Grodziska. Nie znam opinii natemat tego miejsca, ale trzeba sprobowac. Quote
Vlk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja znam rehabilitację bardzo dobrą ale ino w katowicach a to kawał Polski :( Quote
Recommended Posts