Jump to content
Dogomania

Fruzia ma domek ma cudowny domek !! Dług spłacony !! Dziękujemy !!!

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Cool!: :Cool!: :Cool!: Suczka nareszcie dostała szansę na domek !! :Cool!::Cool!::Cool!:

Dzięki Niczyim nie skończyła w schronie, gdzie na pewno nie miałaby odpowiedniej opieki !! dziękujemy !! :)

:Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

To wsppaniała wiadomość! Mam nadzieję, że nie powstaną żadne przeszkody po drodze do nowego ciepłego miejsca :o)
Fruźka, trzymam cały czas kciuki za twoją ruchliwą dupkę :o)

Posted

To wsppaniała wiadomość! Mam nadzieję, że nie powstaną żadne przeszkody po drodze do nowego ciepłego miejsca :lol:
Fruźka, trzymam cały czas kciuki za twoją ruchliwą dupkę! :eviltong:

Posted

i jak tam Fruzieńko :)
A czy jest możliwość przeprowadzenia maleńkiej rehabilitacji jakiejś? Wiem, że w Katowicach są zabiegi, które wielu psiakom pomogły stanąć na nogi... może i w jej okolicy jest coś takiego?

Posted

Po konsultacji sobotniej dostane zalecenia do dalszego leczenia/rehabilitacji Fruzi. Jesli bedzie taka potrzeba, postaram sie znaleźć w Bydgoszczy miejsce, w ktorym bedzie mozna sunie rehabilitowac.
Jak na razie, na pewno bedzie potrzebowala ograniczenia ruchów i dalszego przesiadywania w klatce. Powolutku bede wydłuzac czas wychodzenia i w koncu kiedyś bedziemy mogli z sunią biegać :)
Syn( 12l) wczoraj kupił Fruzi obroże za swoje kieszonkowe i juz przygotował miejsce na klatke obok swojego łóżka u siebie w pokoju:cool3:.
Cała rodzina czeka z niecierpliwościa na przyjazd nowego czlonka rodziny ( no moze koty niekoniecznie:mad:, ale jakos to będzie)
Zdjecia bedą, postaram sie co jakic czas zdac relacje co u nas slychać.
Trzymajcie kciuki za dobra diagnozę w sobote!

Posted

[quote name='kameo']Po konsultacji sobotniej dostane zalecenia do dalszego leczenia/rehabilitacji Fruzi. Jesli bedzie taka potrzeba, postaram sie znaleźć w Bydgoszczy miejsce, w ktorym bedzie mozna sunie rehabilitowac.
Jak na razie, na pewno bedzie potrzebowala ograniczenia ruchów i dalszego przesiadywania w klatce. Powolutku bede wydłuzac czas wychodzenia i w koncu kiedyś bedziemy mogli z sunią biegać :)
Syn( 12l) wczoraj kupił Fruzi obroże za swoje kieszonkowe i juz przygotował miejsce na klatke obok swojego łóżka u siebie w pokoju:cool3:.
Cała rodzina czeka z niecierpliwościa na przyjazd nowego czlonka rodziny ( no moze koty niekoniecznie:mad:, ale jakos to będzie)
Zdjecia bedą, postaram sie co jakic czas zdac relacje co u nas slychać.
Trzymajcie kciuki za dobra diagnozę w sobote![/QUOTE]

Jak miło słyszeć, a właściwie czytać takie słowa :) Mam nadzieję, że w sobotę dowiecie się, że suńka jest już prawie zdrowa :D Trzymam kciuki i życzę powodzenia :D

Posted

Przepraszam, że się nie odzywam, ale jestem chora i leżę z gorączką :shake:

U Fruziowej wszystko w porządku!
Niestety nie widzę dalszej poprawy w chodzeniu. Ale nadal jest bardzo energicznym psikiem i czasami na spacerze boję się, że zrobi sobie krzywdę. Dzisiaj znowu dostała jakiejś szczęśliwej głupawki i zaczęła szaleć na śniegu. Skakać, "biegać" na smyczy, tarzać się. Aż musiałam ją mocno przytrzymać między nogami i zbesztać. Prawie się przejęła... :evil_lol:
Nadal fatalnie chodzi po panelach, bo rozjeżdżają jej się łapki. Ciocia kameo będzie musiała jej tego nauczyć, bo u mnie nie miała okazji.

Rybko! Myślę, że pieniążki na pewno się przydadzą. Czeka nas przecież jeszcze konsultacja w sobotę.

I przypominam, że ja nie będę miała tym razem samochodu, więc potrzebna jest pomoc w transporcie.

Jutro obiecuję wkleić zdjęcia a teraz idę chorować.:shake:

Posted

[quote name='Rybka_39']Widzę, że Fruzia ma gwarantowany domek, ale widziałam też dług, kasa nadal potrzebna?:)[/QUOTE]
Tak, kasa nadal potrzebna
Bardzo dziekuje za wsparcie bazarkowe i za dotychczas wpłacane kwoty przez różne osoby:multi:.
Dzieki dotychczas zebranym środkom sunia mogła doczekac nowego domu w bezpiecznym miejscu z możliwością poprawy zdrowia. Poswiecenie kolejnych osób jest niesamowite.
Jesteście wszyscy wspaniali:loveu:

Posted

[quote name='DIF']

I przypominam, że ja nie będę miała tym razem samochodu, więc potrzebna jest pomoc w transporcie.

Odwołuję!!
Mam już samochód i mogę jechać! :loveu:
Przepraszam za zamieszanie!

Posted

[quote name='esperanza']DIF kamień z serca!
Ja będę w tym czasie w górach, a jayo bez auta.
Uf, uf, uf.... :-)[/QUOTE]

tez odetchnełam z ulgą...
Swietnie, ze jest transport:p
Zatem pozostaje trzymac kciuki za pozytywną diagnozę

a w niedzielę do nowego domu:multi: ( niezaleznie od diagnozy:eviltong:)

Dzisiaj były kupowane zabawki i smycz dla laluni.
Już nie mozemy sie doczekać :lol:

Posted

Kaemo, pstryknij fotkę i wstaw może na wątek!

Niech dziewczyny zobaczą te cudeńka, zwłaszcza to na szyjkę! Jeśli udało się Wam kupić to co mi pokazywałaś na allegro to Niunia będzie wyglądać jak laska! :loveu: