Vlk Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ojej jak cudownie! Trzymam kciuki za adopcje :) Kameo jak wszystko się uda, to podzielisz się czasem jakimś zdjęciem? :) Quote
esperanza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kameo już ze ze mną rozmawiała. Przeciwwskazań brak :-) Czy ktoś będzie mógł pomóc w transporcie Fruzi na konsultacje? Quote
Kika9004 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 :Cool!: :Cool!: :Cool!: Suczka nareszcie dostała szansę na domek !! :Cool!::Cool!::Cool!: Dzięki Niczyim nie skończyła w schronie, gdzie na pewno nie miałaby odpowiedniej opieki !! dziękujemy !! :) :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wspaniale wiadomosci. Trzymamy kciuki za adopcje sliczej Fruzi! Quote
xoxoo Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To wsppaniała wiadomość! Mam nadzieję, że nie powstaną żadne przeszkody po drodze do nowego ciepłego miejsca :o) Fruźka, trzymam cały czas kciuki za twoją ruchliwą dupkę :o) Quote
xoxoo Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To wsppaniała wiadomość! Mam nadzieję, że nie powstaną żadne przeszkody po drodze do nowego ciepłego miejsca :lol: Fruźka, trzymam cały czas kciuki za twoją ruchliwą dupkę! :eviltong: Quote
Vlk Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 i jak tam Fruzieńko :) A czy jest możliwość przeprowadzenia maleńkiej rehabilitacji jakiejś? Wiem, że w Katowicach są zabiegi, które wielu psiakom pomogły stanąć na nogi... może i w jej okolicy jest coś takiego? Quote
kameo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Po konsultacji sobotniej dostane zalecenia do dalszego leczenia/rehabilitacji Fruzi. Jesli bedzie taka potrzeba, postaram sie znaleźć w Bydgoszczy miejsce, w ktorym bedzie mozna sunie rehabilitowac. Jak na razie, na pewno bedzie potrzebowala ograniczenia ruchów i dalszego przesiadywania w klatce. Powolutku bede wydłuzac czas wychodzenia i w koncu kiedyś bedziemy mogli z sunią biegać :) Syn( 12l) wczoraj kupił Fruzi obroże za swoje kieszonkowe i juz przygotował miejsce na klatke obok swojego łóżka u siebie w pokoju:cool3:. Cała rodzina czeka z niecierpliwościa na przyjazd nowego czlonka rodziny ( no moze koty niekoniecznie:mad:, ale jakos to będzie) Zdjecia bedą, postaram sie co jakic czas zdac relacje co u nas slychać. Trzymajcie kciuki za dobra diagnozę w sobote! Quote
Kika9004 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='kameo']Po konsultacji sobotniej dostane zalecenia do dalszego leczenia/rehabilitacji Fruzi. Jesli bedzie taka potrzeba, postaram sie znaleźć w Bydgoszczy miejsce, w ktorym bedzie mozna sunie rehabilitowac. Jak na razie, na pewno bedzie potrzebowala ograniczenia ruchów i dalszego przesiadywania w klatce. Powolutku bede wydłuzac czas wychodzenia i w koncu kiedyś bedziemy mogli z sunią biegać :) Syn( 12l) wczoraj kupił Fruzi obroże za swoje kieszonkowe i juz przygotował miejsce na klatke obok swojego łóżka u siebie w pokoju:cool3:. Cała rodzina czeka z niecierpliwościa na przyjazd nowego czlonka rodziny ( no moze koty niekoniecznie:mad:, ale jakos to będzie) Zdjecia bedą, postaram sie co jakic czas zdac relacje co u nas slychać. Trzymajcie kciuki za dobra diagnozę w sobote![/QUOTE] Jak miło słyszeć, a właściwie czytać takie słowa :) Mam nadzieję, że w sobotę dowiecie się, że suńka jest już prawie zdrowa :D Trzymam kciuki i życzę powodzenia :D Quote
Kika9004 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa, ale potrzebna PILNA pomoc dla Kruszewskiej bernardynki!! http://www.dogomania.pl/threads/179128-Benia-wraca-z-adopcji-za-chwilAE-urodzi-trzeba-DT-dla-niej-i-malucha-POMOCY Suka ma na dniach urodzić szczeniaka, wraca z adopcji i potrzeba DT dla niej i malucha... POMOCY :( Quote
kakaicezar Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Trzymamy kciukasy za Fruzię..i czekamy na fotki małej:cool3: Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa ale sprawa mega pilna!! http://www.dogomania.pl/threads/1791...8#post14020338 Quote
Rybka_39 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapraszam na bazarek dla FRUZI!!!! http://www.dogomania.pl/threads/179101-KsiAE-A-ki-zeszyty-puzzle-oA-A-wki-kosmetyczki-biA-uterie-odzieA-e-ZAPRASZAMY-28-02?p=14017347 doda zgodziła się zrobić dla niej bazarek z moich i swoich gratów, zapraszam do licytacji!!! Quote
Rybka_39 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Widzę, że Fruzia ma gwarantowany domek, ale widziałam też dług, kasa nadal potrzebna?:) Quote
Hotel KADIF Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam, że się nie odzywam, ale jestem chora i leżę z gorączką :shake: U Fruziowej wszystko w porządku! Niestety nie widzę dalszej poprawy w chodzeniu. Ale nadal jest bardzo energicznym psikiem i czasami na spacerze boję się, że zrobi sobie krzywdę. Dzisiaj znowu dostała jakiejś szczęśliwej głupawki i zaczęła szaleć na śniegu. Skakać, "biegać" na smyczy, tarzać się. Aż musiałam ją mocno przytrzymać między nogami i zbesztać. Prawie się przejęła... :evil_lol: Nadal fatalnie chodzi po panelach, bo rozjeżdżają jej się łapki. Ciocia kameo będzie musiała jej tego nauczyć, bo u mnie nie miała okazji. Rybko! Myślę, że pieniążki na pewno się przydadzą. Czeka nas przecież jeszcze konsultacja w sobotę. I przypominam, że ja nie będę miała tym razem samochodu, więc potrzebna jest pomoc w transporcie. Jutro obiecuję wkleić zdjęcia a teraz idę chorować.:shake: Quote
kameo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Rybka_39']Widzę, że Fruzia ma gwarantowany domek, ale widziałam też dług, kasa nadal potrzebna?:)[/QUOTE] Tak, kasa nadal potrzebna Bardzo dziekuje za wsparcie bazarkowe i za dotychczas wpłacane kwoty przez różne osoby:multi:. Dzieki dotychczas zebranym środkom sunia mogła doczekac nowego domu w bezpiecznym miejscu z możliwością poprawy zdrowia. Poswiecenie kolejnych osób jest niesamowite. Jesteście wszyscy wspaniali:loveu: Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 To Fruzunię znalazł stały domeczek? I gdzie ją wypatrzył?:-) cudownie:-) Quote
Hotel KADIF Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Awit']To Fruzunię znalazł stały domeczek? I gdzie ją wypatrzył?:-) cudownie:-)[/QUOTE] Domek wypatrzył Fruziaka na dogo.:loveu: Quote
Rybka_39 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 OKI, zatem bazar niech zostanie na Fruziaka.:) Quote
Hotel KADIF Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='DIF'] I przypominam, że ja nie będę miała tym razem samochodu, więc potrzebna jest pomoc w transporcie. Odwołuję!! Mam już samochód i mogę jechać! :loveu: Przepraszam za zamieszanie! Quote
Hotel KADIF Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę zabawnie... [/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
esperanza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 DIF kamień z serca! Ja będę w tym czasie w górach, a jayo bez auta. Uf, uf, uf.... :-) Quote
kameo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='esperanza']DIF kamień z serca! Ja będę w tym czasie w górach, a jayo bez auta. Uf, uf, uf.... :-)[/QUOTE] tez odetchnełam z ulgą... Swietnie, ze jest transport:p Zatem pozostaje trzymac kciuki za pozytywną diagnozę a w niedzielę do nowego domu:multi: ( niezaleznie od diagnozy:eviltong:) Dzisiaj były kupowane zabawki i smycz dla laluni. Już nie mozemy sie doczekać :lol: Quote
Hotel KADIF Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kaemo, pstryknij fotkę i wstaw może na wątek! Niech dziewczyny zobaczą te cudeńka, zwłaszcza to na szyjkę! Jeśli udało się Wam kupić to co mi pokazywałaś na allegro to Niunia będzie wyglądać jak laska! :loveu: Quote
Recommended Posts