malibo57 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dałyście jej Colon? Nie na sucho, najlepiej z kleikiem albo z wodą. Mozna tez z jabłuszkiem w słoiczku Gerbera albo innej firmy dla niemowląt. To przykre, ze nie widzi, ale psy doskonale radzą sobie bez wzroku - to chyba najmniej potrzebny im zmysł. Quote
aga_1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olga mam caly colopet dla psów taki środek witaminowy wystracza lyzeczka na dzien zastepuje posilki dzienne dla psów chorych mam gdyż Bakuś nie korzystał jak mam podrzucic ? Quote
olgaj Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jutro dryndne do ciebie podjade i odbiore jesli nie zrobi ci to problemu, mam jutro jezdzacy dzien Quote
Nemko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oto bazarek: Dla Światunia i Funi:) zapraszam!! Bedziemy w kontakcie. Wysle czesc pieniazków do Gosi lub od razu do Ivette i na konto Funi!! http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE?p=13797781 Quote
szajbus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Podnosimy babunię do góry prosząc o pomoc Quote
Niewiasta_21 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Sunia dostaje olejek parafinowy, tak zalecił nam lekarz. Quote
Nemko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Prosze o rozeslanie linku do stronki z bazarkiem dalej!! Goraco zapraszam do licytacji!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE Quote
Nemko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Trzymamy mocno kciuki za psinkę maleńką...!! Quote
NusiaiJa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wpłacę nieco później 10zł, tylko tyle mogę..na zachętę dla innych Quote
zuzlikowa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sunieczko...choć niewiele mogę...jestem i pokażę Cię... Quote
ivette3 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Nemko']Prosze o rozeslanie linku do stronki z bazarkiem dalej!! Goraco zapraszam do licytacji!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE Bazarek dla suni śliczny - zaglądajcie... Quote
olgaj Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wrocilam od suni dzis spadla jej temperatura do 35 stopni Helga rozmawiala z lekarzem ktory ja operowal, kazałja dogrzewac Dziewczyny bardzo serdecznie jeszcze raz dziekuje za pieluchy i cala reszte Niestety nie chce jesc i to mnie bardzo martwi, duzo pije. Po mierzeniu temperatury uszło troche kału, ale sama kupa niestety nie miala miejsca Nie mam mowy o wcisnieciu jej do pyszczka chocby kawalka mieska, jest bardzo lagodna i niestety chyba zupelnie nie widzi. Quote
szajbus Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Malutka trzymaj się! Walcz i nie daj się. To co najgorsze masz za sobą! Zacznij jeść i zrób kupke. Quote
Lidan Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Straszne...Ileż te biedne niewinne zwierzęta muszą wycierpieć w swoim krótkim życiu :( Quote
ivette3 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Lidan napisał(a):Straszne...Ileż te biedne niewinne zwierzęta muszą wycierpieć w swoim krótkim życiu :( :( to fakt - Suniu zdrowiej piesku-są ludzie,którzy Cię kochają:( Quote
Helga72 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 babinka była ogrzewana termoforem i kocykami i łapki są cieplutkie teraz śpi. Zrobiła też kupę niewielka ale zawsze sunia nie widzi i bardzo słabo słyszy. Zjadła 3 łyżeczki serka waniliowego a rano kilka kropli mleka tak na palec nic innego nie chce . Cały czas podaje antybiotyk i leki pbólowe zgodnie z zaleceniem weta i pod kontrolą Olgaj i Niewiasty . Quote
Nemko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ona starutka jest?? biedna malenka...Trzymaj sie suniu...!! Zbieramy pieniazki. Na razie slabiutko ale moze jeszcze sie ruszy http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE ;) Quote
si_bcw Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 czy próbowałaś ją karmić convalescentem w proszku? można podawać strzykawką do pyszczka, dodać mniej lub więcej wody, żeby było mniej lub bardziej gęste, ma dużo więcej wartości odżywczych niż mleko czy serek. do dostania w przychodniach wet. opakowanie kosztuje ok.4zł. pozdrawiam i trzymam kciuki za sunię Quote
Nemko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tez juz dziewczyny wypowiadaly sie na watku, ze ta karma bardzo dobra jest. Bardzo wysoko energetyczna i podobno bardzo smaczna i jak piesek nic nie chcial wziac do pyszczka to to akurat jadł Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nemko napisał(a):Tez juz dziewczyny wypowiadaly sie na watku, ze ta karma bardzo dobra jest. Bardzo wysoko energetyczna i podobno bardzo smaczna i jak piesek nic nie chcial wziac do pyszczka to to akurat jadł Raczej b. niesmaczna ;) Quote
Klaudia :-) Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 jest taki mus ryby z fish4dogs i psy to bardzo chętnie jedzą,może to wypróbujcie,albo jakąś kroplówką ją narazie posilić,wysłam 20zł narazie tyle mogę Quote
Recommended Posts