Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dałyście jej Colon? Nie na sucho, najlepiej z kleikiem albo z wodą. Mozna tez z jabłuszkiem w słoiczku Gerbera albo innej firmy dla niemowląt.
To przykre, ze nie widzi, ale psy doskonale radzą sobie bez wzroku - to chyba najmniej potrzebny im zmysł.

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga mam caly colopet dla psów taki środek witaminowy wystracza lyzeczka na dzien zastepuje posilki dzienne dla psów chorych mam gdyż Bakuś nie korzystał jak mam podrzucic ?

Posted

wrocilam od suni
dzis spadla jej temperatura do 35 stopni
Helga rozmawiala z lekarzem ktory ja operowal, kazałja dogrzewac
Dziewczyny bardzo serdecznie jeszcze raz dziekuje za pieluchy i cala reszte
Niestety nie chce jesc i to mnie bardzo martwi, duzo pije.
Po mierzeniu temperatury uszło troche kału, ale sama kupa niestety nie miala miejsca
Nie mam mowy o wcisnieciu jej do pyszczka chocby kawalka mieska, jest bardzo lagodna i niestety chyba zupelnie nie widzi.

Posted

Lidan napisał(a):
Straszne...Ileż te biedne niewinne zwierzęta muszą wycierpieć w swoim krótkim życiu :(

:( to fakt - Suniu zdrowiej piesku-są ludzie,którzy Cię kochają:(

Posted

babinka była ogrzewana termoforem i kocykami i łapki są cieplutkie teraz śpi. Zrobiła też kupę niewielka ale zawsze sunia nie widzi i bardzo słabo słyszy. Zjadła 3 łyżeczki serka waniliowego a rano kilka kropli mleka tak na palec nic innego nie chce . Cały czas podaje antybiotyk i leki pbólowe zgodnie z zaleceniem weta i pod kontrolą Olgaj i Niewiasty .

Posted

czy próbowałaś ją karmić convalescentem w proszku? można podawać strzykawką do pyszczka, dodać mniej lub więcej wody, żeby było mniej lub bardziej gęste, ma dużo więcej wartości odżywczych niż mleko czy serek. do dostania w przychodniach wet. opakowanie kosztuje ok.4zł.
pozdrawiam i trzymam kciuki za sunię

Posted

Tez juz dziewczyny wypowiadaly sie na watku, ze ta karma bardzo dobra jest. Bardzo wysoko energetyczna i podobno bardzo smaczna i jak piesek nic nie chcial wziac do pyszczka to to akurat jadł

Posted

Nemko napisał(a):
Tez juz dziewczyny wypowiadaly sie na watku, ze ta karma bardzo dobra jest. Bardzo wysoko energetyczna i podobno bardzo smaczna i jak piesek nic nie chcial wziac do pyszczka to to akurat jadł

Raczej b. niesmaczna ;)