Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):
banerek na pewno by się przydał. tylko że ja jeszcze nie umiem ich robić

Ja też nie potrafię, ale mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, kto zrobi. Jeśli nie, to ja zawsze zamawiam na bazarku bannerkowym za jedyne pięć złotych:

Posted

Własnie dostałam info o tragedii :( Obecnie finansowo niestety nie pomogę (psich bidul jest więcej niż mych funduszy), ale czas pokaże... konieczna akcja cegiełkowa na All, jak tylko dostane linka porozsyłam na każdy kraniec świata..na razie nic więcej zrobić nie mogę, a serce płacze :(

Posted

Organizuje bazarek. Juro porobie fotki i wystawie rzeczy.Bede czesto tu zagladac. Bazarek pojdzie pol na pol ze Światuniem (na jego utrzymanie w dt u Ivette). Pieniadze wplyna do Goni i reszte sie zalatwi...Zobaczymy ile uda sie wylicytowac.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Cajus - Twoje lepsze ale chcialam cos szybko Funi zrobic zanim ktos madrzejszy nad nimi popracuje, dzieki.

Tu nie ma lepszych i gorszych rzeczy, mądrzejszych i głupszych osób. Jesteśmy sobie wszyscy równi i dążymy do jednego celu. Pomóc zwierzętom.

Oby z Funią było jak najlepiej.

Posted

Niestety finansowo nie wspomogę :( Biedna sunia, co za gnój jej nie pomógł. Nie dość, że potrącił to jeszcze zostawił połamaną w taki mróz :( Wstawiam sobie banerek.