Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też ściskam.

A może być tak tego pijaczynę okłamać, że sunia miała zakażenie i zmarła i jeszcze go opier.... że psa zaniedbał i na leczenie wydaliście fortunę, a i tak na marne ;) ;) ;)

Posted

Bardzo proszę o kontakt Justynę! Mam masę ofert na sunię i czas podejmować decyzje! Jestem w głupiej roli jako ten pośednik, więc proszę o wsparcie! Mój tel: 785 03 03 03 - dla przypomnienia.

Posted

GoniaP napisał(a):
Bardzo proszę o kontakt Justynę! Mam masę ofert na sunię i czas podejmować decyzje! Jestem w głupiej roli jako ten pośednik, więc proszę o wsparcie! Mój tel: 785 03 03 03 - dla przypomnienia.

No proszę! A Justyny brak.

Posted

Przegapiłam smsa Justyny, za co ją przepraszam.
Od paru dni nie ma internetu, ma grypę, wys.gorączkę, chrypę i problemy z mówieniem. Pisze, że jeśli dany dom jest fajny, by nie zwlekać ale na dom musi się zgodzić sam schron. Pisze, że kiedy się jej poprawi zadzwoni (domyślam się, że do Goni). Nie wiem wobec tego, co robić, kto mógłby tym dalej pokierować. :-(
Gonia prosiła przecież o dodatkowe zdjęcia. :-(

Posted

__Lara napisał(a):
:/ Goniu, a możesz napisać jakie mamy ew. domki do wyboru?
Zrobię zestawienie dotychczasowych, ale wybaczcie, nie dziś. Na tapecie mam Champa i inne, Sarunia musi poczekać bo nie daję rady czasowo ze wszystkim.

Posted

Justyna wysłała mi sms, że dziś majsterkowicze od modemu nie dotarli do niej ale zapowiedzieli się na 100% na jutro więc i jutro powinna zawitać na wątek suni.

Posted

Justyno, trzeba przede wszystkim skontaktować się bezpośrednio z Gonią, by wiedziała, komu z chętnych ma od ręki podziękować, a kogo pozostawić do sprawdzenia (i dograć wtedy to sprawdzenie). Ludzie prosili Gonię o dodatkowe zdjęcia suni (sama robiłam wpis na wątku a propos zdjęć). Nie można trzymać ludzi w szachu, muszą wiedzieć, na czym stoją.