Lulka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja jestem z Zoliborza i służę pomocą, sorki ze dopiero teraz piszę, ale wcześniej mnie nie było. Mój numer 503-143-355. Jak się cieszę, Bordunia kochana:) Quote
shirrrapeira Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja jestem z Marek, ale jutro popoludniu moge pomoc w wyprowadzaniu psow Ybotow, sama mam goldena. Dzis wlasnie mowilam Ybot, ze bordie sie znajdzie a Ybot mowila, ze nie wierzy, ale ja mowilam i sie zgodzilo super, ze sunia jest namierzona. Yboty sa cudowne, ze po nia jada, pokochali ja calym sercem Quote
GoniaP Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Matko Swieta, jak moge pomoc w Poznaniu, to dzwoncie do mnie w ciemno: 601_940_350. Cala nadzieja w Ybotach. Obzarlam juz wszystkie paznokcie!!!!! Quote
lewana Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 pewnie dopiero dojezdzaja (cholera a tata Ybot jutro do pracy na 9.00) Quote
Tigraa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja tez zezarlam juz pazury..........jakies wiesci? Quote
Jajagna Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Ja tez zezarlam juz pazury..........jakies wiesci? Mi zostały jeszcze cztery. I mam motyle w żołądku na samą myśl o tym ich spotkaniu!!! :multi: Quote
supergoga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Żeby tylko usłyszała Tatę YBOT-a i do niego przyszła. Bo jeśli gdzies odbiegła, a ciemno jest. Ja kraczę wsstrętnie - i w robocie dziś beczalam a moi koledzy z pokoju jak na debila na mnie patrzyli.:-( Quote
Tigraa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiaczku a wiesz cos?Dojechali juz chociaz?A sunia jest caly czas w tym miejscu?Ktos ma na nią oko? Quote
la_pegaza Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a ja mam nadzieję, że sprawdzi się co innego co dziś "wykrakałaś", czyli, że się za szczęście Bordie i Ybotów napijemy ;):drink1: Quote
Misha&Malut Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 DOJECHALI są na miejscu i wołają TRZYMAJCIE WSZYSCY KCIUKI JA WAS BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asiuniap Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ziele77 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
iza_g Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Bordi - usłysz wołanie taty .... Quote
supergoga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Rozmawiałam przez telefon, nie wytrzymałam. YBOT-y sa na miejscu, zadupie totalne, ujęcie wody i żadnego człowieka. Tem który karmił Bordusię, przychodzi rano - pracuje tam pewnie. Więc chodza i wołaja, próbując poszukać. Proponowałam nasza pomoc, ale chyba nie ma sensu, bo na obce głosy sunia sie spłoszy. Jeśli nie znajdż jej po ciemku teraz, jutro rano będą próbowac - mam nadzieje, że przyjdzie jeść. Bordi - posłuchaj - Tata przyjechał po ciebie, wyjdx, podejdź, już dziś będzie ci ciepło i bezpiecznie. :-( Nie bój się suniu. Ja już nie wiem do kogo sie modlić w tym wszystkim. Quote
Misha&Malut Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 jeśli karmił ją rano to przyjdzie rano ... kurdeeeee nie wytrzymam :shake: wszyscy u mnie trzymają kciuki nawet u stóp !! Bordie musi się znbaleźć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
avii Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Lulka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Trzymamy trzymamy jak by trzeba było z Ybotowymi psami wyjśc dajcie znać :painting: Quote
Alicja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ludek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Blondella Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Trzymamy kciuki i pazury żeby się udało.:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
PaniMagda Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 O jasna cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rzuciłam robotę i siedze i czekam.Razem z Julkiem z Korabiewic czekamy.... Quote
Misha&Malut Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: gdzie Bordie ????? kurdeeee ja tam dzisiaj byłam !! co by się wcześniej wyjajczył jeden z drugim z takim info to już bym tam od 13 stała i wołała!! a tak to patrzyłam się na pobocza i byłam w schonisku :( a mogłm jej szukać !!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs::thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts