Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem z Zoliborza i służę pomocą, sorki ze dopiero teraz piszę, ale wcześniej mnie nie było. Mój numer 503-143-355.

Jak się cieszę, Bordunia kochana:)

Posted

Ja jestem z Marek, ale jutro popoludniu moge pomoc w wyprowadzaniu psow Ybotow, sama mam goldena. Dzis wlasnie mowilam Ybot, ze bordie sie znajdzie a Ybot mowila, ze nie wierzy, ale ja mowilam i sie zgodzilo super, ze sunia jest namierzona. Yboty sa cudowne, ze po nia jada, pokochali ja calym sercem

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Ja tez zezarlam juz pazury..........jakies wiesci?

Mi zostały jeszcze cztery. I mam motyle w żołądku na samą myśl o tym ich spotkaniu!!! :multi:

Posted

Żeby tylko usłyszała Tatę YBOT-a i do niego przyszła. Bo jeśli gdzies odbiegła, a ciemno jest. Ja kraczę wsstrętnie - i w robocie dziś beczalam a moi koledzy z pokoju jak na debila na mnie patrzyli.:-(

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Rozmawiałam przez telefon, nie wytrzymałam. YBOT-y sa na miejscu, zadupie totalne, ujęcie wody i żadnego człowieka. Tem który karmił Bordusię, przychodzi rano - pracuje tam pewnie. Więc chodza i wołaja, próbując poszukać. Proponowałam nasza pomoc, ale chyba nie ma sensu, bo na obce głosy sunia sie spłoszy. Jeśli nie znajdż jej po ciemku teraz, jutro rano będą próbowac - mam nadzieje, że przyjdzie jeść.
Bordi - posłuchaj - Tata przyjechał po ciebie, wyjdx, podejdź, już dziś będzie ci ciepło i bezpiecznie.
:-( Nie bój się suniu.
Ja już nie wiem do kogo sie modlić w tym wszystkim.

Posted

jeśli karmił ją rano to przyjdzie rano ...
kurdeeeee nie wytrzymam :shake:
wszyscy u mnie trzymają kciuki nawet u stóp !!
Bordie musi się znbaleźć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: gdzie Bordie ?????
kurdeeee ja tam dzisiaj byłam !! co by się wcześniej wyjajczył jeden z drugim z takim info to już bym tam od 13 stała i wołała!!

a tak to patrzyłam się na pobocza i byłam w schonisku :( a mogłm jej szukać !!!!

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs::thumbs: :thumbs: