sunrise Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Witokret napisał(a):Z Bordusią wszystko jak najbardzie w porządku :lol: Spotykamy się czasami na spacerach z psiakami i Bordusia wygląda przepięknie :loveu: Nadal wpatrzona w swojego pana jak w obrazek :evil_lol: Chciaż sama nie wiem - kto bardziej w kogo ;) no to super! Quote
Witokret Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Lulka napisał(a):Witokertku a wiesz moze co u Pastiego, bo były pytania na jego wątku, ale bez odpowiedzi :shake: Oj tego niestety nie wiem :shake: nie mam zielonego pojecia... Quote
Tami Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No to teraz ja pytam co w Nowym Roku u Bordusi? W łapaniu Kropki przez 48 dni pomogła mi wytrwałość SUPERGOGI....i cieszę się , że się nie poddałam! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33272&highlight=cudna+nakrapiana+mordka Quote
supergoga Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Tami, super, że sie udało - nigdy nie można się poddawać. Aswoją drogą, co słychać u kochanych Ybotków na 2 i 4 łapach. Quote
Beata J. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakieś fotki chętnie byśmy obejrzeli ....:modla: Quote
Klaudia :-) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 no właśnie co słychać,jakieś foteczki Bordi? Quote
Witokret Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja tylko w tajemnicy Wam napiszę, że Bordusia wygląda prześlicznie ;) Co do fotek, to już do jej właścicieli :razz: Quote
Tami Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ogromny wątek, pięknie zakończona historia a co tam u bohaterów słychać? Jesteście razem z psinką? Jak ona się ma? Quote
Recommended Posts