Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

Kiedy się znajdzie, wraca do nas, to już postanowione.

Karolcia75 napisał(a):
Boże spraw proszę żeby Ona się znalazła i wróciła z powrotem tam gdzie została prawdziwie pokochona. Trzymamy kciuki!!! I strasznie się martwimy.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani.....dziekujemy najserdeczniej za pierwsze kwoty, ktore wplynely na nagrode za znalezienie Bordusi: to strasznie wzruszajace....:placz: (plus nasza kwota - 100 zl za rozaniec od cioci Dorothy)
[LIST]
[*]:loveu: Ciocia Ala L., Ząbkowice - 100 zl
[*]:loveu: Wujek Waldemar J., Oława/Wrocław - 100 zl[/LIST]mamy juz 300zl! jesli niunia....(tu nie przechodzi mi przez klawiature ta opcja) ......to pieniazki :
-zostana zwrocone,
-przeznaczone na cel wskazany przez ofiarodawce lub
-przeznaczone na najwieksza BIDĘ na dogomanii!!!

Posted

z serca dziekujemy

• Cioci Ewie_m za 50 zl dorzuteczki do nagrody

suma: 350 zl
.....ludziki...to duze pieniadze sie robia!!!! moze by tak zwalniac sie z pracy i szukac cio? oplaci sie stokrotnie!!!!:)

Posted

Nie wiem, czy były tam info - dałam do radia 88.4 - złote przeboje, radio eska, rmi fm. oraz do poznań.net - informacje,ogłoszenia.
Kiedy ma być w Gazetach.
Ja tez oferuję 100 zł na nagrodę - jeśli Drabster wie, gdzie sunia przebywa - to może trzeba ruszyć tam - jeśli jest obszar do przeszukania - pojedziemy w grupie. Tylko gdzie to jest.

Posted

ktos bedzie BOGATY - 450!!!! a moze to jakis piesek ja znajdzie????

• :loveu: Ciociu SuperSuperGogo - wielkie Ci dzieki!!!!
NIUNIA widziana gdzies TAM TO
ONA
Piotr gada z Drabsterem przez telefon!!!! to ona ale nie daje sie zlapac!!!!
BOZEEEEEEEEEEEEE
to ona
mieli ja na rekach!!!!
zlap sie NIUNIA!!!!
WROC!!!!!!!!

Posted

Jejku!!! Niunia daj się złapać a już zawsze będziesz tam gdzie Cię pokochali!!! i Ty pokochałaś!!! A może pociąg intercity byłby szybciej niż samochodem??? (ale może da się jednak złapać...).
Trzymamy kciuki mocniutko.

Posted

Przeczytałam całość i wydaje mi się, że sunia postanowiła wrócic do Ybot. Znam przypadki psów a nawet kotów, które wracały do starego miejsca. Ta sunia jest po przejściach a Wy daliście jej dom, opiekę, spokój i myslę, że ona za Wami tęskni i wraca. Dobrze by było gdyby TataYbot mógł tam pojechać i poszukać.
Trzymam kciuki

Posted

YBOT w razie czego oferuje nocleg w domu. Gdzie jest suka - może pojade z TZ pomóc łapać. Czy ktoś ma sieć - może w sieć. Może ze schroniska pomogą łapać - tylko w którym miejscu sunia sie zadekowała. Mogę zebrać 3 osoby i pojechać pomóc.
YBOT - y mój telefon macie, w Poznaniu zapraszam.
Czekam na wieści i jadę, tylko dzwońcie. Jeszcze raz telefon 609 601 362.

Posted

pakujemyn sie.....kto wyjdzie z naszymi psami????? klucze sa u Witokretki...pomocy zoliborzanie,....my sie pakuyjemy.....sory za bledy ale juz zaraz wychodzimy!!!! tata ybot idzie odlawiac sunie osobiscie.....supergogus nasza kom....503 63 90 83 zadzwon to sie dogadamy!!!! na razie nie lapmy wszyscy niuni bo zwieje.,,,sppkojnie,....jedziemy!!!!

Posted

Wykarmiem i wysiusiam kundle - ale porzydałaby siem jeszcze jakaś pomoc z Wawy - najlepiej z okolic Żoliborza - Zuuu co Ty na to ? Psiaki mają nieziemską siłe i obawiam się, że w pojedynkę będzie ..........

Posted

Bardzo, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!
Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
Dajcie szybko znać co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: