ivette3 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Nie róbcie za dużo ruchu - bo FRANIA uśpią!!!! Straż Miejska - tylko w ostateczności, bo to chyba miejskie schronisko... :( Tylko weźcie FRANIA stamtąd jak najszybciej!!! To prawda :( ,pocieszające jest to,że w poniedziałek jest już możliwa pomoc... Trzymajmy kciuki za Franusia - DA RADĘ !!! Quote
avii Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ladyiga napisał(a):Słuchajcie jak tam nikogo nie ma przez pare dni, to może da się zaalarmować jakąś straż miejską albo nawet policję. Nie znam sie na tym dobrze, ale na mój rozum to podpada pod ustawę o znęcaniu się nad zwierzętami - pozostawione na kilka dni bez jedzenia, picia i opieki... Czy ktoś z Was kto jest tam blisko, może zadzwonić do straży miejskiej albo policji??? Jeśli rzeczywiście przez te dni swiąteczne nikogo tam nie ma kto nakarmił by psy i uzupelnił wodę to jest to znęcanie sie nad zwierzętami !! To jakas paranoja by była ...ten swiat zdziczał albo ja jakaś normalna inaczej jestem :shake: faktem jest jednak że jesli dziewczyny chcą wydostać Frania to razie wszyscy maja związane ręce -- szum mu nie pomoże a raczej odwrotnie ...... proszę o konto -- deklaruję jednorazową wplatę w kwocie 100 zl Quote
Tola^^ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Lepiej nie iść do straży miejskiej lub gdzieś indziej bo jak zamkną schronisko to gdzie pójdą te psy... Quote
malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jestem. Hotel jest zarezerwowany od środy. Szukamy transportu na środę do Szczecinka i na poniedziałek do Poznania. Białawe oczy? Czy wcześniej Franio miał białawe oczy? Jesli, to może byc zapalenie naczyniówki od uogólnionego stanu zapalnego. Cholera, tez pilna sprawa, ale dla okulisty - zwykły wet da krople z antybiotykiem, a tu potrzebne specjalistyczne plus steryd. Quote
avii Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ana666 napisał(a):ale pic dostały i jeść chyba też bo w misce Franio miał troche suchej karmy...psy sa bez opieki po prostu bo tylko pracownica nalewa wode i idzie do domu cala dobe są praktycznie same. z tego by wynikało że jednak ktoś uzupełnił miski , tak ??? określcie sie dziewczyny , bo szum naprawdę nie jest wskazany przed wydostaniem Frania Quote
ana666 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malibo a Ty zbierasz pieniiądze na Frania? Czy Gonia zbiera? Quote
ladyiga Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobra - macie rację, w takim razie trzymamy mocno kciuki za Frania i wszystkie dobre duchy, które walczą o jego uratowanie :) Quote
malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Gonia zbiera, ale do poniedziałku nie ma jej w necie, więc przelewy zrobię ja, ze swojego konta, jesli bedzie potrzeba. Quote
ana666 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 avii napisał(a):z tego by wynikało że jednak ktoś uzupełnił miski , tak ??? określcie sie dziewczyny , bo szum naprawdę nie jest wskazany przed wydostaniem Frania jak jest jakies święto jeden dzień, np.jak masz11listopada to nikt nie przychodzi, dzień wcześniej dostają jedzenie i wode i potem przykladowo tego 12 ale jak są swieta kilka dni z rzędu do tego tak jak teraz niedziela to wiem ze chociaż co drugi dzień psy dostają wode, a o jedzeniu nie słyszałam zeby dostawały chociaż faktem jest że Franio w misce miał karmę(byłam zdziwiona tym bardzo). Ale już jak jakiś pies chory, musi dostawać leki to nie dostanie w tą niedziele czy święta wcale. Quote
ana666 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malibo57 napisał(a):Gonia zbiera, ale do poniedziałku nie ma jej w necie, więc przelewy zrobię ja, ze swojego konta, jesli bedzie potrzeba. bo ja w ten pon musze dać za niego 30 zł lub 50 nie wiem ile bo średni 50 ale znów za psa w takim stanie nie powinni nic brać moim zdaniem i nie wiem czy nie bedzie trzeba w tej klinice zaplacić od razu... Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Ketunia- jeden miesiac w hoteliku malibu57- drugi miesiąc w hoteliku OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE salo- max 100zł gonia66- 40zł z Aniołkowatej skarbonki ladyiga- 20zł z Psiej skarbonki Emigrantka- £25=115zł emilia2280- 100zł Bjuta - 50 zł avii - 100 zł _______________ Razem 525zł!! DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK: Kama- 20 zł Czerda- 30 zł _______________ Razem 50 zł-BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY Razem: 375zł+ dwa miesiące pobytu w DT zapłacą Aniołki- ketunia i malibu57 DEKLARACJE STAŁE- 50 ZŁ DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobra dziewczyn...jestem:) Mam nea aleza chwle musze isc do gości:) Hotelik jest zarezerwowany na 100% od środy- bedzie w pomieszczeniu z wetem na miejscu opiekaspecjalstyczną,mozliwoscia rehabilitacji:)o tego czasu chcem go umiescic w calodobowej klinice w Poznaniu od poniedzialku- jiutrotam zadzwonie i uzgodnie czy mozna go zawieźć.Anna666 powiedziala, ze bedzie mozliwe ze bedzie zalatwony transprt do poznania...teraz sie modlmy zeby Franio wytrzymaldo ooniedzialku..ranitko Anna go zabierze do siebie- do ciepelka...no i modlmy sie zeby wszystko poszlo po naszej mysli....NIE ROBMY ZADNEGO HALASU ABSOLUTNIE!!!!WSZYSKO PO CICHUJAKBY NIGDY NIC BOJUZ NIGDY NAM SIE NIE UDA STAMAD WYCIAGNAC ZADNEJ BIEDY A I DZIEWCZYN TAM NIE WPUSZCZA WIECEJ....POKI CO MUSIMY ZACHOWAC SPOKOJ I TYLKO MARTWIC SIE ZEBY fRANIO DLA RADE DO PONIEDZIALKU.... Quote
gonia66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 bjuta napisał(a):deklaracje jednorazowe: ketunia- jeden miesiac w hoteliku malibu57- drugi miesiąc w hoteliku opłaty jednorazowe na leczenie salo- max 100zł gonia66- 40zł z aniołkowatej skarbonki ladyiga- 20zł z psiej skarbonki emigrantka- £25=115zł emilia2280- 100zł bjuta - 50 zł avii - 100 zł _______________ razem 525zł!! deklaracje stałe na hotelik: kama- 20 zł czerda- 30 zł _______________ razem 50 zł-bardzo bardzo dziekujemy razem: 375zł+ dwa miesiące pobytu w dt zapłacą aniołki- ketunia i malibu57 deklaracje stałe- 50 zł dziękujemy wszystkim!!!!!!!!!!!! dziekuje bjutka!!) włansie mialam to zrobic- bo teraz koj]lej na podziekowanie cioteczce avii za wsparcie::):) bedą potrzebne pieniazki bo w klinice to moga byc wieksze koszta- ale nie mozemy juz dluzej czekac....ale damy rade:):) nie mamy jeszcze ustalone kto zbiera pieniazki!!!!!czy ktos jest chetny i dyspozycyjny????mnie nie ma do poniedzialku a nie wzielam tokena ze soba.. Quote
gonia66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malibo57 napisał(a):Gonia zbiera, ale do poniedziałku nie ma jej w necie, więc przelewy zrobię ja, ze swojego konta, jesli bedzie potrzeba. haHHAH..NO TAK....DOBRZE JA MOGE ZBIERAC- MALIBU W RAZIE "W" BEDZIE ROBILA WZYSTKIE PRZELEWY ZE SWOJEGO KONTA A JA JEJ POŹNIEJ PRZELEJE PIENIAZKI(ODDAM)...w takim razie Anna666 podaj konto malibu, ona przeleje Ci pieniazki tyle ile zaplacisz...ja w poniedzialek zapisze wzystkie wplaty, a numer konta przesle w nocy, jak wszyscy pojda spac..i tak dzis nie ma co przelewow robic bo wyjda dopiero w poniedzialek rano najwczensiej...:) ALE MOZE JEST KTOS KTO CHCE ZBIERAC PIENIAZKI- TO BARDZO PROSZE...NAPARWDE- MAM KILKA PSOW "POD OPIEKA FNANSOWĄ"...więc "nie pogniewam się":D Quote
gonia66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Bjuta napisał(a):Goniu, na czyje konto zbieramy? MOJE KONTO WIEKSZOŚĆ Z WAS ZNA NA PAMIĘĆ:)...wiec moze kto potrzebuje ten niech pisze:):):) Quote
ladyiga Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 gonia66 napisał(a):MOJE KONTO WIEKSZOŚĆ Z WAS ZNA NA PAMIĘĆ:)...wiec moze kto potrzebuje ten niech pisze:):):) My nie znamy Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 He, he! No faktycznie, znam... Goniu - może zrób sobie subkonta dla poszczególnych psiaków. To bardzo ułatwia - ja bym leżała plackiem, gdybym wszystko wrzucała do jednego wora, no ale Ty jesteś zdyscyplinowana pani... Quote
gonia66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ladyiga napisał(a):My nie znamy Prześlę w nocy- etrz uciekam- juz mi laptop pada bo nie byl zaladowany dobrze...uciekam do gosci, bo sie pogiewaja:):wszyscy ktorzy chca- dostana nume konta(nie umiem robic subkont Bjutko, ale muszezobaczycczy umnie sie da:)) Quote
ladyiga Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 gonia66 napisał(a):Prześlę w nocy- etrz uciekam- juz mi laptop pada bo nie byl zaladowany dobrze...uciekam do gosci, bo sie pogiewaja:):wszyscy ktorzy chca- dostana nume konta(nie umiem robic subkont Bjutko, ale muszezobaczycczy umnie sie da:)) Dzięki - leć do gości :) Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ladyiga napisał(a):My nie znamy Zaraz Ci wyślę ): Quote
Awit Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Franeczku wytrzymaj do poniedziałku, maleńki:-( To jest straszne i nie powinno być dopuszczalne by pies z takim problemem został na tyle dni w schronisku bez opieki lekarskiej, mało, bez zdiagnozowania Quote
ivette3 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 :lilangel:Kolejny wątek pełen aniołków - Franciszku - psinko musisz wytrzymać - teraz wszystko tylko od Ciebie zależy-Dasz radę :) Quote
malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ana, podaj mi na PW nr konta i dane do przelewu. Wyślę Ci Sorbnetem jesli w innym banku. Jesli w tym samym, to bedzie w 5 minut. napisz mi jaki to bank. O, Gonia juz tu była:) Proszę o przesłanie na PW nr konta i danych do przelewu do Aniołka pod nickiem asiofik. Zaoferował pomoc, ale jest nieśmiały i nic nie napisze;-) Quote
Ninti Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witam wszystkich, od razu przepraszam, że w tej chwili nie pomogę finansowo, przynajmniej na razie :shake: Ale czytam Was i zastanawiam się, czy on w ogóle jest w stanie sięgnąć do miski z taką przekrzywioną głową? Czy ma szansę zjeść i wypić? Jeżeli ktoś z Was może tam podejść i pogłaskać go przez kraty to może mógłby podać mu do pyska jedzenie, ewentualnie picie? Jeżeli oczywiście nie wywoła tym natychmiastowej psiej awantury, nie znam tam sytuacji... Quote
Recommended Posts