Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola^^ napisał(a):
DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
salo- max 100zł
gonia66- 40zł z Aniołkowatej skarbonki
ladyiga- 20zł z Psiej skarbonki
ketunia i Asia- zapłaci za pierwszy miesiąc w DT
Emigrantka- £25=115zł
emilia2280- 100zł
malibo57 - zapłaci za drugi miesiąc w DT

DEKLARACJE STAŁE:
Kama - 20
czerda - 30

Razem:
375zł
+ pierwszy miesiąc w DT zapłaci ketunia!

Dziękuje za pomoc w imieniu psiaka :)

Ja niestety nie mogę bo konta nie posiadam...

Mnie dopiszcie jednorazowo na 50 zł. Przeczytałam cały wątek Frania.
Ten weterynarz jak najszybciej jest najważniejszy. Jak Franio poradzi sobie do poniedziałku, to damy radę. Franek! Trzymaj sie chłopie! Franciszku! Pomagaj!!!

Posted

Powiedzcie, czy jest jakaś szansa na przetrzymanie chłopaka gdzieś w pobliżu miejsca, gdzie można zrobić rtg, ew. pokazać go jakiemuś ortopedzie lub lekarzowi z doświadczeniem? W hotelu, o którym myślimy, nie ma rtg, niestety.
A z wyjazdami problem organizacyjny. Przyjeżdża dwóch weterynarzy, ale takich, hm.. "bieżących"?

Posted

malibo57 napisał(a):
Powiedzcie, czy jest jakaś szansa na przetrzymanie chłopaka gdzieś w pobliżu miejsca, gdzie można zrobić rtg, ew. pokazać go jakiemuś ortopedzie lub lekarzowi z doświadczeniem? W hotelu, o którym myślimy, nie ma rtg, niestety.
A z wyjazdami problem organizacyjny. Przyjeżdża dwóch weterynarzy, ale takich, hm.. "bieżących"?
Maaluibu..a ja mialam wlasnie dzownic tam- czyli co??teraz jeszcze tam odpada???
CAly czas mysle o DT gdzies w Poznaniu....kto zna jakies cioteczki lub wujaszkow Poznańskich???TAm na pewno jest rtg...ortopeda..potem moglby jechac do hotelu z diagnoza...
Jeju....a ja zaraz wyjezdzam..:(....CO ROBIMY?????

Posted

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Ketunia- jeden miesiac w hoteliku
malibu57- drugi miesiąc w hoteliku

OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE
salo- max 100zł
Emigrantka- £25=115zł
emilia2280- 100zł
Bjuta- 50 zł

DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK:
Kama- 20 zł
Czerda-
30 zł

Razem:
375zł
+ dwa miesiące pobytu w DT zapłacą Aniołki- ketunia i malibu57
DEKLARACJE STAŁE- 50 ZŁ
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Myślę, ze miejsce trzeba rezerwować, koniecznie. Weta załatwimy. Jak nie uda się na miejscu, to zorganizujemy się inaczej. Od tego jesteśmy. Ale pies musi bezwzględnie wyjść ze schronu. Gonia - dzwoń!

Posted

malibo57 napisał(a):
Myślę, ze miejsce trzeba rezerwować, koniecznie. Weta załatwimy. Jak nie uda się na miejscu, to zorganizujemy się inaczej. Od tego jesteśmy. Ale pies musi bezwzględnie wyjść ze schronu. Gonia - dzwoń!

DZWONIE ALE NA KIEDY MAM REZERWOWAĆ???W TELEFONIE WLASNIE MI MOWI ZE PRZEPRASZAJA- NIE MOGA ZREALOIZOWAC TEGO POŁĄCZENIA- PROSIMY SPROBOWAC POŹNIEJ..:/Nie wiem o co chodzi...:(

Posted

MNie sie marzy takie rozwiaznaie- dt na tydzien chociaz ale W POZNANIU ,zeby wykonac wszystkie potzrebne badania i otrzymac diagnoze oraz zaczac leczenie...z lekai i diagnoza moze spokojnie jechac do hoteliku...w tym czasie jeszcze(jesli bedzie w ogole miejsce)szukac transportu...

Posted

Mam polaczenie juz, ale niestey bez odbioru- prosimy zadzwonic poxniej..:(no ale jednak numer jest dobry- bo juz myslalam ze cos z numerem..bede probowala co jakis czas..:)

Posted

Jejku, nie wiem. O co chodzi? Czy to ten numer? [FONT=MS Shell Dlg 2]519 10 28 89
Ja nie wiem, kiedy można go wyrwać ze schronu? A rezerwacja na najbliższy tydzień, moim zdaniem. To nasz cel, tak?
[/FONT]

Posted

Treaz telefon jest ywlaczony lub poza zasiegiem...:/zesz w morde....
MAlibu...ja za jakas godzine wyjezdzam do wrocka- do rodzizcow męza...nie kcem ale muszem...wracam podobno w poniedzialek:(...nie wiem czy moja coreczka wziela neta bezprzewodowego, jesli tak- bede miala neta jesli zostawila na stancji- dupa zimna..zaraz dzownie do niej i zapytam (jest w Kosciele teraz)...i juz sie zaczynam martwic:(

Posted

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Ketunia- jeden miesiac w hoteliku
malibu57- drugi miesiąc w hoteliku

OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE
salo- max 100zł
Emigrantka- £25=115zł
emilia2280- 100zł
Bjuta- 50 zł

DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK: