malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pewnie jutro Tola podleci i zobaczy, co się dzieje. Tolu, możesz wziąć ze sobą coś do jedzenia dla niego? Quote
_Mona Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 jestem i ja... zaznaczam i postaram się pomóc... Quote
Awit Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Tola jesteś świetną dziewczyną. To co robisz jest po prostu wspaniałe. Zamiast latać po koleżankach, biegasz do biednych psiaków do schronu. Gratuluję takiego podejścia do życia i ziemskich spraw.Powiedz Franiowi, że tu tyle ciotek o nim myśli, że musi wytrzymać jeszcze troszkę, że wszystkie przesyłamy mu pozytywną energię by miał siłę poczekać na pomoc Quote
Tola^^ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malibo57 napisał(a):Pewnie jutro Tola podleci i zobaczy, co się dzieje. Tolu, możesz wziąć ze sobą coś do jedzenia dla niego? Oczywiście że pójdę do Frania dać mu coś do jedzenia wezmę saszetki oraz psie smakołyki i wodę lecz nie wiem jak będę mogła mu dać tą wodę bo szpary są małe ale jakoś dam radę :) Powiem Franiowi ze tu tyle cioteczek jest i że martwią się o niego i czuwają nad nim i dzięki ich pomocy w poniedziałek wyjdzie do schronu tylko musi wytrzymać jeszcze trochę! :) Quote
Ninti Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobry banerek, bo mały, ale mnie i tak się nie zmieścił... A wodę może w kubku, a może i strzykawką do pysia... Quote
Tola^^ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No dam jakoś rade żeby mógł się napić :) Quote
Monika z Katowic Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Tola kochana! Daj Mu jutro wody, koniecznie. Bo FRANIO jak nie je i jeszcze nie będzie pił to... Quote
Ninti Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Tola, cudowna jesteś! Jak to dobrze, że to biedne psisko ma Ciebie blisko! Quote
Tola^^ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Bez jedzenia jeszcze by przeżyła ale wode to musi mieć a on chyba nawet by się nie zgiął żeby napić się wody... Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malibo57 napisał(a):Ana, podaj mi na PW nr konta i dane do przelewu. Wyślę Ci Sorbnetem jesli w innym banku. Jesli w tym samym, to bedzie w 5 minut. napisz mi jaki to bank. O, Gonia juz tu była:) Proszę o przesłanie na PW nr konta i danych do przelewu do Aniołka pod nickiem asiofik. Zaoferował pomoc, ale jest nieśmiały i nic nie napisze;-) MAlibu jestem jestem:):)Ale o co chodzi zta cioteczką asiofik????W czym chce pomagac ze chcesz od Niej numer konta???BO ja przelacialam ostatnie stronki i nie widzialam cioteczki z tym nickiem???:) DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE- CHWALĄC TOLE (KTOREJ POCHAWLY SIE SLUSZNIE NALEŻA) NIE ZAPOMINAJCIE TEZ PROSZE O ANNIE666:):)TA dziewczyny=a tez bardzo sie stara i robi mnostwo dla Frania:) Weźmie go do siebie raniutko w poniedzialek i pradopodobnie zalatwi transport do Poznania::)...AniaiTola tonaparwdedwie fajne dziewczyny, na ktorych mozna spokojnie polegac:):)... Jutro z rana dzwonie do kliniki izaklepuje miejsce- napisze Wam wszystko co i jak:) no i wtedy bedziemmy wiedzialy czy mamy transport do Poznania tez:):)Wierze ze wszystko sie uda...byle Franio wytrzymal...ja to samo sobie myslalam, czytajac o karmie w miseczce Frania...ze moze on nie umie sobie nawet radzic z jedzeniem..bo jak ma ta glowke przekrzywiona tak mocno- to jak ma jesc??:(:(:(Jezzzzuuuuu...jak on musi strasznie cierpiec...nie rozumie dlaczego tak ma...jest jedzenie i moze nie ma jak go zjeść....:(płakac mi sie chce normalnie:(:(....Jeszcze jutro calutki dzień:(:(dobrze, ze choc nie ma takich siarczystych mrozow.. ziewczyny napiszcie mi prosze- jak to mzliwe, ze psy nie wyjadlyz miseczki Frania jedzenia i skad wiadomo ze to jego miseczka>>>>>???? Quote
Tola^^ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 gonia66 napisał(a): dziewczyny napiszcie mi prosze- jak to mzliwe, ze psy nie wyjadlyz miseczki Frania jedzenia i skad wiadomo ze to jego miseczka>>>>>???? Bo Franio jest w boksie i tam jest jedna większa miska i chyba 2 inne psy są z nim w boksie tamte chyba się najadły i trochę zostało... Więc dlatego w misce coś jest.. Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Rozesłałam umer konto do osob o ktorych wiedzilam, ze nie maja:) Gdybym kogos przegapila i gdyby ktos chcial jeszcze pomoc finansowo Franusiowi, to prosze pisac- wyśle najszybciej jak bede mogla:) Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tola^^ napisał(a):Bo Franio jest w boksie i tam jest jedna większa miska i chyba 2 inne psy są z nim w boksie tamte chyba się najadły i trochę zostało... Więc dlatego w misce coś jest.. MOgl wiec wcale nie jesć????Ten boks jest zamnety jeszcze parwda???CZyli zpozki coFranio nie jest w otwartej przestrzeni ze wszystkimi psami Tolu??? Quote
Tola^^ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 gonia66 napisał(a):MOgl wiec wcale nie jesć????Ten boks jest zamnety jeszcze parwda???CZyli zpozki coFranio nie jest w otwartej przestrzeni ze wszystkimi psami Tolu??? Tak jest zamknięty cały czas w boksie ale przypuszczam że w poniedziałek już będzie na wybiegu ze wszystkimi psami. Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tola^^ napisał(a):Tak jest zamknięty cały czas w boksie ale przypuszczam że w poniedziałek już będzie na wybiegu ze wszystkimi psami. Nie!!!!!!!!!!!!!!!NIE MOZE BYC!!!!PRZECIEZ JUZ RANIUTKO MA ISC DO SCHRONU ANNA666 I GO WYCIĄGNĄĆ..BEDZIESZ TEŻ TAM WTEDY TOLU????Nie moze iść na boks ogolny...ZABIERAJCIE GO ZARAZ PO OTWARCIU SCHRONU!!!PROSZĘ!!!! Quote
Emigrantka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 No to czekamy do poneidzialku rano - Franek, trzymaj sie chlopak do poniedzialku, dasz rade.... dziewczyny Cie wtedy wymyziaja od nas wszystkich przystojniaku... Quote
Tola^^ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ale on jest już na boksach ogólnych na wybiegu jak przyszłam do schronu to już tam był. Jak pracownica będzie chciała go wypuścić to wezmę go do kuchni (ocieplanego pomieszczenia) lub powiem żeby go nie wypuszczać już ja coś wykombinuje :evil_lol: Ale nie pozwole żeby był na wybiegu z tymi wszystkimi psami.... Quote
zerduszko Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tobie biedaku tez musi się udać! Byle do poniedziałku. Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tola^^ napisał(a):Ale on jest już na boksach ogólnych na wybiegu jak przyszłam do schronu to już tam był. Jak pracownica będzie chciała go wypuścić to wezmę go do kuchni (ocieplanego pomieszczenia) lub powiem żeby go nie wypuszczać już ja coś wykombinuje :evil_lol: Ale nie pozwole żeby był na wybiegu z tymi wszystkimi psami....NO to super Tolu:) Ania666 obiecala ze rano pojdzie go wyadoptowac, wecmam nadzieje ze to wszystko sie potoczy szybko, zebyjak najszybciej byl w cieple otoczony opieka tylko dla niego...moze go wtedyjakos tez nakarmi i napoi...dzis dzwonie do kliniki i mam nadzieje ze go przyjma- jesli nie- bedziemy szukac pomocy na CITO u Was..ale nie w schronie!!!W środe wtedy pojedzie do hoteliku..:)...transport juz na środe załatwiony- dzis tez dzwonie jakie koszta- to jest ok 140 km od Was:)..a za transport do Poznania tez w zasadzie nie wiem czy cos bedziemy placic- mam nadzieje ze nawet jesli to niewiele- bo to tylko 30 km a ta osoba ma pzyjechac popsa- wiec nie jechalaby specjalnie po Franusia:):)Teraz juz odliczam godziny...i modle sie o sily i wytrzymalosc dla Frania naszego kochanego...:) Quote
Emigrantka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tola,Ania, Gonia i reszta Frankowego grona wielbicielek - dzieki dziewczyny :D Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Emigrantka napisał(a):Tola,Ania, Gonia i reszta Frankowego grona wielbicielek - dzieki dziewczyny :DOJ...nas tu tyle ze miejsca by na stronce nie wystarczyło....i ja dziekjue ze jestescie i pomagacie...:):) Zadna z nas sama nic by nie zdzialala...ale dzieki temu ze zrywa sie wiele serc..ze niebo sie tręsie i spadaja Anioły....dzięki temu wszystko sie moze udac...:) Quote
czerda Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ja nawet nie śmiem sie wtącać -tylko chyle głowę przed WAMI Quote
malibo57 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam! U Was też trochę mrozu? Mam nadzieje, że niewielki. Widzę, że tu w nocy się działo:) Bardzo nam pomogła ania z poznania i ms_arwi, chociaż nie ma ich aktywnie na wątku. A cioteczka asiofik chce pomóc finansowo. Ale na pierwszej linii frontu są ana666 i Tola - teraz wszystko od nich zależy. Kochane dziewczyny, jak będą Wam się elektryzowały włosy, to znaczy, że to nasze myśli i energia są przy Was. Quote
Awit Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A czym się różną boksy ogólne od wybiegu? Z tego co zrozumiałam Tola masz z nim teraz kontakt bezpośredni. Quote
Recommended Posts