Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MAm pierwsza deklaracje stala na Pieseczk(no wlasnie- JAK MU DAMY NA IMIE???)...od cioteczki Kamy- 20 zl miesięcznie:):)BArdzo dziekujemy!!Kto nastepny w kolejce ????ZAPRASZAMY PO POMOC>>>>>MOZNA SIE CZĘSTOWAĆ DO WOLI.....:):)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
....
Dlatego na kolana dziewczyny- w ten swiateczny czas wolajmy do Sw. Franciszka o pomoc...juz tyle razy mnie nie zawi odł, ze jestem przekonana, ze i tym razem ulegnie...:)...ale wiecie jak bedziemy hurtem GO błaga.............

goniu :) , chyba wlaśnie niechcący zasugerowalaś imię psinki :) . Patron nie będzie mógl swojemu imiennikowi odmówić :):):) Czy zatem może to być Franio :) ?

Posted

ivette3 napisał(a):
goniu :) , chyba wlaśnie niechcący zasugerowalaś imię psinki :) . Patron nie będzie mógl swojemu imiennikowi odmówić :):):) Czy zatem może to być Franio :) ?

JA jestem zdecydowanie ZA!!!!!:):):) NAwet mi do głowy nie weszło zeby tak(ja w ogole nie umiem)..ale podoba mi sie bardzo pomysł:):)CZYLI CIOTECZKO CO???MAMY FRANIA????

Posted

malibo57 napisał(a):
Gonia, ja wystartuję na razie z opłatą za pierwszy miesiąc pobytu w dowolnym hotelu.
Nie mogę w tej chwili angażować się bardziej w stałe zobowiązania.

Jka to???????????????????????????MAlibu!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana cioteczko!!!!!!CZyli mamy juz 2 mieisace oplacone za hotelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!malibu i ketunia drugi miesiac!!!!!!!JEZU!!!!!!!!!!!!!!NIE MOGE Z RADOŚCI:):)
Dobra- teraz stajemy na rzesach, na głowie i szukamy miejsca!!!!NAjpierw to..potem organizujemy sie dalej!!!!
MAlibu..Ty uważaj, bo teraz jesteś blisko mnie..a jak ja Cie dorwe to uduszę:D:D:D

Posted

malibo57 napisał(a):
Jestem, jestem niedaleko:) I od razu tu mam wyższe morale, słowo daję. Pewnie dlatego, że to "anielska" okolica;-)

Hihihihi...no wlasnie..w tej okolicy to i ja jestem bezsilna:):)..no to teraz bedzie sie dzialo:D....
A do kiedy jesteś???(juz nic nie chce pisac, ze przed uduszeniem dam kopalka- za tego smska co go nie dostalam..;)..ale sie kurcze zdążyłam pomartwic troszke:/)...

Posted

Goniu, cały dzień musiałabym przepraszać:oops: - nikt nie dostał sms'ka, bo po przyjeździe rozpętała się awantura remontowa i fachowcy mieli do nocy rzymską łaźnię. Szlag mnie trafił nieziemski. Do połowy następnego dnia ganiałam ich bez litości - wszyscy pracowali do 14 w wigilię. Z tego wszystkiego zapomniałam ciasto kupić:evil_lol:
Gnałyśmy z Julką z jęzorami po mieście - wszędzie pusto i ciemno - uratowało nas Tesco, uff!
A ciasto niczego sobie i dobrze zapakowane:diabloti:
Zostaję do 3-go. Wpadniesz na kawkę?! Wpadnij, błagam!

Posted

A może ktoś małe podsumowanie deklaracji zrobi ? Bo wątek tak szybko biegnie, a przyszłość psiaka w coraz lepszych kolorach.
Teraz tylko miejsce jakieś dla niego.

I żeby psiakowi jakoś udało sie dotrwać do poniedziałku. Teraz może być tam w schronisku ciężko, psy będą wygłodzone to i do bójek może dochodzić :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A może ktoś małe podsuwanko deklaracji zrobi ? Bo wątek tak szybko biegnie, a przyszłość psiaka w coraz lepszych kolorach.
Teraz tylko miejsce jakieś dla niego.

I żeby psiakowi jakoś udało sie dotrwać do poniedziałku. Teraz może być tam w schronisku ciężko, psy będą wygłodzone to i do bójek może dochodzić :(.

NAwet nie chccę mysleć....:(..nie wiem co bym zrobila gdyby sie okazało...dobra juz nic nie pisze nawet..:/..zaraz zrobie podsumowanie:)

Posted

malibo57 napisał(a):
Goniu, cały dzień musiałabym przepraszać:oops: - nikt nie dostał sms'ka, bo po przyjeździe rozpętała się awantura remontowa i fachowcy mieli do nocy rzymską łaźnię. Szlag mnie trafił nieziemski. Do połowy następnego dnia ganiałam ich bez litości - wszyscy pracowali do 14 w wigilię. Z tego wszystkiego zapomniałam ciasto kupić:evil_lol:
Gnałyśmy z Julką z jęzorami po mieście - wszędzie pusto i ciemno - uratowało nas Tesco, uff!
A ciasto niczego sobie i dobrze zapakowane:diabloti:
Zostaję do 3-go. Wpadniesz na kawkę?! Wpadnij, błagam!

OJ...oj....no nic nie obiecuje, ale do 3-go to kawał czasu więc kto wie??:D..jakby co- numer telef mam:):)

Posted

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Ketunia- jeden miesiac w hoteliku:):):)
malibu57- drugi miesiąc w hoteliku:):):)

OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE
salo- max 100zł
gonia66- 40zł z Aniołkowatej skarbonki
ladyiga- 20zł z Psiej skarbonki
Emigrantka- £25=115zł
emilia2280- 100zł

DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK:
Kama- 20 zł:):)
Czerda-
30 zł:):)

Razem:
375zł
+ dwa miesiące pobytu w DT zapłacą Aniołki- ketunia i malibu57:)
DEKLARACJE STAŁE- 50 ZŁ

Posted

Emigrantka napisał(a):
Tola - strasznie mi przykro ale moja deklaracja jest jednorazowa, niestety nie stala.....

:(

Tak, tak pomyliło mi się zamiast jednorazowych napisałam stałe:roll:
Już edytowałam i poprawiłam błąd :)

Posted

gonia66 napisał(a):
DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Ketunia- jeden miesiac w hoteliku:):):)
malibu57- drugi miesiąc w hoteliku:):):)

OPŁATY JEDNORAZOWE NA LECZENIE
salo- max 100zł
gonia66- 40zł z Aniołkowatej skarbonki
ladyiga- 20zł z Psiej skarbonki
Emigrantka- £25=115zł
emilia2280- 100zł

DEKLARACJE STAŁE NA HOTELIK:
Kama- 20 zł:):)
Czerda-
30 zł:):)

Razem:
375zł
+ dwa miesiące pobytu w DT zapłacą Aniołki- ketunia i malibu57:)
DEKLARACJE STAŁE- 50 ZŁ

Goniu, dokąd wysłać kaskę? Nr rachunku itp?

Posted

ladyiga napisał(a):
Goniu, dokąd wysłać kaskę? Nr rachunku itp?

Z kaską jeszcze sie wstrzymujemy bo nie mamy miejsca na psiaka..jak tylko cos ustalimy, dam znać na pewno, bo jeszcze nikt nie proponowal nawet ze moze sie zając finansami Frania(???)..:)Poki co- szukamy domku!!!!Gdyby udalo sie darmowy- to byloby cudnie, bo mielibysmy wiecie pieniazkow na leczenie i karme...no ale tak czy siak- szukamy domkowego tymczasu...NA CIRTO- NAJLEPEIJ W OKOLICACH POZNANIA:)

Posted

Darmowy domeczek....Byloby przecudownie a Franio wielkim szczęściarzem by był.... Cioteczki jesteście wspaniałe, od wczoraj dopiero weszłam a tu juz zaplanowana cała jego przyszłość najbliższa.... :-)

Posted

Awit napisał(a):
Darmowy domeczek....Byloby przecudownie a Franio wielkim szczęściarzem by był.... Cioteczki jesteście wspaniałe, od wczoraj dopiero weszłam a tu juz zaplanowana cała jego przyszłość najbliższa.... :-)

NO bo najgorsze jest to ze ta cala przyszłośc FRANIA ZALEZY JUZ TYLKO OD NAS....więc staniemy na głowie zeby polepszyc Mu los....juz i tak jest biedny- ze jest w schronie..a do tego ta głowka...ona jest bardzo mocno wykręcona..ja nawet nie chce sobie wyobrazac, jak on je...:(.Borunia, ktora po wylewie ma tez wykręconą głowke nie ma nawet w polowie takiego skrętu jak Franio- a juz mi serce pekało....ale Borunia jest u Uli...ktora opiekuje sie nia jak najczulsza mamusia...Borunia uciekla śmierci dosłownie..etraz weta ma na bieżąco..i skręt jest coraz mniejszy....ja jestem pewna, ze Franiowi tez mozna pomoc...a skoro tak to musimy to zrobic....DLATEGO BŁAGAM WAS O POMOC...rozsylajcie wątek, proście o złotówkę..każda deklaracja jest cenna...i kazda wplata jednorazowa...NIE POZWOLMY CIERPIEC FRANIOWI DŁUŻEJ....:(

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tak, tak pomyliło mi się zamiast jednorazowych napisałam stałe:roll:
Już edytowałam i poprawiłam błąd :)

Tolu- a byłaś dzis pod schronem??Widziałas Frania???

Posted

Jest nowy problem bo Franio nie odsiedział jeszcze kwarantanny (2tyg) a przyszedł 20,21 lub 22 grudnia.
Więc kwarantanna się kończy 3,4 lub 5 stycznia 2010roku!
Nie wiem czy by go sprzedali :(
Albo powiedzieć jakby się odnalazł właściciel to by się go oddało ...

Posted

gonia66 napisał(a):
Tolu- a byłaś dzis pod schronem??Widziałas Frania???

Niestety nie byłam bo o 11:00 byłam w kościele do 12:00 potem do dziadka do szpitala do około 14:00 i od dziadka jechałam do drugiego dziadka i babci i wróciłam kilka min temu...
Teraz już ciemno i nie pójdę bo to 30min od mojego domu i jeszcze przez las bym musiała iść...
Jutro nigdzie nie jadę jestem w domu to zobaczę co u Frania :)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Jest nowy problem bo Franio nie odsiedział jeszcze kwarantanny (2tyg) a przyszedł 20,21 lub 22 grudnia.
Więc kwarantanna się kończy 3,4 lub 5 stycznia 2010roku!
Nie wiem czy by go sprzedali :(
Albo powiedzieć jakby się odnalazł właściciel to by się go oddało ...
ZEsz kurna....ale nic jeszcze nie mów absolutnie....bo nie wiemy czy sie uda znaleźć cos do tego czasu a jak zrobimy szum wokol to wiesz jak moze byc....na razie cichutko....jesli znajdziemy domek to bedziemy sie zastanawiac..ale napisz Tolu prosze, czy bylas dzis pod schronem i widzialas Frania????JAk tam w ogle te psy bez jedzenie dzis sie zachowuja>>>:(:(:(