Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby jutro wszystko udało się zgodnie z planem. Normalnie pracuję, więc będę intensywnie myślała.
Poproszę o nr konta, maleńką dyszkę wyślę za kilka dni

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu a gdzie jest ta klinika dokładnie?
Tolu, wez go jutro do kuchni, ja przyjde koło 9 do schronu powiem ze od Was o nim wiem i przyszłam go zaadoptować żeby u siebie leczyć.

Posted

Jesteśmy na etapie dzwonienia do kliniki - nie odbieraja, więc szukamy innej ze szpitalikiem.
Juz jest nowy namiar.
Bardzo prosimy wszystkich deklarowiczów o wpłaty na konto Goni66 - klinika nie nalezy do tanich, ale tu oszczędzac nie bedziemy.

Posted

NO juz zadzwonilam...wstępnie umowilam na godz. 13- bo kazali podac godzine...drogo bardzo- sama wizyta 50 zł....(ktos musi byc..i tu uklon w strone Anny666 lub kogos z Poznania...bo zadecyduja czy szpitalik- jesli tak to nie bedzieproblemu mieksce jest ale koszt- 100zł doba...:(....no i za kazde badanie dodatkowe koszty- ale to juz trzeba pytac bezposrednio....dziewczyny....teraz pelna mobilizacja.....KASA POTRZEBNA....poko co mamy kolo 500zł...nie wiem czy starczy-ale WIEM ZE DAMY RADE:):)....MUSIMY.....
ms_arwi- czy TY moglabys byc przy badaniu Frania z nim w tej klinice zeby wszystkow iedziec i popilotować???

Posted

Koszty kliniki biorę na siebie, bo nie były prewidziane w "skarpecie" Frania. Proszę się nie stresować tym tematem. Jesli nie ma znizki dla Fundacji, to faktura może byc na Gonię. Pies jest zapisany na jej nazwisko. Jesli trzeba to podam dane Fundacji Nero.
Tu link do strony kliniki
http://www.klinwet.pl/go.php
Aha, trzeba poprosić koniecznie o konsultację okulistyczna - zbyt duze ryzyko, ze straci wzrok.
Juz pytałam, czy oczy były wczesniej białawe, czy zrobiły się w krótkim czasie?

Posted

Awit napisał(a):
A czym się różną boksy ogólne od wybiegu? Z tego co zrozumiałam Tola masz z nim teraz kontakt bezpośredni.

Boksy ogólne znajdują się na wybiegu to one.

Są też boksy poza wybiegiem (izolatki)

A wybieg to bardzo duży teren gdzie są wszystkie psy i tylko psy nowo wpuszczone na wybieg są w nim zamykane i suczki z cieczkami oraz chore psiaki.
Ja z psiakiem właśnie przez płot się widzę...

Posted

malibo57 napisał(a):
Koszty kliniki biorę na siebie, bo nie były prewidziane w "skarpecie" Frania. Proszę się nie stresować tym tematem. Jesli nie ma znizki dla Fundacji, to faktura może byc na Gonię. Pies jest zapisany na jej nazwisko. Jesli trzeba to podam dane Fundacji Nero.

NO to mnie wyprzedzilas niezle kochana malibu:)..ale tu sa ludziska na watku..az sie kurzy- tak wre robota od "rana"(bo ja niedaw no wstalam, wiec dla mnie jest rano:p)

Posted

ana666 napisał(a):
Goniu a gdzie jest ta klinika dokładnie?
Tolu, wez go jutro do kuchni, ja przyjde koło 9 do schronu powiem ze od Was o nim wiem i przyszłam go zaadoptować żeby u siebie leczyć.

Ok wezmę go do kuchni. A jak nie będzie wypuszczony to też mam go zabrać do kuchni?

Posted

malibo57 napisał(a):
Aha, trzeba poprosić koniecznie o konsultację okulistyczna - zbyt duze ryzyko, ze straci wzrok.

Po prostu mnie zamurowało z podziwu :crazyeye::loveu: DZIEWCZYNY JESTEŚCIE NIESAMOWITE :iloveyou:

Posted

malibo57 napisał(a):

O zesz " w mordę".....spadłam z krzesłą właśnie...malibu..ja nie wiem jak sie odwdzieczę....

Posted

dzialacie tak szybko, ze juz nie nadążam i gubie sie. wspaniale że tak szybko udało sie znalezc rozwiązanie.
klinika jest strasznie droga. dla porownania w dobrej klinice w bielsku doba koszt 30 zł plus dodatkowo za badania oczywiscie

Posted

Tola^^ napisał(a):
Ok wezmę go do kuchni. A jak nie będzie wypuszczony to też mam go zabrać do kuchni?

ZAbierz zabierz proszę...zeby Mu juz zimnonie bylo..i moze pic mu wtedy jakos dasz...i moze cos zje.....ja mysle, ze on nie je...:(

Posted

malibo57 napisał(a):

Właśnie nie zwróciłam uwagi wcześniej na jego oczy ale miał troszkę takie zamglone (białawe)

Posted

gonia66 napisał(a):
ZAbierz zabierz proszę...zeby Mu juz zimnonie bylo..i moze pic mu wtedy jakos dasz...i moze cos zje.....ja mysle, ze on nie je...:(

Ok to go zabiorę dam coć do jedzenia i do picia :)

Posted

Jestem pełna popdziwu dla Was Dziewczyny.
W głowie mi się nie mieści jak można tak znęcać się nad zwierzetami.
Sami się obżerają a biedne psiaki cierpią. Szlag mnie trafia.
Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję.
Franiu błagam wytrzymaj!!
Poproszę o nr konta na pw.

Posted

dziewczyny wszystko zalatwiacie ale nie ma transportu z Obornik do poznania, ja wczorja mówiłam Goniu że może będe mieć transpot, napisałam do kilku osob i nie mam żadnej odpowiedzi- nie dziwie sie jest po świętach, masa osob wyjechala. ja nie mam jak go zawiezc, nie widze nigdzie nawet adresu kliniki, nie mam jak tam jechać...
ja moge go zabrać ze schronu ale ktoś musi ode mnie go odebrać i reszte załatwić.

Posted

Koszty zwiazane z klinika mam wziac na fakture tak? Moge zatem prosic o dane do tej faktury? Napiszcie mi tez dokladnie o co zapytac jutro w klinice :) I wiem, ze jest droga...
Aha i napiszcie mi cala jego historie, jesli cos wiecie (chociaz pewnie nie wiecie, skoro tylko przez plot go widziano)... Jutro przed zabraniem ze schroniska postarajcie sie zapytac o wszystko, co wiedza o nim, to moze okazac sie bardzo pomocne u lekarza.

Posted

ana666 napisał(a):
dziewczyny wszystko zalatwiacie ale nie ma transportu z Obornik do poznania, ja wczorja mówiłam Goniu że może będe mieć transpot, napisałam do kilku osob i nie mam żadnej odpowiedzi- nie dziwie sie jest po świętach, masa osob wyjechala. ja nie mam jak go zawiezc, nie widze nigdzie nawet adresu kliniki, nie mam jak tam jechać...
ja moge go zabrać ze schronu ale ktoś musi ode mnie go odebrać i reszte załatwić.

ja go zawioze, czekam tylko na adres, zebym wiedziala, skad mam go jutro zabrac.

Posted

ana666 napisał(a):
dzwonilam agatko do Ciebie ale nie odbierasz....

Posted

ketunia napisał(a):
Jestem pełna popdziwu dla Was Dziewczyny.
W głowie mi się nie mieści jak można tak znęcać się nad zwierzetami.
Sami się obżerają a biedne psiaki cierpią. Szlag mnie trafia.
Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję.
Franiu błagam wytrzymaj!!
Poproszę o nr konta na pw.
JUz wysylam jesli Ci ktoas z cioteczek jeszcze nie przeslala:)

Posted

ms_arwi napisał(a):
Koszty zwiazane z klinika mam wziac na fakture tak? Moge zatem prosic o dane do tej faktury? Napiszcie mi tez dokladnie o co zapytac jutro w klinice :) I wiem, ze jest droga...
Aha i napiszcie mi cala jego historie, jesli cos wiecie (chociaz pewnie nie wiecie, skoro tylko przez plot go widziano)... Jutro przed zabraniem ze schroniska postarajcie sie zapytac o wszystko, co wiedza o nim, to moze okazac sie bardzo pomocne u lekarza.

tAK TAK NATALKO- WSZYSTKIE DANE DO FAKTURKI WYSLE CI MALIBU:):WYSLALAS JEJ NUMER KONTA???
baRDZO DZIEKUJE CI ZA GOTOWOSC I CHEC POMOCY:D
ANIU666 PODAJ PROSZE NATALII NA PW SWOJ ADRES I NUMER TELEFONU- ZEBY MOGLA TRAFIC DO CIEBIE PO FRANIUSIA:)NO I ZEBYSCIE SIE DOGADALY CO DO GODZIN- W POZNANIU FRANIO MA BYC NA 13:):)
JA DZWONILAM DO CIEBIE ZNOW ALE CIAGLE NIE ODBIERASZ- PEWNIE DŹWIĘKI MASZ WYŁACZONE...:(