AlfaLS Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 magda222 napisał(a):Zaglądam do Mikulińskiej :) Oczywiście popytam o nią w schronisku tylko dziś wyjazd nie wypalił,bo pada i nici ze spacerku :( Super że popytasz:lol:, chciałabym mieć jak najwięcej informacji o niej żeby solidniej popracować nad ogłoszeniami a wiem tylko tyle ile jest na stronie schroniska i to co grazyna9915 napisała na wątku:shake:. Bardzo polecamy się pamięci:modla: Quote
UBOCZE Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czy jest tu może Magda z wątku Pysia (w moim bannerku)? Chcemy wyciagnąć Pysia ze schronu, ale bez niej jako założycielki wątku nie jesteśmy w stanie nic ruszyć, a biedny chłopak nie wchodzi do boksu i może nam zamarznąć!!!! Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 AlfaLS napisał(a):Super że popytasz:lol:, chciałabym mieć jak najwięcej informacji o niej żeby solidniej popracować nad ogłoszeniami a wiem tylko tyle ile jest na stronie schroniska i to co grazyna9915 napisała na wątku:shake:. Bardzo polecamy się pamięci:modla: ojjjj bardzo sie polecamy:loveu: Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 UBOCZE napisał(a):Czy jest tu może Magda z wątku Pysia (w moim bannerku)? Chcemy wyciagnąć Pysia ze schronu, ale bez niej jako założycielki wątku nie jesteśmy w stanie nic ruszyć, a biedny chłopak nie wchodzi do boksu i może nam zamarznąć!!!! Tak.Jestem także tutaj :) Staram się pisać na wątku Pysia na bieżąco wszystko co wiem. Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Cioteczki myślę że muszę zmienić tytuł wątku żeby zachęcić więcej osób do zaglądania bo w tym tempie to na hoteli dla Miki zbierzemy jak ona będzie za TM:shake:. Macie może jakieś propozycje do tytułu? Quote
UBOCZE Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Z piekną Miką po 10 latach schronu coraz gorzej!!!! Czy zdążymy ją zawrócić sprzed TM???? Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dziękuję za podpowiedź;) Już zmieniłam;) Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mikuś, przez tę zmiane tytułu nie mogłam cie znaleźć. Tytuł bardzo przyciągający wzrok i serce, a przeciez o to chodzi. Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 marysia55 napisał(a):Mikuś, przez tę zmiane tytułu nie mogłam cie znaleźć. Tytuł bardzo przyciągający wzrok i serce, a przeciez o to chodzi. Może nawet trochę zbyt dramatyczny ale jak jej nie pomożemy to będzie na pewno prawdziwy:shake: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dobry wieczór!!! :lol: Dzięki Alfa za zaproszenie do Miki. Widzę tu znajome Postacie :lol: Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bo fajna ekipa z nas i trzymamy się razem :) Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór!!! :lol:Dzięki Alfa za zaproszenie do Miki. Widzę tu znajome Postacie :lol:jak bardzo znajome :evil_lol:, witamy cioteczkę Krysię:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 piĘkne i ekspresowe banerki robi wujek Cajus JB. PISZCIE SZYBCIUTKO. wracam wkrótce na małe tsunami dla cudnej MIKI, ALE W KOLEJCE JEST CHOJRAK I RUSAŁKA. BEDZIE DOBRZE Z DZIEWCZYNKA MIKĄ. Quote
KrystynaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 magda222 napisał(a):Bo fajna ekipa z nas i trzymamy się razem :) :multi: :multi: Alfa, Magda ja na razie jestem ..... finansowe dno :oops: Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 TERESA BORCZ;13864542[B napisał(a):]piĘkne i ekspresowe banerki robi wujek Cajus JB. PISZCIE SZYBCIUTKO. wracam wkrótce na małe tsunami dla cudnej MIKI, ALE W KOLEJCE JEST CHOJRAK I RUSAŁKA. BEDZIE DOBRZE Z DZIEWCZYNKA MIKĄ. Tereniu, ale Miki juz ma banerek, może sie poczęstujesz:evil_lol: bo widzę że u Ciebie puściutko w sygnaturze :p:p:p Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):piĘkne i ekspresowe banerki robi wujek Cajus JB. PISZCIE SZYBCIUTKO. wracam wkrótce na małe tsunami dla cudnej MIKI, ALE W KOLEJCE JEST CHOJRAK I RUSAŁKA. BEDZIE DOBRZE Z DZIEWCZYNKA MIKĄ. Wujaszek zaproszony;) Banerków nigdy dość najwyżej będziemy mieli większy wybór:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Mantis']Prezent dla Miki od UBOCZE, który jednocześnie wrzucił co nieco do Skarpety kudłaczy :loveu: a oto on, wujek UBOCZE zafundował :-) Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='KrystynaS']Alfa, Magda ja na razie jestem ..... finansowe dno :oops: Krysiu,powiem Ci w tajemnicy,że u mnie też kiepsko ostatnio. [quote name='marysia55']Tereniu, ale Miki juz ma banerek, może sie poczęstujesz:evil_lol: bo widzę że u Ciebie puściutko w sygnaturze :p:p:p U Krysi też prawie pusto ;) Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Zapraszamy Cioteczki do częstowania się banerkami pięknej Miki :loveu: Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AlfaLS napisał(a):Zapraszamy Cioteczki do częstowania się banerkami pięknej Miki :loveu: U mnie się nie chce już zmieścić :placz: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Magda no powiem szczerze, że to mało optymistyczne (finanse) Wiesz, od czasu Lizy mam w podpisie tylko jej baner Quote
magda222 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 KrystynaS napisał(a):Wiesz, od czasu Lizy mam w podpisie tylko jej baner Rozumie :calus: Quote
Cajus JB Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witam. Dziękuję za zaproszenie. Finansowo na razie nie mogę pomóc. Banerek jest to super. Jeśli mam dorobić jakiś to zapytam czy jest taka wola? Quote
UBOCZE Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Może gdybyś nawet ten wykorzystał i dopisał jednak więcej treści np. MIKA GAŚNIE... bo ja o tym zapomniałem, zamawiając go... Dzięki za wsparcie... Quote
Recommended Posts