Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Zaglądam do Mikulińskiej :)
Oczywiście popytam o nią w schronisku tylko dziś wyjazd nie wypalił,bo pada i nici ze spacerku :(

Super że popytasz:lol:, chciałabym mieć jak najwięcej informacji o niej żeby solidniej popracować nad ogłoszeniami a wiem tylko tyle ile jest na stronie schroniska i to co grazyna9915 napisała na wątku:shake:. Bardzo polecamy się pamięci:modla:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest tu może Magda z wątku Pysia (w moim bannerku)? Chcemy wyciagnąć Pysia ze schronu, ale bez niej jako założycielki wątku nie jesteśmy w stanie nic ruszyć, a biedny chłopak nie wchodzi do boksu i może nam zamarznąć!!!!

Posted

AlfaLS napisał(a):
Super że popytasz:lol:, chciałabym mieć jak najwięcej informacji o niej żeby solidniej popracować nad ogłoszeniami a wiem tylko tyle ile jest na stronie schroniska i to co grazyna9915 napisała na wątku:shake:. Bardzo polecamy się pamięci:modla:
ojjjj bardzo sie polecamy:loveu:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Czy jest tu może Magda z wątku Pysia (w moim bannerku)? Chcemy wyciagnąć Pysia ze schronu, ale bez niej jako założycielki wątku nie jesteśmy w stanie nic ruszyć, a biedny chłopak nie wchodzi do boksu i może nam zamarznąć!!!!

Tak.Jestem także tutaj :)
Staram się pisać na wątku Pysia na bieżąco wszystko co wiem.

Posted

Cioteczki myślę że muszę zmienić tytuł wątku żeby zachęcić więcej osób do zaglądania bo w tym tempie to na hoteli dla Miki zbierzemy jak ona będzie za TM:shake:. Macie może jakieś propozycje do tytułu?

Posted

marysia55 napisał(a):
Mikuś, przez tę zmiane tytułu nie mogłam cie znaleźć. Tytuł bardzo przyciągający wzrok i serce, a przeciez o to chodzi.

Może nawet trochę zbyt dramatyczny ale jak jej nie pomożemy to będzie na pewno prawdziwy:shake:

Posted

TERESA BORCZ;13864542[B napisał(a):
]piĘkne i ekspresowe banerki robi wujek Cajus JB. PISZCIE SZYBCIUTKO. wracam wkrótce na małe tsunami dla cudnej MIKI, ALE W KOLEJCE JEST CHOJRAK I RUSAŁKA. BEDZIE DOBRZE Z DZIEWCZYNKA MIKĄ.
Tereniu, ale Miki juz ma banerek, może sie poczęstujesz:evil_lol: bo widzę że u Ciebie puściutko w sygnaturze :p:p:p

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
piĘkne i ekspresowe banerki robi wujek Cajus JB. PISZCIE SZYBCIUTKO. wracam wkrótce na małe tsunami dla cudnej MIKI, ALE W KOLEJCE JEST CHOJRAK I RUSAŁKA. BEDZIE DOBRZE Z DZIEWCZYNKA MIKĄ.

Wujaszek zaproszony;) Banerków nigdy dość najwyżej będziemy mieli większy wybór:evil_lol:

Posted

[quote name='KrystynaS']Alfa, Magda ja na razie jestem ..... finansowe dno :oops:

Krysiu,powiem Ci w tajemnicy,że u mnie też kiepsko ostatnio.

[quote name='marysia55']Tereniu, ale Miki juz ma banerek, może sie poczęstujesz:evil_lol: bo widzę że u Ciebie puściutko w sygnaturze :p:p:p

U Krysi też prawie pusto ;)