Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Alfa, a pisałaś już do którejś cioteczki o banerek, czy ja mam skrobnąć??
Marysiu na razie napisałam do Arlene ale jak na razie się nie odezwała i nas nie odwiedziła :shake: A mogłabyś do kogoś napisać? Będę bardzo wdzięczna:lol:

Pozwoliłam sobie wstawić wątek Miki na wątku Grubcia z Palucha - to co tam się dzieje to się w głowie nie mieści:crazyeye:. Wątek ma zaledwie kilka dni a deklaracje prawie zebrane i psinka już dziś wychodzi ze schroniska i jedzie do hoteliku:multi:

Ja z kolei wiem od ZuziM że Miki mogłaby do niej przyjechać prawie już ale co z tego jak na razie nie mamy żadnych deklaracji że już o transporcie nie wspominając:-(
Może cioteczki mogłyby pozapraszać innych do Miki? Ja już to robię ale jedna osoba to troszkę za mało:shake:. MIKI BĘDZIE WDZIĘCZNA:loveu:

Witamy serdecznie na wątku nowe cioteczki:
TERESA BORCZ
Dada M

Zapraszamy jak najczęściej;)

Posted

UBOCZE napisał(a):

Zresztą jeśli będzie taka potrzeba , sam za bannerek przekazem jutro lub pojutrze zapłacę ...

UBOCZE dziękujemy :loveu:

A ja wykupię suni pakiet ogłoszeń.Już pisałam do Lilmo.Wystawi je na bazarku w weekend.

Posted

magda222 napisał(a):
UBOCZE dziękujemy :loveu:

A ja wykupię suni pakiet ogłoszeń.Już pisałam do Lilmo.Wystawi je na bazarku w weekend.

to teraz możńa wykupywać ogłoszenia i bazarki? Kto je robi?

Posted

kaja555 napisał(a):
to teraz możńa wykupywać ogłoszenia i bazarki? Kto je robi?

Lilmo wystawia na bazarku pakiet ogłoszeń i można go wykupić dla jakiegoś psiaka.
To dla tych co mają mało czasu ;) A jednocześnie wspomaga się innego psiaka na którego Lilmo przelewa uzyskane w ten sposób pieniądze :) Super pomysł,nie?

Posted

[quote name='clo']narazie zapisuje watek wpadlam tu z grubcia watku ;)cudna sunka:))cos sie wymysli..moze jakis hotelik z socjalizacja by poszukac?
Hoteli to już jest i to naprawdę super:multi: ZuziaM bardzo dobrze pracuje z psiakami, nawet takimi wycofanymi. Z Tych jest już u niej trzy sunie, też były wystraszone, wycofane, bały się ludzi a teraz są radosne i nie boją się kontaktu z człowiekiem:lol:. Zmieniły się nie do poznania. I tego bym chciała dla Miki bo na razie to ona jest takim cieniem psiaka przyklejającym się do krat:shake: Miejsce jest właściwie już, jak napisała mi Zuzia tylko kasy na razie całkowity brak:shake:. Moja deklaracja jest jak dotąd jedyna:-( A o kosztach transportu to na razie nawet nie wspominam:shake:
Serdecznie dziękuję wujaszkowi UBOCZE za zakup banerka i cioteczce magdzie222 za zakup ogłoszeń. Dlaczego ja głupia na to nie wpadłam:mad:
O Matko jak ja bardzo się cieszę że los Miki interesuje coraz więcej osób:multi:

Posted

UBOCZE napisał(a):
I co dalej z Miką?

Na razie bez zmian. Do hoteliku jej na razie nie wyślę bo nie podołam sama finansowo - 350 zł co miesiąc to sporo kasy a przecież są inne zobowiązania na inne psiaki, które też systematycznie trzeba płacić:shake: Dlatego mimo że do Zuzi moglaby jechać nawet już to musi poczekać:shake:
Grazyna9915 zrobiła jej nowe zdjęcia ale ma problemy z komputerem i niestety musimy poczekać:shake:

Dzięki wujaszkowi UBOCZE i cioteczce Mantis Miki ma piękny banerek. Bardzo prosimy się częstować:loveu:

Posted

Na innym wątku cioteczka magda222 napisała że może będzie jutro w schronisku to poprosiłam ją o jakieś nowe wiadomości o Mice. Może nam szczęście dopisze i coś się dowiemy;) Choć pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu:shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
:ghost_2:nocną porą zaglądamy :ghost_2:
:loveu:z Mikulińską sie witamy :loveu:

jak ja uwielbiam takie zagęszczenie na wątku:evil_lol:

To proponuję odwiedzać wątek Grubcia - tam to się dzieje:crazyeye: Jeden dzień i kilka nowych stron - i Grubcio już w hoteliku:multi:

Posted

magda222 napisał(a):
Zaglądam do Mikulińskiej :)
Oczywiście popytam o nią w schronisku tylko dziś wyjazd nie wypalił,bo pada i nici ze spacerku :(
to chociaż wirtualny spacerek na pierwszą stronę zrobimy :-)