AlfaLS Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='marysia55']Alfa, a pisałaś już do którejś cioteczki o banerek, czy ja mam skrobnąć?? Marysiu na razie napisałam do Arlene ale jak na razie się nie odezwała i nas nie odwiedziła :shake: A mogłabyś do kogoś napisać? Będę bardzo wdzięczna:lol: Pozwoliłam sobie wstawić wątek Miki na wątku Grubcia z Palucha - to co tam się dzieje to się w głowie nie mieści:crazyeye:. Wątek ma zaledwie kilka dni a deklaracje prawie zebrane i psinka już dziś wychodzi ze schroniska i jedzie do hoteliku:multi: Ja z kolei wiem od ZuziM że Miki mogłaby do niej przyjechać prawie już ale co z tego jak na razie nie mamy żadnych deklaracji że już o transporcie nie wspominając:-( Może cioteczki mogłyby pozapraszać innych do Miki? Ja już to robię ale jedna osoba to troszkę za mało:shake:. MIKI BĘDZIE WDZIĘCZNA:loveu: Witamy serdecznie na wątku nowe cioteczki: TERESA BORCZ Dada M Zapraszamy jak najczęściej;) Quote
UBOCZE Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Może zamówicie dla pięknej Miki - na bazarku u Mantis bannerek? http://www.dogomania.pl/threads/174797-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-31-XII Bazarek został przedłużony. To jedyne 5 złotych (zresztą na rzecz kudłaczy), a bannerki przepiękne!!! Zresztą jeśli będzie taka potrzeba , sam za bannerek przekazem jutro lub pojutrze zapłacę ... Quote
UBOCZE Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dobrej Nocy, Mika!!! Życzę Ci, żebyś wkrótce miała godną emeryturę w ciepłym domku!!! Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 UBOCZE napisał(a): Zresztą jeśli będzie taka potrzeba , sam za bannerek przekazem jutro lub pojutrze zapłacę ... UBOCZE dziękujemy :loveu: A ja wykupię suni pakiet ogłoszeń.Już pisałam do Lilmo.Wystawi je na bazarku w weekend. Quote
UBOCZE Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Już bannerek na bazarku zamówiłem... :lol: Quote
kaja555 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 magda222 napisał(a):UBOCZE dziękujemy :loveu: A ja wykupię suni pakiet ogłoszeń.Już pisałam do Lilmo.Wystawi je na bazarku w weekend. to teraz możńa wykupywać ogłoszenia i bazarki? Kto je robi? Quote
t_kasiek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 alez ona sliczna !!! podnosze - moze ktos zauwazy..... Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kaja555 napisał(a):to teraz możńa wykupywać ogłoszenia i bazarki? Kto je robi? Lilmo wystawia na bazarku pakiet ogłoszeń i można go wykupić dla jakiegoś psiaka. To dla tych co mają mało czasu ;) A jednocześnie wspomaga się innego psiaka na którego Lilmo przelewa uzyskane w ten sposób pieniądze :) Super pomysł,nie? Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 narazie zapisuje watek wpadlam tu z grubcia watku ;)cudna sunka:))cos sie wymysli..moze jakis hotelik z socjalizacja by poszukac? Quote
AlfaLS Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='clo']narazie zapisuje watek wpadlam tu z grubcia watku ;)cudna sunka:))cos sie wymysli..moze jakis hotelik z socjalizacja by poszukac? Hoteli to już jest i to naprawdę super:multi: ZuziaM bardzo dobrze pracuje z psiakami, nawet takimi wycofanymi. Z Tych jest już u niej trzy sunie, też były wystraszone, wycofane, bały się ludzi a teraz są radosne i nie boją się kontaktu z człowiekiem:lol:. Zmieniły się nie do poznania. I tego bym chciała dla Miki bo na razie to ona jest takim cieniem psiaka przyklejającym się do krat:shake: Miejsce jest właściwie już, jak napisała mi Zuzia tylko kasy na razie całkowity brak:shake:. Moja deklaracja jest jak dotąd jedyna:-( A o kosztach transportu to na razie nawet nie wspominam:shake: Serdecznie dziękuję wujaszkowi UBOCZE za zakup banerka i cioteczce magdzie222 za zakup ogłoszeń. Dlaczego ja głupia na to nie wpadłam:mad: O Matko jak ja bardzo się cieszę że los Miki interesuje coraz więcej osób:multi: Quote
marysia55 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 UBOCZE napisał(a):Już bannerek na bazarku zamówiłem... :lol: szybki facet :-) Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A tu jeszcze jedna bida z tyskiego schronu: http://www.dogomania.pl/threads/177137-Pysio-boi-siAE-wejA-AE-do-boksu-Boimy-siAE-A-e-zamarznie Zapraszam na wątek. Quote
Mantis Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Prezent dla Miki od UBOCZE, który jednocześnie wrzucił co nieco do Skarpety kudłaczy :loveu: Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 UBOCZE napisał(a):I co dalej z Miką? Na razie bez zmian. Do hoteliku jej na razie nie wyślę bo nie podołam sama finansowo - 350 zł co miesiąc to sporo kasy a przecież są inne zobowiązania na inne psiaki, które też systematycznie trzeba płacić:shake: Dlatego mimo że do Zuzi moglaby jechać nawet już to musi poczekać:shake: Grazyna9915 zrobiła jej nowe zdjęcia ale ma problemy z komputerem i niestety musimy poczekać:shake: Dzięki wujaszkowi UBOCZE i cioteczce Mantis Miki ma piękny banerek. Bardzo prosimy się częstować:loveu: Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Na innym wątku cioteczka magda222 napisała że może będzie jutro w schronisku to poprosiłam ją o jakieś nowe wiadomości o Mice. Może nam szczęście dopisze i coś się dowiemy;) Choć pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu:shake: Quote
marysia55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :ghost_2:nocną porą zaglądamy :ghost_2: :loveu:z Mikulińską sie witamy :loveu: jak ja uwielbiam takie zagęszczenie na wątku:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 marysia55 napisał(a)::ghost_2:nocną porą zaglądamy :ghost_2: :loveu:z Mikulińską sie witamy :loveu: jak ja uwielbiam takie zagęszczenie na wątku:evil_lol: To proponuję odwiedzać wątek Grubcia - tam to się dzieje:crazyeye: Jeden dzień i kilka nowych stron - i Grubcio już w hoteliku:multi: Quote
marysia55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Już mam tyle wątków, że nie daje rady zrobić obchód w dwa dni:evil_lol:chociaż jeszcze jeden optymistyczny pewnie by się przydał:loveu: Quote
AlfaLS Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 marysia55 napisał(a):Już mam tyle wątków, że nie daje rady zrobić obchód w dwa dni:evil_lol:chociaż jeszcze jeden optymistyczny pewnie by się przydał:loveu: To zaglądaj ciotka do Grubcia http://www.dogomania.pl/threads/176733-A-ycie-staruszka-Grubcia-kosztuje-10-zA-24-h-Twoje-wpA-aty-dni-A-ycia-Grubcia Tylko uważaj bo zabierze Ci on trochę czasu :evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 AlfaLS napisał(a):To zaglądaj ciotka do Grubcia http://www.dogomania.pl/threads/176733-A-ycie-staruszka-Grubcia-kosztuje-10-zA-24-h-Twoje-wpA-aty-dni-A-ycia-GrubciaTylko uważaj bo zabierze Ci on trochę czasu :evil_lol:ło matko ludzie on ma juz 59 stron:roll: . Poddaje sie przeczytam go jutro :p:p:p Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Zaglądam do Mikulińskiej :) Oczywiście popytam o nią w schronisku tylko dziś wyjazd nie wypalił,bo pada i nici ze spacerku :( Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 magda222 napisał(a):Zaglądam do Mikulińskiej :) Oczywiście popytam o nią w schronisku tylko dziś wyjazd nie wypalił,bo pada i nici ze spacerku :( to chociaż wirtualny spacerek na pierwszą stronę zrobimy :-) Quote
Recommended Posts