UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziękujemy, Bjuta!!!:loveu: Kto jeszcze dorzuci się do ratowania pięknej, biednej Miki???? Mamy 85 złotych...:lol: Quote
Plicha Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Każde 5 zł dla Mikusi ważne :) Może ktoś jeszcze piątke dorzuci? :cool3: Quote
UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Piękna staruszka Mika coraz bardziej osowiała, ale chce żyć... Mamy miesięcznie 85 złotych. Kto jeszcze kilka złotych dorzuci??? Quote
UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czekanie na nikogo Pod obojętną czernią alej myśli wieczorem granatowe, zakute w gwiazd ćwiekowej stali płyną przez noc kopanym rowem. Ścieżki księżycem wylęknione biegają w starych drzew zacieniu i noce cierpną gorzko-słone, skute w parkowych krat więzieniu. A niebo piersi chce prostować ugięte pod ciężarem ciszy, wysoko w czerni płyną słowa w nie wymówiony głosem wiszar. Oczy przestrzenią zapłakane, wbite w głąb nieba nadaremnie, gwiazdy w tłum liści zaplątane drżą coraz ciemniej, ciemniej, ciemniej... K.K.B. Quote
UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Bjuta']Jest tak podobna do mojej Heksy, że nie mogę przejść obojętnie, ale już kasy nie mam... Może być 5 zł? Deklaracje stałe: 20 - AlfaLS 20 - Plicha 10 - ZuziaM 20 - Dada M 10 - UBOCZE 5 - Bjuta Razem 85 złotych deklaracji miesięcznych... Kto jeszcze da kilka złotych miesięcznie na śliczną Mikunię, która gaśnie... Quote
AlfaLS Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ZuziuM bardzo dziękuję;) UBOCZE - piękny wiersz;) Namawiam swoją siostrę żeby też coś dałam Mikuni - jeszcze się zastanawia ale jestem dobrej myśli:lol: Mikunia do góry - zbieramy na hotelik! Kto da choć piątaka? Quote
marysia55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Plicha napisał(a):Halo halo, Mikunia czeka :( kto pomoże? Mikusia hopsaj do góry, pokaz swój piękny pycholek. Ja juz pisałam, że przerzucę swoja deklarację jak tylko , których z mojej listy tymczasowiczów zrobi wypad do domu. W pracy straszą cięciami finansowymi więc nie chcę składać deklaracji bez pokrycia. Może jedynie na razie coś jednorazowo wrzucę. Plicha masz za dużą sygnaturę (600x100 pikseli) dopuszczalna to 500x100 :-) Quote
UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Żeby było nas tu trochę więcej... Piątak miesiecznie dla Mikusi to tylko 17 groszy dziennie. Dyszka - 34 groszy dziennie... Mikuniu, myślimy o Tobie! Nie poddawaj się........ Quote
UBOCZE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Skoro Pysio już pojechał do DT, wymienię bannerek Pysia na Mikę... Quote
zuzka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177554-BAZAREK-NA-SARUNIE-I-KODINKE-trwa-do-19-01-do-24-00?p=13876951#post13876951 Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No mam nadzieje, ze przed wiosna juz Mika bedzie u mnie .... zeby jeszcze do tych cieplych dni zdazyla sie zapoznac z kolezankami i z nimi juz potem bedzie hasala po ogrodzie. Quote
AlfaLS Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 zuziaM napisał(a):No mam nadzieje, ze przed wiosna juz Mika bedzie u mnie .... zeby jeszcze do tych cieplych dni zdazyla sie zapoznac z kolezankami i z nimi juz potem bedzie hasala po ogrodzie. Nie ukrywam że tez bym tego bardzo chciała;) Quote
Plicha Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 AlfaLS napisał(a):Nie ukrywam że tez bym tego bardzo chciała;) Ja tez i to bardzo :) Quote
AlfaLS Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Tylko jeszcze 265 zł. deklaracji brakuje:-( Że o kosztach transportu nie wspomnę:shake: Kochano to tylko 53 osoby po 5 zł. albo 26 po 10 zł. Naprawdę nie damy rady?:shake: Bardzo proszę jeśli tylko ktoś może rozsyłajcie wątek gdzie się da - Miki już tak długo jest za kratami:-( Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tosia, Balbina , Dagusia ... wszystkie biedne tyle lat czekaly... Teraz moze jeszcze nie jest to szczyt ich szczescia, ale spora, naprawde spora namiastka ... Niech i Mika sie tego doczeka, niech tego zazna ...... niech ma swoje wlsne miejsce i cieszy sie wolnoscia ....... Quote
AlfaLS Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Nikus napisał(a):jestem:) kogoś tu jeszcze zawołam:) Super że jesteś Nikuś:lol: Wołaj - wszystkich zapraszamy;) Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nikus napisał(a):jestem:) kogoś tu jeszcze zawołam:) jestem :loveu: Nikus zrzekł sie pomocy Kundelkowej Skarbonki dla Rusalki, zaproponował pomoc dla Miki..... tak więc poprosze o numer konta - jednorazowo Skarbonka pomoże w kwocie 100zł. Na razie Skarbonka świeci jeszcze pustkami.... Quote
Recommended Posts