Mada:) Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A niedługo sylwester, a Mika bez domku, bez swojego pana, który ją przytuli w razie, gdyby sunia bała się wystrzałów... ;( :( Quote
AlfaLS Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Mada:) napisał(a):A niedługo sylwester, a Mika bez domku, bez swojego pana, który ją przytuli w razie, gdyby sunia bała się wystrzałów... ;( :( Oj pewnie się będzie bała:shake: ale na tego sylwestra to my jej chyba nie zdążymy pomóc:shake: Nie traćmy jednak nadziei że to ostatni sylwester samotnej Mikuni. Szukam cioteczek chętnych do pomocy w ogłoszeniach a może i jakaś banerek by psince zrobiła??????????? Quote
AlfaLS Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Grażynko mogę w ogłoszeniach dawać namiary na Ciebie? Czy lepiej na schronisko?:shake: Quote
marysia55 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 grazyna9915 napisał(a):Kto pomoże w ogłoszeniach? spróbuje dopaść jakąś znajomą ciotkę, która nie oprze się mojej sile perswazji i urokowi Mikusi :-) Quote
grazyna9915 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='AlfaLS']Grażynko mogę w ogłoszeniach dawać namiary na Ciebie? Czy lepiej na schronisko?:shake:[/QUOTE] Jak uważasz, możesz podać namiary na mnie, a jak chcesz możesz podać i na schronisko. Quote
AlfaLS Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Na dobry początek: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/MIKI,6692 http://tychy.olx.pl/item_page.php?Id=64995732&g=6 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=51375 Więcej jutro bo dziś muszę jeszcze popracowac:mad: Quote
marysia55 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A ja dzisiaj latam za cioteczką AlfaLS po wątkach. Witaj Miki prawie nocną porą. Quote
marysia55 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Miki, dzisiaj tez nie dużo wcześniej, ale zaglądam psinko do ciebie. mam nadzieje, że dupeczka ci nie marznie za bardzo, ale domek na CITO by sie przydał. mikoada, witamy na wątku naszej Miki :-) Quote
marysia55 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mikoada napisał(a):Mikuś do góry ślicznotko... mikoada, Ty dzienna zmiana, ja nocna. Miki robimy wypad na pierwszą stronę :-) ... do zakochania jeden krok ...... Quote
AlfaLS Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 marysia55 napisał(a):spróbuje dopaść jakąś znajomą ciotkę, która nie oprze się mojej sile perswazji i urokowi Mikusi :-) Marysiu i co udało Ci się dopaść jakąś znajomą ciotkę? Kochane - niestety ja nie potrafię robić banerka czy możecie mi podpowiedzieć do kogo mogę uderzyć po prośbie? Bardzo by się Mikuni przydał ładny banerek........ Pozwoliłam sobie zgłosić Miki do Hoteliku do ZuziM;). Wiem, że nie mamy jeszcze grosza deklaracji ale kolejka to tego SPA u Zuzi niestety długa :shake: i myślę że zanim przyjdzie jej czas to deklaracje zbierzemy. Wiem że każda z Was ma na pewno multum deklaracji ale z drugiej strony to dla Miki chyba jedyne wyjście.Biorąc pod uwagę że to bardzo wystraszona sunia to szanse na dom w tej chwili ma niewielkie:shake: No chyba żeby trafiła na taki dogomaniacki dom ale to marzenie............ A hotelik pozwoli jej poznać inny świat. To chyba jej szansa, jedyna szansa...... Na dobry początek deklaruję 20 zł. co miesiąc - czy ktoś dołoży choć piątaka? Sprawa będzie aktualna myślę że za jakieś 3-4 miesiące, chyba żeby się udało wcześniej - a co pomarzyć nie można :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Miki wskakuj kochana na pierwszą stronę:loveu: Quote
marysia55 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='AlfaLS']Marysiu i co udało Ci się dopaść jakąś znajomą ciotkę? :oops::oops:w świąteczno-noworocznej zawierusz zapomniałam:oops::oops:. ale sie poprawię :lol: Kochane - niestety ja nie potrafię robić banerka czy możecie mi podpowiedzieć do kogo mogę uderzyć po prośbie? Bardzo by się Mikuni przydał ładny banerek........ piekne banerki robią : Isadora, Asior, __lara i jeszcze kilka ciotek , ale nie pamiętam nicków :oops:Pozwoliłam sobie zgłosić Miki do Hoteliku do ZuziM;). Wiem, że nie mamy jeszcze grosza deklaracji ale kolejka to tego SPA u Zuzi niestety długa :shake: i myślę że zanim przyjdzie jej czas to deklaracje zbierzemy. Wiem że każda z Was ma na pewno multum deklaracji ...... Na dobry początek deklaruję 20 zł. co miesiąc - czy ktoś dołoży choć piątaka? Sprawa będzie aktualna myślę że za jakieś 3-4 miesiące, chyba żeby się udało wcześniej - a co pomarzyć nie można :evil_lol: Ja jestem finansowo zapsiona tymczasowiczamy, a do tego wpadają jeszcze jednorazowe deklaracje, więc mogę tylko obiecać że jak tylko któryś z moich tymczasowiczów pójdzie do domku to przerzucę deklarację na Mikusię:lol::lol: Quote
AlfaLS Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 marysia55 napisał(a)::oops::oops:w świąteczno-noworocznej zawierusz zapomniałam:oops::oops:. ale sie poprawię :lol: piekne banerki robią : Isadora, Asior, __lara i jeszcze kilka ciotek , ale nie pamiętam nicków :oops: Ja jestem finansowo zapsiona tymczasowiczamy, a do tego wpadają jeszcze jednorazowe deklaracje, więc mogę tylko obiecać że jak tylko któryś z moich tymczasowiczów pójdzie do domku to przerzucę deklarację na Mikusię:lol::lol: No to teraz trzymam za słowo i to w obu kwestiach:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 AlfaLS napisał(a):No to teraz trzymam za słowo i to w obu kwestiach:evil_lol: trzymaj ciotka, trzymaj :-) Quote
AlfaLS Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 marysia55 napisał(a):trzymaj ciotka, trzymaj :-) No to wpadłaś po uszy bo teraz nie popuszczę:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mikunia na pierwszą bo znów pusto u ciebie psinko:shake: Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jestem i ja, piękna ta MIKA i dobrze że w końcu ma wątek. nie można czekać 4 miesiące na poprawę losu starszej pięknej damy. zwołamy kogo się da a może i domeczek się znajdzie. zapisuje i będę wspierać, jak najszybciej jak tylko wyekspediujemy GRUBCIA KTÓRY TEŻ NIE MIAŁ SZANS, A ZOBACZCIE CO SIĘ DZIEJE, TSUNAMI NA JEGO WĄTKU I GOTÓW JEDZIE DO SPA I ZARAZ POTEM DOMECZKU JEDYNEGO. WRACAM Z POMOCA SZYBCIUTKO. Quote
marysia55 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Napisałam na razie do 2 cioteczek z prośbą o ogłoszenia, ale u jednej muszę czekać w kolejce bo kobitka zarobiona po same uszy, a druga jeszcze nie odpowiedziała ale jest usprawiedliwiona bo nie wchodziła na dogo (sprawdzałam). Miki pomału, ale ruszamy z miejsca, wierzę że nastąpi efekt;kuli śnieżnej' :-) Quote
marysia55 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Alfa, a pisałaś już do którejś cioteczki o banerek, czy ja mam skrobnąć?? Quote
Recommended Posts