Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']jestem :loveu:

Nikus zrzekł sie pomocy Kundelkowej Skarbonki dla Rusalki, zaproponował pomoc dla Miki..... tak więc poprosze o numer konta - jednorazowo Skarbonka pomoże w kwocie 100zł. Na razie Skarbonka świeci jeszcze pustkami....
O Matko jaka cudna wiadomość:multi::multi::multi: Miki będzie miała pierwsze grosze na podróż do lepszego świata- świata bez krat:Dog_run:. Tylko mu tu jeszcze nie uzgodniliśmy kto będzie zbierał pieniążki. Jeśli reszta cioteczek i wujaszków nie będzie miała nic przeciwko temu to ja mogę zbierać pieniążki i później dalej je przekazywać - na transport i do ZuziM;) Jak nie będzie sprzeciwu to konto wyślę na PW. Jak są inni chętni to zapraszam do zgłaszania się;)
Cioteczki, wujaszkowie proszę się wypowiedzieć - MIKI czeka:mad:

Nikuś, obraczus87 - DZIĘKUJEMY

Posted

[quote name='Nikus']a ponieważ dziś udało mi się z Rusałką piszcie mnie na 10 zł miesięcznie:)
Ale pięknie się dzieje:multi: Już wpisuję:lol:

Kochani mamy już 95 zł. deklaracji stałycj i 100 zł. jednorazowo :multi::multi::multi:

DAMY RADĘ - NAZBIERAMY

Pierwszy post uzupełniony:lol:

Posted

Deklaracje stałe:
AlfaLS 20 zł.
Plicha 20 zł.
ZuziaM 10 zł.
Dada M 20 zł.
UBOCZE 10 zł.
Bjuta 5 zł.

Nikus 10 zł.

Razem 95 zł.

Deklaracje jednorazowe:
Kundelkowa skarbonka - 100 zł.

Dziękujemy, Nikus i Obrączus!!!

Kto jeszcze doda parę złociszy na wagę wyciągnięcia ze schronu - pięknej starowinki???

Posted

Ubocze mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie!Poprosze o nr konta na PW.Kocham takie staruszki sama mam takiego w domu Pako lat prawie 12 u mnie od maja 2009!W sobotę idzie do adopcji Puszek lat10 a w maju poszła Saba 10 lat w schronisku ,od szczeniaka!Bądzcie dobrej mysli!:lol:Przypominajcie mi o wpłatach bo od nadmiaru informacji gubię się!

Posted

Dziękujemy, Romka!!!

Deklaracje stałe:
AlfaLS 20 zł.
Plicha 20 zł.

ZuziaM 10 zł.
Dada M 20 zł.
UBOCZE 10 zł.
Bjuta 5 zł.

Nikus 10 zł.
Romka 10 zł

Mamy już 105 zł miesięcznie!!!!!

Posted

Nie chcemy, aby ta piękność zgasła w schronie!!!! Chcemy ją za wszelka cenę uratować!!!!
Twoje dziesięć złotych, a nawet pięć złotych miesięcznie może do tego się przyczynić!!!
Dziesięć lat w schronie to za długo!!! DOŚĆ !!!!!!

Posted

A ja znowu swoje :evil_lol:, boje się składać stałe deklaracje na razie, żeby nie okazały się w przyszłości bez pokrycia:cool3:. jednakże na dzień dzisiejszy deklaruję jednorazową wpłatę 50,-
AlfaLS:loveu:, jak najbardziej widzę Cię jako księgową Miki :p:p

Posted

[quote name='marysia55']A ja znowu swoje :evil_lol:, boje się składać stałe deklaracje na razie, żeby nie okazały się w przyszłości bez pokrycia:cool3:. jednakże na dzień dzisiejszy deklaruję jednorazową wpłatę 50,-
AlfaLS:loveu:, jak najbardziej widzę Cię jako księgową Miki :p:p
Marysiu - dzięki, dzięki, dzięki - MIKI TO MA DZIŚ SZCZĘSLIWY DZIEŃ - OBY SIĘ NIE KOŃCZYŁ

Już robię aktualizację pierwszego postu bo na bieżąco to jak widzę porządku pilnuje UBOCZE - dzięki za trzymanie ręki na pulsie:Rose:
Pozostali goście - kto chętny na zbieranie pieniędzy dla Miki? Proszę się ujawnić:mad:

Posted

[quote name='magda222']Mam trochę finansowo kiepsko ostatnio,ale jednorazowo też wpłacę 50 zł.
A magda222 fantastycznie nam zaczęła dzień kolejny:multi::multi::multi:
CHWILO TRWAJ :grins:

Posted

Ponieważ nie ma protestów, a inni chętni się nie zgłosili to pozwolę sobie być osobistą księgową Miki:lol:

Wszystkim zainteresowanym wyślę konto na PW;)

Mika to góry już od rana;)

Posted

No i przeczytałam ;) 10 zł na m-c dla Mikuni - tak mi szkoda psiulki - narazie tyle chyba , że jakiś mój deklarowicz znajdzie DS ... może już niedługo ;) tak właśnie się stanie.

Posted

[quote name='Livka']No i przeczytałam ;) 10 zł na m-c dla Mikuni - tak mi szkoda psiulki - narazie tyle chyba , że jakiś mój deklarowicz znajdzie DS ... może już niedługo ;) tak właśnie się stanie.
Dziękujemy i zapisujemy - coraz mniej nam brakuje:lol:

Posted

Dziękuję Wszystkim Darczyńcom!!! Każde nawet pięć złotych miesięcznie to dla mnie pół dnia merdania ogonem. Przeżyłam w schronie dziesięć lat. Nie dajcie mi tu zgasnąć!!! - MIKA

Deklaracje stałe:
AlfaLS 20 zł.
Plicha 20 zł.

ZuziaM 10 zł.
Dada M 20 zł.
UBOCZE 10 zł.
Bjuta 5 zł.

Nikus 10 zł.
Romka 10 zł
Livka 10 zł.

Razem 115 zł.

Posted

Mamy 115 złotych miesięcznie, czyli 1/3 całości na hotelik. Ziarrnko do ziarnka, aż zbierze się miarka. Komu jeszcze Mika będzie zawdzięczać opuszczenie (mam nadzieję) schronu????