Jump to content
Dogomania

MA DOM!! ONka z okropną raną i łańcuchem od roweru ..........zdjecia post 55

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Orinka jest już po zabiegu i niedługo przyjedzie do mnie, więc jutro mąż, EVY przywiezie od Żabusi budę dla niej i jeśli nie znajdzie szybko domku to będzie musiała być razem z Borysem jak wróci, bo ja już nie mam gdzie rozmieszczać psiaków, wszystko zajęte, nawet z nadmiarem.

Posted

Orinka w tym tygodniu wraca z lecznicy, wysterylizowana do domu. Orinka jest bardzo grzeczną sunią, nie załatwia się w domu, zdarzało jej się to tylko wtedy, gdy miała rozwolnienie. Dobrze, że chociaż ona jest młoda i może pójść do adopcji, bo Borys z broku, zamiast tak jak na początku mówił lekarz na podstawie zębów, miał mieć do trzech lat, a ma 7 / 8 lat.

Posted

Suczysko czuje się dobrze, tyle że jeszcze nie w domu. Jechałam do Warszawy po nią i zepsuł mi się w drodze samochód, więc mechanik przyjechał i ściągnął mnie do domu a Orinka niestety musi zaczekać do jutra jak męchanik pożyczy mi samochodu, to po nią pojadę. Przykro, ale niestety takie wieści, jeden samochód padł przed Świętami, a teraz drugi, więc jestem uziemiona.

Posted

Mnie najbardziej przykro, że nie mam czym jechać po Orinkę i zawiezć Czestera do kastracji, Abrykadabry niema bo wyjechała na jakieś szkolenia, jedynie została mi Żabusia lub mój mechanik, w nich cała nadzieja, bo inaczej nie mam jak odebrać Orinki i Borysa, którego muszę odebrać do jutra do wieczora.

Posted

Pogoda jak to się mówi "pod psem", tylko nie wiem dlaczego akurat pod psem. mOrinka nie wróci wczwśniej jak poniedziałek-wtorek, a Borys w środę, bo dopiero wtedy będzie mógł ktoś ze mną po nie pojechać. Na razie musicie się wstrzymać, bo nadal nie potrafię wiele o nich powiedzieć.