Cantadorra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bajk, daj znac, co z tym owczarem do ktorego bedziecie strzelac :) Quote
bajk21. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Przeczytajcie ten wątek, bo ja już dzisiaj jestem padnięta i nie mam siły jeszcze raz opisywać. http://www.dogomania.pl/threads/176174-Okolice-Broku-Onek-A-yje-w-wykopanej-przez-siebie-jamce-A-ywi-siAE-innym-psem?p=13786924#post13786924 Quote
bajk21. Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tak, Orinka jest już po zabiegu i niedługo przyjedzie do mnie, więc jutro mąż, EVY przywiezie od Żabusi budę dla niej i jeśli nie znajdzie szybko domku to będzie musiała być razem z Borysem jak wróci, bo ja już nie mam gdzie rozmieszczać psiaków, wszystko zajęte, nawet z nadmiarem. Quote
malagos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Trzeba bedzie poprosić kochane cioteczki o ogloszenia Orinki. tylko trzeba wiedzieć, jak reaguje na koty i na małe psy. Quote
Aga-33-76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Piękna Orinko, kochającego domku w Nowym Roku! Quote
bajk21. Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jak przyjdzie do domu to postaram się to sprawdzić. Quote
bajk21. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Orinka w tym tygodniu wraca z lecznicy, wysterylizowana do domu. Orinka jest bardzo grzeczną sunią, nie załatwia się w domu, zdarzało jej się to tylko wtedy, gdy miała rozwolnienie. Dobrze, że chociaż ona jest młoda i może pójść do adopcji, bo Borys z broku, zamiast tak jak na początku mówił lekarz na podstawie zębów, miał mieć do trzech lat, a ma 7 / 8 lat. Quote
malagos Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 To pewnie przydało by sie allgro dla niej? Tylko sprawdź, Jolu, te koty i mała psy, poproszę cioteczki i ogloszenia. Quote
malagos Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jak sie czuje orinka? juz u Ciebie, bajk? Quote
bajk21. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jadę po Orinkę w czwartek, a w piątek po Borysa. Wtedy napiszę jaka jest, jak już będzie u mnie. Quote
malagos Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 To czekamy na wieści juz z domu (to znaczy z kojca ):) Quote
Cantadorra Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To u bajk bedzie wesolo, Orinka, Borys. Jak sie rozkreca, to dopiero beda wiesci :) Quote
malagos Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Tym bardziej wesoło, ze u bajk jest wiecej takich psich rozbitków.... No, ciekawe, jak suczysko się czuje? Quote
bajk21. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Suczysko czuje się dobrze, tyle że jeszcze nie w domu. Jechałam do Warszawy po nią i zepsuł mi się w drodze samochód, więc mechanik przyjechał i ściągnął mnie do domu a Orinka niestety musi zaczekać do jutra jak męchanik pożyczy mi samochodu, to po nią pojadę. Przykro, ale niestety takie wieści, jeden samochód padł przed Świętami, a teraz drugi, więc jestem uziemiona. Quote
malagos Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Jej, bajk, strasznie mi przykro z powodu autek.... Quote
bajk21. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mnie najbardziej przykro, że nie mam czym jechać po Orinkę i zawiezć Czestera do kastracji, Abrykadabry niema bo wyjechała na jakieś szkolenia, jedynie została mi Żabusia lub mój mechanik, w nich cała nadzieja, bo inaczej nie mam jak odebrać Orinki i Borysa, którego muszę odebrać do jutra do wieczora. Quote
Cantadorra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czasem tak bywa, nie ma co sie martwic. Co sie odwlecze to nie uciecze, tylko klopot dla bajk. :( Quote
malagos Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pewnie i Was zasypało... Ależ pogoda! Quote
bajk21. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pogoda jak to się mówi "pod psem", tylko nie wiem dlaczego akurat pod psem. mOrinka nie wróci wczwśniej jak poniedziałek-wtorek, a Borys w środę, bo dopiero wtedy będzie mógł ktoś ze mną po nie pojechać. Na razie musicie się wstrzymać, bo nadal nie potrafię wiele o nich powiedzieć. Quote
Recommended Posts