Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze takie wieści z samego rana poczytać. Tylko martwi mnie co dalej z ta sierotką będzie. Jak do weekendu może zostać to świetnie, ale gdzie on się póxniej podzieje? :-(
Lemoniado, jak dojdą wszystkie wpłaty to pieniążki będą dla Lemonka, bo bazarek już zakończony.
No i pisać chyba nie muszę, że świetne fotki; widać, że dochodzi do siebie, i strasznie się cieszę, że apetyt wraca :multi:

Posted

Lemoniada napisał(a):

Szukamy domku, nie ma co zwlekać. Dziękuję za wstawienie Lemonka na owczarkowe forum!:loveu: I ktoś, kto umie robić wypasione allegro też mile widziany:oops: Z tekstem spróbuję się zmierzyć, tylko nie wiem, czy uderzyć bardziej w lament, czy w pogodną nutę.

allegro może nie wypasione ale możemy z Gremlinem popełnić
tylko musicie dać tekst, bo ja juz się mierze z dwoma dla kaukazów
no i ja nie umiem pisac wyciskaczy łez no i niekoniecznie mi sie teksty z laniem wody podobaja
ale wrzuce co dacie

tylko czy przedswiateczny czas to dobry czas ?

Posted

3 x napisał(a):
allegro może nie wypasione ale możemy z Gremlinem popełnić
tylko musicie dać tekst, bo ja juz się mierze z dwoma dla kaukazów
no i ja nie umiem pisac wyciskaczy łez no i niekoniecznie mi sie teksty z laniem wody podobaja
ale wrzuce co dacie

tylko czy przedswiateczny czas to dobry czas ?

Dzięki Kochani!!!:)

Posted

Finetta napisał(a):
Teraz jest OK .
Tylko gdzie jest ten Hotelik- DT(Kto może sprawdzić warunki i czy zapewni właściwą opiekę ciężko choremu psu)?

Właśnie nie wiem. Wysłałam PW do niej

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mhm...w zasadzie przydałoby się i takie i takie, ale nie wiem czy to można łączyć?

Marley miał cegiełkowe ale inf o ew pozniejszej adopcji tez była
zawsze daja ja w cegiełkowych tylko kwestia zaakcentowania zawsze to jakas szansa, jak ktoś sie zakocha to może i poczeka :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Gusia, szczerze? Po pierwsze, mieszkanie w bloku. Po drugie, najchętniej widziane małe psiaki. Po trzecie, ile już jest tam piesów na stanie? Po czwarte, to dość daleko. Kto to skontroluje?

Najpierw musimy wiedzieć gdzie to jest. Może jest tak ktoś zaprzyjaźniony z okolic. Już każdej możliwości się chwytam bo psa trzeba zabrać a jak nie było tak nie ma gdzie...

Posted

gusia0106 napisał(a):
Najpierw musimy wiedzieć gdzie to jest. Może jest tak ktoś zaprzyjaźniony z okolic. Już każdej możliwości się chwytam bo psa trzeba zabrać a jak nie było tak nie ma gdzie...

Wiem, nie denerwuj się ;)
Tylko ta cena w porównaniu z innymi hotelikami tak niska, że aż mnie to zastanowiło. No i o metrażu w bloku nic nie napisane.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Wiem, nie denerwuj się ;)
Tylko ta cena w porównaniu z innymi hotelikami tak niska, że aż mnie to zastanowiło. No i o metrażu w bloku nic nie napisane.

Nie denerwuję;) Spoko;)
Tak kombinuję tylko.

Wetka super, Lemoniada super więc nie można ich tak zostawić a tu kurka jak na złość miejsc brak, a do hotelu bez szczepień go nie wezmą...i w koło Macieju

Posted

To mamy problem:-( Lemoniada, zastanawiam sie w tej chwili... może to nie jest dobry pomysł, ale skoro Rodzice Pani doktor mieszkają w tym samym domu, to może zgodziliby się jeszcze na jakiś czas, choćby tydzień, przyjąć Lemona na płatny tymczas? Można powiedziec Pani doktor, że mamy rozpaczliwą sytuację przed swiętami i może jeśli nie jej rodzice, to może ona zna kogoś, kto zgodziłby się odpłatnie wziąć go pod swój dach?

Posted

[quote name='majqa']I gdzie Ty się podziejesz biedaku?

bidulo kochana :-(, zapisuję wątek, będę śledziła

pozwolę sobie przekleić z wątku Uszatka , może sprawdżcie to miejsce jest bardzo chwalone (mnie niestety nie otwiera się na służbowym kompie , jestem w pracy, jutro w domku oglądnę z ciekawością)

http://hotelterier.pl/