Tora&Faro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Aguś możesz podać jakiś link do tego hoteliku? Quote
gusia0106 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tora&Faro napisał(a):Aguś możesz podać jakiś link do tego hoteliku? Nie znam;) Sprawa załatwiona telefonicznie za pośrednictwem moje osobistego anioła w postaci Myszy ;) Quote
Tora&Faro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 hihi.....dobrze mieć takiego anioła:) Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tora&Faro napisał(a):hihi.....dobrze mieć takiego anioła:) To teraz anioła z samochodem nam potrzeba. ;) Quote
gusia0106 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dobra, problem transportu też zdaje się opanowany. Lemoniada przywiezie Lemona pociągiem do Warszawy, a z Warszawy Mysza zawiezie go samochodem do Serocka. Teraz trzeba ogarnąć finanse. Nie wiem ile Lemon ma pieniędzy, nie wiem ile tzreba jeszcze dopłacić wetce, trzeba zasponsorować Lemoniadzie transport Sk-ce - Wawa - Sk-ce, Myszy oddać za paliwo za ciąg dalszy transportu, kupić mu karmę i zapłacić megii za hotel. Coś mi się wydaje, że jesteśmy w ciemnej.....w kwestii finansowej. 3x zrobi allegro cegiełkowe na początku Nowego Roku, ja zrobię ze dwa, może trzy bazarki. Potrzebne nam stałe deklaracje. Przy super wiatrach miesięczna opłata za hotel to 360 zł. Quote
gusia0106 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sprawdziłam - na koncie Lemona 434,40 zł. Ja za moment przeleję 118,50 z bazarków bo tyle już wpłynęło. Będzie 552, 90 zł. Może na pierwszy miesiąc, transport i karmę wystarczy. Zależy ile trzeba dopłacić Pani doktor. Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A gadałaś z Lemoniadą ile Lemonowi kasy zostało? Bo na zerze chyba nie jesteśmy?? Ja mogę, póki co, jednorazowo 100 zł dać. Kompletnie się w cenach paliwa nie orientuję, ale czy to starczy na paliwo? Z bazarku Lemona naparstkowego juz cos powinno być, z książkowego i płytowego nie wiem, bo nie zaglądałam. Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Gusia, Ty chyba szybciej piszesz niż ja myślę??? :evil_lol: Quote
Finetta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Za pierwszy miesiąc zapłacę całośc,potem deklaruję 150 zl miesięcznie. z tego co jest zapłaccie weta,transport i kupcie dobra karmę(o ile wystarczy). Quote
gusia0106 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Finetta napisał(a):Za pierwszy miesiąc zapłacę całośc,potem deklaruję 150 zl miesięcznie. z tego co jest zapłaccie weta,transport i kupcie dobra karmę(o ile wystarczy). :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Finetta.....brak mi słów, bardzo dziękujemy :Rose::Rose: Koszt hotelu Lemoniada ma ustalić z hotelem więc pewnie da znać jak się pojawi co i jak. Na weta, karmę i transport starczy spokojnie! Quote
Tora&Faro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja też wspomogę Lemonka finansowo....przydałaby się Lemoniada, ona powinna wiedzieć ile trzeba dopłacić w lecznicy, a to da nam obraz tego na czym stoi chłopak.... Quote
Tora&Faro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Finetta napisał(a):Za pierwszy miesiąc zapłacę całośc,potem deklaruję 150 zl miesięcznie. z tego co jest zapłaccie weta,transport i kupcie dobra karmę(o ile wystarczy). :multi::bigcool: Quote
Olga7 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Poproście ,zapytajcie meggi -może trochę opusci na oplacie za hotel.. Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tora&Faro napisał(a)::bigcool: Rozbraja mnie ta emotka :evil_lol: Finetto, dzieki wielkie za dobre serducho! Mam konto na allegro, alegratce, gumtree. Jak będą fajowe zdjęcia, i jeśli ktoś pomoże mi zredagować tekst to mogę już niedługo ogłoszenia porobić. Quote
shadow1 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 no dobrze-a gdzie ten Serock jest? bo ja ciemniak geograficzny jestem :oops: Quote
Lemoniada Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dorwałam się do komputera. W lecznicy wczoraj dałam 200zł, do dopłaty pozostało 15zł (to za tą drugą dawkę Imizolu, połowa kwoty). Czyli na koncie na ten moment 234,40zł. Zaraz powinno dojść 100zł z bazarku od Anna&Negra, wysyłała z poczty więc trochę dłużej to potrwa. Plan jest taki, że wsiadam z Lemonem do pociągu i jedziemy do Wawy. Dzwoniłam do Myszy, ale nie bardzo może go zawieźć dalej do Serocka. Czyli transport na trasie Warszawa - Serock nadal potrzebny! Beznadziejny okres na takie akcje, wiem.. Finetta:crazyeye::mdleje:Aniele Lemonkowy!:loveu: Quote
Lemoniada Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aha, w te wczorajsze 200zł wliczone są - ostatnie kroplówki i leki, antybiotyk doustny wykupiony caly na te 5 dni (czyli część do zabrania i podawania samodzielnego), druga dawka Imizolu (też do podania samodzielnego), szczepienie przeciw wściekliźnie i odrobaczenie. Dzwonię do megii. Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 shadow1 napisał(a):no dobrze-a gdzie ten Serock jest? bo ja ciemniak geograficzny jestem :oops: Będzie gdzieś ze 40 kilometrów za Wawką - jak się nad Zegrze leci. Quote
Lemoniada Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Rozmawiałam z TŻ megii, miejsce jest i czeka - dzięki, Mysza!:loveu: Patrzyłam na połączenia kolejowe Skierniewice-Serock, ale wygląda to fatalnie, 3 przesiadki, ponad 5 godzin jazdy :( Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Lemoniado, zrób aktualizację wydatków na pierwszej stronie. Ja, jak już pisałam, daję jednorazowo 100 zł, wydębiłam od kumpeli kolejne 100 zł, dolicz bazarki, wpłaty od dziewczyn, deklarowane oczywiście, i zobaczymy na czym tak naprawdę stoimy ;) Btw. Olga pisała żeby zapytać meggi o to, czy można opuścić troszkę na opłacie za hotel. Będziesz się z nią widziała, więc napisz co i jak. Quote
LAZY Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja deklaruje na razie 30 złotych miesięcznie na Lemona. Jak będzie podwyżka od stycznia to dam więcej:) A teraz błagam warszawiakow o pomoc w transporcie! 40 km to nie tak znowu daleko! Quote
Tora&Faro Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kto będzie koordynował finanse Lemona jak chłopak już zamieszka w hotelu? Nadal Ty Lemoniado? Quote
Ewa Marta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 To koszmarny czas na takie wypady, ale jak trzeba, to pojadę z warszawy do serocka. najwcześniej mogłabym ruszyć z Ursynowa za 3 godziny. Gdzie Lemon byłby do odebrania? Na Centranym? Podajcie, prosze jakieś szczegóły dotyczące dojazdu do hoteliku, gdyby oczywiście sprawa transportu byla aktualna. Quote
gusia0106 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ewa Marta napisał(a):To koszmarny czas na takie wypady, ale jak trzeba, to pojadę z warszawy do serocka. najwcześniej mogłabym ruszyć z Ursynowa za 3 godziny. Gdzie Lemon byłby do odebrania? Na Centranym? Podajcie, prosze jakieś szczegóły dotyczące dojazdu do hoteliku, gdyby oczywiście sprawa transportu byla aktualna. Lemoniada juz do Ciebie dzwoni;) Quote
Recommended Posts