Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrówko Lemonka już naprawdę OK :) Zabrałam go na spacer, pięknie chodził na smyczy, często zatrzymywał się na obwąchiwanie różnych krzaczków;) Potem z ogromnym apetytem zjadł kolację. Pani doktor zaszczepiła go dziś przeciw wściekliźnie, z wirusówkami trzeba poczekać. Jutro dostanie łagodny środek odrobaczający; ma założoną książeczkę z wpisami.

Już jest nowa pacjentka, bezdomna sunia ze złamaną łapką i nie ma jej gdzie umieścić :( Pani doktor prosiła, by zabrać Lemonka przed Świętami.

Wiosna odpisała, że też nie może pomóc.
ZuziaM ma miejsce, ale nie wiem, czy się zgodzi, bo Lemonek jest postury onka i nie jest staruszkiem :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Do Murki napisałam na topiku, może się jeszcze dzisiaj odezwie.
Ręce mi w sumie już opadły. Do czwartku niedaleko.
Zaglądałam na wątek Murki i Ani+Milva+Ulver, ale zwątpiłam jak zobaczyłam te kolejki:shake:
Szukam dalej...

Posted

U ronji też komplet :( Próbowałam poszukać w necie hoteli nie-dogomaniackich, ale to chyba nie najlepszy pomysł. One są nastawione na krótki pobyt domowego wypieszczonego pupila, a nie psa po przejściach, który nie wiadomo ile będzie szukał domu..
Przeglądam mapę dogo i wysyłam PW, bardzo niefajny okres na szukanie miejsca...

Posted

DZIEWCZYNY -JAK JEST B.TRUDNA SYTUACJA -to mogę podac kontakt i link - bo robilam rezerwację jednej suni -a jest chyba miejsce . Podaję hotelik: /między Lublińcem a Tarnowskimi Górami / :
http://www.dogomania.pl/threads/1467...el-u-Agnieszki /koszt pobytu uzgodnic można na 15 zl/doba duzy pies /- tel. Aga - 502-723-221 .

lub pytajcie u Amalamutki -ma w stajni ogrzewanej boksy wewn.-to kolo Zgierza -tel.502-326-589 .
/chyba 15 zl/doba/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
albo :http://hotelterier.pl/galeria03.htm
http://www.szkoladlapsow.com/ --- w tych obu hotelikach -oplaty dla psów dogo są niższe ,niż w cennikach
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czy kolo Wągrowca /Wlkp./ ceny od 15 zl http://www.allegro.pl/item836984812_..._poziomie.html

Ostatnio edytowane przez olga7; Dzisiaj o godzinie 02:09

Posted

dzwońcie do Agi ... jutro jedzie tam wyżełka ode mnie ze schronu , lub do hotelterrier , chociaż nie wiem czy oni beda mieli miejsca bo ostatnio dość dużo psów jedzie tam do nich ...

dzwońcie gdzie się da! gdzieś musi być wolne miejsce!

Posted

Olga, dzięki! Wysyłałam pw do szybszego_od_dylizansu i na ich meila pisałam, ale moze nie maja dostępu do komputera. Ten hotelik u Agnieszki byłby ok, zanotowałam numer, zadzwonię jutro. Do reszty też.
Wielkie dzięki! :)

Posted

Przecież ja wam podalam ten hotelik jeszcze popoludniu -ale nikt tego jakoś nie zauwazyl -a szkoda .
Gdyby nie bylo już tego drugiego miejsca -to skontaktujcie się proszę ze mną jutro -tzn. rano -na pw -koniecznie.
Byc moze ta rezerwacja moja dla suni HOPE nie bedzie potrzebna -to ten Onek moze wtedy na miejsce suni jechac.Nawet już w srodę -czwartek ten czy wigilię -mowila Aga.

Zalatwiać trzeba na tel. -nie na PW !!! Aga nie ma za bardzo czasu-male dzieckoi - oraz 20 psow i koń i inne wazen sprawy.

Posted

Znalazłam jeszcze taki hotel w Złotokłosie. Będę dzwonić koło 10.
Nawet nie wiem czy to aktualne, ale w necie szperałam. Może mru wie, zaraz ją dopytam.

Złotokłos k/Warszawy Pensjonat Dla Zwierząt. Danuta Ruta, ul. Zawadzka 8, 05-504 Złotokłos, tel. kom. 0601 234 992

Posted

Jezu, Gusia, kochana z Ciebie kobieta, bo ja juz do Konstancina dzwoniłam, Otrębusów, Żabiej Woli i innych.
Nie wiem co z transportem - nie mam prawa jazdy, a póki co Lemoniada się nie odezwała...

Posted

[quote name='gusia0106']Pożar opanowany

LEMON MA MIEJSCE W HOTELU U MEGII

Można go wieźć choćby zaraz.

I teraz pytanie za 100 punktów - kto go zawiezie ze Skierniewic do Serocka????

:multi::multi::multi:

Gusiu złota kobieto....:loveu:

Posted

Trzeba by było zmienić tytuł wątku.
Transport jest potrzebny na już.

Warunki są takie - zadaszony kojec z podłogą drewnianą + kostka brukowa + ocieplana buda.
Do tego duży wybieg i spacery.
Cena 12/13 zł/doba.

Dobrze byłoby mu kupić jakąś karmę dobrą - Acanę, Hills'a, żeby mu się szybciej masa odbudowała.

Tylko......KTO GO MOŻE PRZEWIEŹĆ??? Wysłałam sms do Lemoniady.

Posted

Kurde, Gusia, sorki, ale nie mogłam gadać :mad:
Lemoniada jak sie pojawi to niech napisze jakimi środkami dysponujemy. To raz. Dwa, jak ktoś chętny zgodzi się na transport, to oczywiście koszty musimy pokryć. Trzy, hotel czeka, więc nie ma co zwlekać, bo może jeszcze innych piesek potrzebujący się znajdzie i miejsce nam przepadnie.