Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze portretowe:) Nie są to zdecydowanie zdjecia do ogłoszeń ale lepsze mam nadzieję porobi w niedzielę Gos:) Ja niestety mogę robić tylko zdjęcia na wybiegu na spacerze trochę to technicznie trudne jak się jest samemu z dwoma psiakami na smyczy.

Posted

megii1 napisał(a):

Tu Lemon w oddali i jego dziewczyny na pierwszym planie:)

Lemon został bigamistą:lol:

megii1 napisał(a):

TO zdjęcie jest najpiękniejsze! Dziękujemy!:loveu: Jak na mój gust właśnie świetne do ołoszeń, ukazuje całe piękno i majestat Lemonka :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
O kurka kurka kurka

Ale to jest piękny pies :)

Jest piękny i kochany! Magda, wielkie dzięki za zdjecia i informację o Lemonie! Tego mu było trzeba! Socjalizacji z innymi psami i wolności!.
Przyznam Wam, że bałam się o niego, mimo, że od razu poczułam wielką sympatię do Magdy i Darka. Uspokoil mnie Jacek, który mocno stoi na ziemi (w przeciwieństwie do mnie) i on powiedział "Widziałaś te psy w hoteliku? Widziałaś jakie były szczęśliwe? Wszystkie?" On ma rację, a zdjęcia same mówią za siebie. Lemon ma możliwość biegania bez smyczy, przestał bać się suk, któe go przerażały pierwszego dnia:-) Dla mnie bomba!!!!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!

Posted

Nie ma za co dziękować:) Lemon nabrał apetytu także mam nadzieję, ze szybko boczki mu się zaokraglą - dziś dostał jeść trzy razy i każdą kolejną porcję jadł szybciej. I nie chciał mnie wypuścić z kojca - skakał i podgryzał nogawkę od spodni, a jak już wyszłam popłakał sobie trochę. A tak w ogóle to chłopak mimo tego, że po chorobie, to trochę jest już rozrywkowy - na wybiegu bawił się już z Tiną i Pati w zabieranie patyków:) I jak mu się podobało:)

Posted

megii1 napisał(a):
Nie ma za co dziękować:) Lemon nabrał apetytu także mam nadzieję, ze szybko boczki mu się zaokraglą - dziś dostał jeść trzy razy i każdą kolejną porcję jadł szybciej. I nie chciał mnie wypuścić z kojca - skakał i podgryzał nogawkę od spodni, a jak już wyszłam popłakał sobie trochę. A tak w ogóle to chłopak mimo tego, że po chorobie, to trochę jest już rozrywkowy - na wybiegu bawił się już z Tiną i Pati w zabieranie patyków:) I jak mu się podobało:)

Wiedziałam, że się chłopak wyrobi i wreszcie będzie radosny i skory do zabawy! Megii - oby jak najwięcej takich pozytywnych wiadomości:multi: A jak ten antybiotyk, połyka bez problemu? Może kupię mu jakąś piłeczkę albo inną zabawkę i przyniosę jak wpadnę za 4 dni?

Fundusz Lemonkowy na pierwszej stronie uzupełniony, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję!

Posted

mysza 1 napisał(a):
Do góry Lemonku. Co z ogłoszeniami? Ma?

Ja to nie wiem, ale proponowałam, że mogę zrobić allegro, gratkę i gumtree. Z tym że mile widziany tekst, bo ja musiałabym sporo nad nim posiedzieć, a za efekt i tak nie ręczę :roll:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Czas się brać za ogłoszenia, wkleję jutro propozycję tekstu do allegro.

Lemoniada, gdzie ten tekst?
Jak już będzie, to pomogę w ogłoszeniach. :)