megii1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Mam nadzieję, ze widać , że chłopak już się nie boi:) Quote
megii1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 I jeszcze portretowe:) Nie są to zdecydowanie zdjecia do ogłoszeń ale lepsze mam nadzieję porobi w niedzielę Gos:) Ja niestety mogę robić tylko zdjęcia na wybiegu na spacerze trochę to technicznie trudne jak się jest samemu z dwoma psiakami na smyczy. Quote
Szarotka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No Lemon widze, ze masz dla siebie odpowiednie rozmiarowo towarzystwo :):) Quote
Tora&Faro Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ile Lemonkowych fotek:)....portreciki pysia booooskie:loveu: Quote
Lemoniada Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 megii1 napisał(a): Tu Lemon w oddali i jego dziewczyny na pierwszym planie:) Lemon został bigamistą:lol: megii1 napisał(a): TO zdjęcie jest najpiękniejsze! Dziękujemy!:loveu: Jak na mój gust właśnie świetne do ołoszeń, ukazuje całe piękno i majestat Lemonka :) Quote
gusia0106 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 O kurka kurka kurka Ale to jest piękny pies :) Quote
gusia0106 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Awit napisał(a):To Lemonik jest u Megii Dokładnie tak Quote
Ewa Marta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 gusia0106 napisał(a):O kurka kurka kurka Ale to jest piękny pies :) Jest piękny i kochany! Magda, wielkie dzięki za zdjecia i informację o Lemonie! Tego mu było trzeba! Socjalizacji z innymi psami i wolności!. Przyznam Wam, że bałam się o niego, mimo, że od razu poczułam wielką sympatię do Magdy i Darka. Uspokoil mnie Jacek, który mocno stoi na ziemi (w przeciwieństwie do mnie) i on powiedział "Widziałaś te psy w hoteliku? Widziałaś jakie były szczęśliwe? Wszystkie?" On ma rację, a zdjęcia same mówią za siebie. Lemon ma możliwość biegania bez smyczy, przestał bać się suk, któe go przerażały pierwszego dnia:-) Dla mnie bomba!!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!! Quote
megii1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie ma za co dziękować:) Lemon nabrał apetytu także mam nadzieję, ze szybko boczki mu się zaokraglą - dziś dostał jeść trzy razy i każdą kolejną porcję jadł szybciej. I nie chciał mnie wypuścić z kojca - skakał i podgryzał nogawkę od spodni, a jak już wyszłam popłakał sobie trochę. A tak w ogóle to chłopak mimo tego, że po chorobie, to trochę jest już rozrywkowy - na wybiegu bawił się już z Tiną i Pati w zabieranie patyków:) I jak mu się podobało:) Quote
mala_czarna Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Piękny pies! I narzeczona też niczego sobie dziewczyna :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 megii1 napisał(a):Nie ma za co dziękować:) Lemon nabrał apetytu także mam nadzieję, ze szybko boczki mu się zaokraglą - dziś dostał jeść trzy razy i każdą kolejną porcję jadł szybciej. I nie chciał mnie wypuścić z kojca - skakał i podgryzał nogawkę od spodni, a jak już wyszłam popłakał sobie trochę. A tak w ogóle to chłopak mimo tego, że po chorobie, to trochę jest już rozrywkowy - na wybiegu bawił się już z Tiną i Pati w zabieranie patyków:) I jak mu się podobało:) Wiedziałam, że się chłopak wyrobi i wreszcie będzie radosny i skory do zabawy! Megii - oby jak najwięcej takich pozytywnych wiadomości:multi: A jak ten antybiotyk, połyka bez problemu? Może kupię mu jakąś piłeczkę albo inną zabawkę i przyniosę jak wpadnę za 4 dni? Fundusz Lemonkowy na pierwszej stronie uzupełniony, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję! Quote
megii1 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Zabawki i przysmaki uwielbia także jak najbardziej możesz przyjechać z jakimś prezentem:) I nie martw się - pamiętamy o antybiotyku. Quote
majqa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 I jak tu nie wierzyć, że nad psem czuwała opatrzność i postawiła mu na drodze Lemoniadę. Quote
gusia0106 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 majqa napisał(a):I jak tu nie wierzyć, że nad psem czuwała opatrzność i postawiła mu na drodze Lemoniadę. Nie pozostaje nic innego jak wierzyć ;) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Do góry Lemonku. Co z ogłoszeniami? Ma? Quote
mala_czarna Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mysza 1 napisał(a):Do góry Lemonku. Co z ogłoszeniami? Ma? Ja to nie wiem, ale proponowałam, że mogę zrobić allegro, gratkę i gumtree. Z tym że mile widziany tekst, bo ja musiałabym sporo nad nim posiedzieć, a za efekt i tak nie ręczę :roll: Quote
hop! Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Lemoniada napisał(a):Czas się brać za ogłoszenia, wkleję jutro propozycję tekstu do allegro. Lemoniada, gdzie ten tekst? Jak już będzie, to pomogę w ogłoszeniach. :) Quote
megii1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Oto moje zdjęcia Lemonka z dzisiejszego spaceru:) Quote
Recommended Posts