Jump to content
Dogomania

5-kg Milusia , samo dobro WRESZCIE W DOMU W WARSZAWIE :)

Recommended Posts

Posted

Ta sunia była w schronisku w Nowodworze kolo Lubartowa.

Mała łaciata Krówka. Śliczna, półdługa sierść, kilka czarnych plam na śnieżnej sierści. I śmieszne długie ciałko na krótkich łapkach. Ogon jak antenka macha się na boki, gdy Milusia maszeruje.
Jest pogodnym i nadzwyczaj miłym psem. Waży 5 kg, jest naprawdę malutka. Zachowuje czystośc w domu i ślicznie jeździ samochodem. Jest juz po sterylizacji i szczepieniach. Ma 2 lata. Stara się być taka niekłopotliwa, cichutko chodzi za opiekunem, żeby tylko być blisko człowieka. Podchodzi nieśmiało, przepraszając że żyje, ale tak lubi głaskanie i pieszczoty. Nie wiem, co ta suczka przeszła, ale zachowała psią godność i miłość do człowieka. Czasem tylko jej śliczne brązowe oczy robią się smutne i Milusia ciężko wzdycha.
Może wie, ze nie może u nas zostać na stałe, choć pokochaliśmy ją bardzo? Ale mamy swoje psy i dla niej szukamy domu i wyjątkowych i dobrych ludzi....

Milusia przebywa w domu tymczasowym w ok. Warszawy.
Kontakt:

[email protected]
692 781 745

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu widać całą posturę Mliusi - krótkie łapki, długie ciałko, energiczną postawę :lol:

Wpłaty:

Agusiazet - 50 zł
Grażyna z Rejowca - 20 zł
Matrioszka2 - 30 zł
Randa 25 zł

Wypłaty:
sterylizacja 150 zł
dt za 21 dni 105 zł

Różnica:
- 80 zł

Posted

Jakos tak pasuje mi dla niej imię Milusia. Bo jest taka milusia właśnie.
Byłyśmy w gabinecie: mała jest brudna, ale na razie nie mogę jej wykąpać po odpchleniu, no i jest w kojcu. Wieczorem w srodę wezme ja do domu na noc i bedzie kąpiółka. Dostała tabletkę od robaków. Ma trochę kamienia nazębnego i miała juz szczeniaki, ma tak ze 2 lata. Spacerowałysmy na smyczy, teraz wróciła do kojca z miseczką z kolacją. Ale nie rzuca sie na jedzonko, raczej resztę niedojedzoną próbuje zakopac i przewraca miseczkę.
Fajna jest. Taka otwarta, pogodna.
Zaraz wstawie zdjecia.

Posted

Z tą ślicznoscią to bym dyskutowała, krótkie i krzywe łapki, wydłużony ryjek :)
Ale ma idealny charkter, żywy, ale nie żywiołowy, pogodny i przymilny. Ciekawe, jak reaguje na koty... Ale to dopiero sprawdzę, jak awansuje do domu, bo tam urzęduje borys - psi tester :)

Jejku, jeku, bannerek by nam sie ogromnie przydał.... ISADRKO? :)