agusiazet Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przelałam 50 zł z dopiskiem dla Milusi, ale jeśli uznasz, ze pieniążki bardziej potrzebne Gajce, np na sterylkę, to nie ma sprawy. Drugie 50 zł z obiecanej stówki, prześlę po 16 grudnia. Sorki, kaski zabrakło, ale za dużo tych biedactw na Dogomanii, ale na pewno się wywiążę:) Quote
malagos Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Agusia, wielkie dzieki za kaskę, ale nie szalej, kobieto, 50 zl i tak olbrzymia kwota! Gajka na razie zaopatrzona, wiec te pieniadze pójdą na sterylizację Milusi. Ok? Quote
agusiazet Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jasne, ale jak obiecałam stówkę, to będzie stówka, tylko z opóźnieniem:) Quote
malagos Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 To rozpoczynamy promocję ślicznej suczki:) Quote
evel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Melduję się i tutaj. Ciekawa jestem jak wypadnie test z kotem ;) Quote
Sylwia K Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 śliczna jest uczę sie powoli robić ładne ogłoszenia na allegro (jak na razie jeszcze z mizernych skutkiem) jeśli nikt inny chętny do wykonania ogłoszenia na tym portalu się nie znajdzie to mogę ja jej zrobić. tylko prosiłabym o gotowy tekst całego ogłoszenia. Quote
gryzeldzia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Milusia już ma allegro:lol: od kilku dni. http://www.allegro.pl/item831569978_milusia_piekna_mala_suczka_szuka_domu.html Quote
Sylwia K Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 nie doczytałam tego :oops: w razie czego polecam się na przyszłość;) Quote
malagos Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 SylwiaK, dziękuję za chęć pomocy! :) Quote
malagos Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='gryzeldzia']Milusia już ma allegro:lol: od kilku dni. http://www.allegro.pl/item831569978_milusia_piekna_mala_suczka_szuka_domu.html Mam tylko mam prośbę, ta lokalizacja na poczatku aukcji, Lubartów... Czy można zamienić na "okolice Warszawy" albo wręcz "Warszawa"? .... Quote
Mantis Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 malagos, poznałam Milusię osobiście jak do Ciebie jechała. Cudo :loveu: Wymiziaj ją od ciotki Mantis. Resztę stada również :) PS. Jak się miewa Zulka? Nic na Dogo nie można teraz znaleźć :shake: Quote
malagos Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 witaj, Mantis:) Milusia jest urocza, prawda? Myslę, że będa z niej ludzie, tylko trzeba ją wysterylizować i wypromować. A jak Twój tymczasik? Masz juz dla niej jakieś widoki na przyszlosć? Zulka jest jak była, pogodna, radosna, uwelbia jeść i szczekać przy płocie, ale nadal nie podchodzi do mnie ani do nikogo innego, a to juz prawie 3 lata. Taki psycholek, nie będzie juz lepiej z nią. Tak sobie zyje obok nas i obok innych suczek. Quote
gryzeldzia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :lol: Masz racje ,już zmieniłam.Warszawianka z niej teraz Quote
malagos Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziekuję i czekamy na telefony:) Quote
Mantis Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Urocza to mało powiedziane, jest śliczna :loveu: I nie obszczekała mnie tak bardzo jak "moja" Limba :lol: Limba ma w sobotę sterylkę, potem będziemy szukać najlepszego domku pod słońcem :) Milusia też taki znajdzie, na bank A Zulka to Zulka :) Może się "nie naprawi", ale gdyby nie Ty... No przecież sama wiesz, że jesteś jej aniołem Quote
evel Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na potrzeby naszych nowodworskich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/174860 :) Quote
malagos Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Mam obiecane ogłoszenia, duuuużo ogloszeń przez pewną osobę, ale najpierw niech ta osoba wyzdrowieje ............ Quote
malagos Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Ale i tak przypominamy Milusię, śliczna i pogodna sunię! Quote
gryzeldzia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Może Milusia by się spodobała. http://www.dogomania.pl/threads/174787-jest-dom-dla-suczki Quote
malagos Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Gryzeldziu, proszę, wstaw tam Milusię, nię mogę kopiować zdjeć z watku na watek, coś mi się schrzanilo ........ Quote
malagos Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Podnosimy... Milusia czeka na dom! Quote
malagos Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Na poniedziałek umówiismy sterylizację. Mam też zrobić wizytę przedadopcyjną w Ostrołęce... Ale żeby nie zapeszyć... Quote
gryzeldzia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Było by super,gdyby znalazła domek zanim się mocno do was przywiąże i wy do niej :razz:. Quote
matrioszka2 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Poproszę nr konta na pw; dorzucę się do sterylki. Quote
malagos Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Coś znów sie zmieniło w obliczu dogo ?... . Milusia od jutr bedzie w domu, wykąpiemy ja i w poniedziałek jazda do Ostrołęki. Quote
Recommended Posts