Jump to content
Dogomania

5-kg Milusia , samo dobro WRESZCIE W DOMU W WARSZAWIE :)

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wzięłam ją w południe do domu, zainstalowałam w siłowni przy schodach. Dałam koszyki i kocyki i aż mnie wzruszył widok, jak ta niebożątko wtuliło sie w te koce, położyło do góry łapkami, prosiło o pieszczoty....
Ehhh, kolejna domowa sunia, jak rany julek........
Teraz byłyśmy na spacerku, całą szóstką domowych psów, a Milusia drep, drep po schodkach, do domu, ona przecież tu mieszka, nie w kojcu. Zaniosłam na rękach na kocyk i wygłaskałam.

Jest rewelacyjna!

Po ostatnim spacerze kąpiel.

Posted

Elizko, bo allegro juz jej zrobiły dziewczyny, jak jeszcze była w schronisku w Nowodworze. Jutro mam poznać pana, który chce ja przygarnać, kontakt przez lecznicę w Ostrołęce. Zobaczymy, czy sie wzajemnie spodobamy sobie. Jesli nie, poproszę o wiecej ogłoszeń.
Powtarzam, to niezwykła sunia, bardzo, bardzo domowa!

Posted

no te kciuki pomogły :)
Pan przyszedł do lecznicy i juz na nas czekał. sunia sie spodobała, bo jakże inaczej. Pana nasz wet zna doskonale, bo przez 13 lat leczył jego suczkę. Pan mieszka w bloku, z żoną i kocha psy.
sunię odebraliśmy po operacji i juz jest w domu. Ona się wybudza w kuchni, a ja musialam jeszcze popedzić do pracy...

Za 10 dni, jak zdejmimy szwy, zawieziemy Milusię do Ostrołęki.

no to kurcze, to tak jakby juz malizna znalazła dom ....

Posted

Piranha pojechała właśnie po małą do szpitalika - mieli ją dowodnić, podać leki i preparaty wzmacniające i zrobić badania krwi i wszystkie inne konieczne.. Zadzwonili, że może już przyjeżdżać i że chcą porozmawiać - nie wiem, czy to dobrze, czy źle...Ma ogromną biegunkę i wymioty - zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174623-Cykor-i-Nana-szukajAE-domA-w-Nana-bardzo-chora-Potrzebne-wsparcie

Posted

Agusia, pomyślę, jak tylko te tymczasowiczki znajdą dom.
A ze jest nadzieja na dom dla Gajany (na razie palcem na wodzie pisane...), wiec moze rzeczywiscie znów wezmę 2 małe sunia?
Zostawie decyzję dziewczynom z Zamoscia, które suczki są w najwiekszej potrzebie.
Ale dopiero bedę mogal powiedzieć, jak Gajana pojedize do domu (moze poniedziałek).

Posted

Matrioszka, doszło 30 zł od Ciebie, zapisałam na pierwszej stronie.
Dzieki!
Milusia czuje sie dobrze, a takiego miałam pietra, jak czytam o psach wzietych razem z nią ze schronu.

Posted

Malagos moja tymczasowiczka czuje się lepiej, jej braciszek który tez jest u mnie dostał dziś na wszelki wypadek surowicę mimo że nie ma żadnych objawów...wolałam nie ryzykować bo ledwo dalismy rade wyciagnąc Nanę z tego paskudztwa...reszta szczylków zabrana ze schronu w tamtym czasie nie miała tyle szczęścia niestety...