malagos Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Właśnie jedziemy na sterylizacje do Ostrołęki, rozi. Quote
rozi Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. No niestety, co i rusz wywala z Forum, nie da się czytać po kolei. Quote
malagos Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ja też mam kłopoty z forum i ciekawe, czy kiedyś to sie poprawi. Quote
malagos Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Wzięłam ją w południe do domu, zainstalowałam w siłowni przy schodach. Dałam koszyki i kocyki i aż mnie wzruszył widok, jak ta niebożątko wtuliło sie w te koce, położyło do góry łapkami, prosiło o pieszczoty.... Ehhh, kolejna domowa sunia, jak rany julek........ Teraz byłyśmy na spacerku, całą szóstką domowych psów, a Milusia drep, drep po schodkach, do domu, ona przecież tu mieszka, nie w kojcu. Zaniosłam na rękach na kocyk i wygłaskałam. Jest rewelacyjna! Po ostatnim spacerze kąpiel. Quote
eliza_sk Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 czemu ja tej damy nie mam jeszcze na allegro ??? Quote
malagos Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Elizko, bo allegro juz jej zrobiły dziewczyny, jak jeszcze była w schronisku w Nowodworze. Jutro mam poznać pana, który chce ja przygarnać, kontakt przez lecznicę w Ostrołęce. Zobaczymy, czy sie wzajemnie spodobamy sobie. Jesli nie, poproszę o wiecej ogłoszeń. Powtarzam, to niezwykła sunia, bardzo, bardzo domowa! Quote
eliza_sk Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jak Ci się Pan nie spodoba to krzycz, oki ? Quote
malagos Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Oki. Nic na siłę. Milusia jest u nas od poniedziałku, dopiero tydzień. Quote
sacred PIRANHA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 trzymam kciuki żebyście się sobie wzajemnie spodobali:-) Quote
malagos Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 no te kciuki pomogły :) Pan przyszedł do lecznicy i juz na nas czekał. sunia sie spodobała, bo jakże inaczej. Pana nasz wet zna doskonale, bo przez 13 lat leczył jego suczkę. Pan mieszka w bloku, z żoną i kocha psy. sunię odebraliśmy po operacji i juz jest w domu. Ona się wybudza w kuchni, a ja musialam jeszcze popedzić do pracy... Za 10 dni, jak zdejmimy szwy, zawieziemy Milusię do Ostrołęki. no to kurcze, to tak jakby juz malizna znalazła dom .... Quote
LadyS Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super! My natomiast powoli kończymy bazarki i będziemy oddawać za sterylkę :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 świetnie!!!! cudownie:-) a ja proszę o trzymanie kciuków za moje tymczasowiczez Nowodworu- sunia jest w złym stanie niestety, walczymy o życie...prosze o kciuki, może też się przydadzą:-) Quote
malagos Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 cholerka, peweni, ze trzymamy! A co sie dzieje? Quote
LadyS Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Piranha pojechała właśnie po małą do szpitalika - mieli ją dowodnić, podać leki i preparaty wzmacniające i zrobić badania krwi i wszystkie inne konieczne.. Zadzwonili, że może już przyjeżdżać i że chcą porozmawiać - nie wiem, czy to dobrze, czy źle...Ma ogromną biegunkę i wymioty - zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174623-Cykor-i-Nana-szukajAE-domA-w-Nana-bardzo-chora-Potrzebne-wsparcie Quote
malagos Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Kurcze, co te maluchy przywlekły ze schroniska...Potrzbne chyba będą dokładniejsze badania. Quote
agusiazet Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kurczę, czyli Śnieżka ma szansę na domek? Może pomyślisz nad Kawą, też z Zamościa, taka kupka nieszczęścia śpiąca w błocie!!! Quote
malagos Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Agusia, pomyślę, jak tylko te tymczasowiczki znajdą dom. A ze jest nadzieja na dom dla Gajany (na razie palcem na wodzie pisane...), wiec moze rzeczywiscie znów wezmę 2 małe sunia? Zostawie decyzję dziewczynom z Zamoscia, które suczki są w najwiekszej potrzebie. Ale dopiero bedę mogal powiedzieć, jak Gajana pojedize do domu (moze poniedziałek). Quote
malagos Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Wstawiam tu foto paragonu za sterylizację Milusi Quote
matrioszka2 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No proszę - taki kawałek papierka, a zmienia całe jej życie (suki - znaczy) Quote
malagos Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Matrioszka, doszło 30 zł od Ciebie, zapisałam na pierwszej stronie. Dzieki! Milusia czuje sie dobrze, a takiego miałam pietra, jak czytam o psach wzietych razem z nią ze schronu. Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Malagos moja tymczasowiczka czuje się lepiej, jej braciszek który tez jest u mnie dostał dziś na wszelki wypadek surowicę mimo że nie ma żadnych objawów...wolałam nie ryzykować bo ledwo dalismy rade wyciagnąc Nanę z tego paskudztwa...reszta szczylków zabrana ze schronu w tamtym czasie nie miała tyle szczęścia niestety... Quote
Recommended Posts