Jump to content
Dogomania

5-kg Milusia , samo dobro WRESZCIE W DOMU W WARSZAWIE :)

Recommended Posts

Posted

Ja myślę, za facet przeląkł sie tej kontroli, że przyjedziemy i zapytamy też o tę ruda małą. Nie w porę sie przybłąkała, tak byśmy Milusię zostawili i żyli w błogiej nieświadomości. A jak by mu Milusia sie nie spodobała, po godzinie wygoniłby ją laską. Mam nadzieję, ze ta ruda zostanie u dzidziusia (tak go w myslach nazwaliśmy, bo dobrotliwy człowiek, ale psa sobie nie umie wybrać, biedaczek...), a Milusi znajdziemy godne mieszkanko. To rewelacyjna suczka!

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Milusia nie ma fotek łóżkowo - fotelowych? :crazyeye: Jak mogłaś do tego dopuścić, Malagos. :eviltong: :evil_lol:
Rób szybciutko foty, dawaj tekst i ruszamy! :lol:

Posted

Dzis ruszamy z sesją foto. wysłałam wczoraj 4 maile z jej zdjeciami do ludzi szukajacych małej suni.
Ale tracę nadzieję, że przed Świetami nasze stado wróci do stanu poprzedniego.

Posted

agusiazet napisał(a):
No, Milusia Ty to miałaś szczęście!!! Teraz domek będzie na pewno superowy, jak superowa jest Milusia!!!

a to dziad. ciekawe co z tą małą zziębnięta

Posted

To taki sposób myslenia. Facet szuka jakiegos ideału , swojego wyobrazenia pieska, najlepiej w kolorze i wielkosci poprzedniej suni. Taka by miała u niego świetnie, dwoje ludzi w domu, smakołyki, stać ich na lekarza i operacje (poprzednia sunia miała dwie, na nowotwory), pokazywał zdjecia suni oprawione w fotoramę i małe w portfelu.

no dobra, nie ma co wracac do tego...

Posted

Nie, raczej nie, ale ten sąsiad, z którym rozmawiałam przed blokiem, własnie jej wypatrywał, on się by nią zajął. Czyli dziadek najpierw sunię pognił, a potem jedank pozwolił jej wejść za sobą na 3 pietro i wpuscił do mieszkania?....

Posted

właśnie dziwne to jakieś że niby najpierw gonił ją z ta laską aż ludzie krzyczeli a sunia uparcie za nim szła i w końcu wziął ją do siebie do domu? jakby ja gonił to powinieni zostawić bo co go ona intersuje że zmarznieta nie? jakoś się to kupy nie trzyma....na mnie sąsiędzi życzliwi też mówią, że ja to zmieniam psy jak rękawiczki...ciągle mam jakieś nowe i ciągle znikają i pojawiają się kolejne...i jakieś takie zabiedzone te psy są...to są słowa mych życzliwych sąsiądów którzy porozmawiali kiedys sobie z moimi znajomi szukajacymi mojego domu hihihihi

Posted

Pierwsze słowa pana były "Tę rudą pani sobie weźmie" - chyba dlatego ją zabrał do domu, bo był pewien, ze zabiorę a na wymianę zostawie Milusię. To było tak oczywiste, ze sobie zabiorę bezdomnego pieska.

Posted

No padlam. Jak mozna miec wielkie serce dla jednego psa i kamien dla innego? Malagos a pewnie nie masz zadnego kontaktu do sásiada, zeby sié dowiedziec czy odzyskal rudá sunié po prawdopodobnym wywaleniu?

Posted

tomcug napisał(a):
Jaka ona piękna, kurde, kto by tu ogłoszenia skrobnął? :evil_lol: :eviltong: :diabloti:

tomcug, wstrzymujemy ogloszenia!
Nie lubię pisac przed FAKTEM, więc milczę.

cholerka, ale po cichutku ciesze się jak diabli....
:) :)

Posted

Dopiero dotarłam na wątek tego cudeńka. Moja sucz jest baaaardzo odobno do Milusiej, z tym, że moja jest 4x większa ;)
Skoro są jakieś wizje, to trzymam kciuki mocno, mocno, mocno!!!