Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']moje chłopaki wzęcia po Bricie miały, teraz jedzą Boscha :)
może też za szybko jeść, wtedy łyka powietrze ;) moje tak maja czasem, to im musze 2-3 razy porcjami dać z ręki nawet i potem już przez jakiś czas jedzą wolno głupki... ;)

ps: nie ma ktoś może jakichś podkładów lub starych kocyków? :)
http://www.dogomania.pl/threads/191382-Krzysztof-Odkrywca-malutki-bardzo-biedny-staruszek-u-mnie.
nie-e ale mam takiego jednego parszywka 42 kilo :P nie chcesz? :D

• 2 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha niedługo będą nowe katalogi .... :hmmmm: chyba haha

tyle ze on zeżarł historyczny (zbieram katalogi ikei odkad zaczela je w pl wydawać :( )

Posted

malawaszka napisał(a):
o jaaaaaa no to już poważna sprawa :mdleje:

myślałam że ubiję :D :D
ale zeżarł też poradnik o pelargoniach :D

i wszystkie widelce plastikowe z ikei...
ehh..
:D
i na stół włazi, i skakać przez stołek się nauczył. w ogóle go po...pieprzyło :D

ide mu walnąć tak z miłości :D :D przed spaniem

Posted

morepig napisał(a):
AAAAAAAAAAAAA
ten pies zeżarł mi katalog ikei!!!!

jak zapomnę mu dać żarcia na czas to wyciąga książki, zżera widelce...
MASAKRA :D

to już wiem skąd takie zakupy na bazarku ksiązkowym... zmieniasz psu dietę? katalog IKEI mam chyba w domu - najnowszy...

Posted

malawaszka napisał(a):
umiesz umiesz :diabloti:

nie umie...:shake: juz nawet piszę miło... :roll:

zerduszko napisał(a):
To miło być złośliwe pytania, ha! Już nawet wredotą być nie umiem :(

;)

:diabloti:

Posted

Znów mnie łapiesz za literki :nono: Miła to ja od zawsze potrafiłam być, dziś nawet bardzo miłe maile wymieniłam z Panią szukającą spokojnego kota dla starszej osoby - mimo iż w ogłoszeniu kot scharakteryzowany jest jako diabeł wcielony :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Znów mnie łapiesz za literki :nono: Miła to ja od zawsze potrafiłam być, dziś nawet bardzo miłe maile wymieniłam z Panią szukającą spokojnego kota dla starszej osoby - mimo iż w ogłoszeniu kot scharakteryzowany jest jako diabeł wcielony :lol:

hola! hola! jak pojechałam po mojego Kotosława, to Pani mi go odradzała jak mogła - że wredny, że diabeł, że nerwowy, że drapie, że niszczy, że wogóle jest dziki...
a ten kot w życiu nawet nie wystawił pazura, NIC nie zniszczył, po firnakach nie biega (nie ważne, że ich nie mam, ale to nie zmienia faktu) i jest najbardziej przytulaśnym stworzeniem na świecie!

a łapie Cie bo lubie :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ale mam nadzieję, że poleciłaś Pani jakiegoś spokojnego kotka od angeli?

Jeszcze nie, bo nie wiem jaki spokojny mruczuś by się nadawał i liczę na Cię :)
jambi_ napisał(a):
hola! hola! jak pojechałam po mojego Kotosława, to Pani mi go odradzała jak mogła - że wredny, że diabeł, że nerwowy, że drapie, że niszczy, że wogóle jest dziki...
a ten kot w życiu nawet nie wystawił pazura, NIC nie zniszczył, po firankach nie biega (nie ważne, że ich nie mam, ale to nie zmienia faktu) i jest najbardziej przytulaśnym stworzeniem na świecie!

O wypraszam sobie! Jadwinia nie jest wredna, tylko aktywna i mądra :obrazic:I również nie biega po firankach, gdyż ich nie mam i nic nie niszczy - jak się pierwszy raz spotkała z kwiatkiem, to musiała obcego unicestwić, ale to obrona konieczna była. Ale taki kot nie będzie mruczał i ślicznie wyglądał u boku staruszki, tylko będzie intensywnie pracował nad sprawnością psychofizyczną owej Pani :diabloti: Ileż ja się czasem naproszę o przełączenie meczu w TV lub podczas jego transmisji o drobna pomoc mojego męża - a Jadziunia wczoraj z 155 razy wywabiła go z kanapy na koniec przełączając mu program :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
O wypraszam sobie! Jadwinia nie jest wredna, tylko aktywna i mądra :obrazic:I również nie biega po firankach, gdyż ich nie mam i nic nie niszczy - jak się pierwszy raz spotkała z kwiatkiem, to musiała obcego unicestwić, ale to obrona konieczna była. Ale taki kot nie będzie mruczał i ślicznie wyglądał u boku staruszki, tylko będzie intensywnie pracował nad sprawnością psychofizyczną owej Pani :diabloti: Ileż ja się czasem naproszę o przełączenie meczu w TV lub podczas jego transmisji o drobna pomoc mojego męża - a Jadziunia wczoraj z 155 razy wywabiła go z kanapy na koniec przełączając mu program :evil_lol:

no to ja już jestem pewna - ja mam Anioła a nie kota...

Posted

jambi_ napisał(a):
no to ja już jestem pewna - ja mam Anioła a nie kota...

I masz tu sprawiedliwość.. Nie dość, ze psy, to jeszcze koty ;) Widać u Ciebie niebo, u mnie piekło jest ulokowane :placz: W ogóle to słyszałam, ze pingwinki mają karakterek i znów nieprawda :mad:

Ale OT..hoho :p

Posted

zerduszko napisał(a):
I masz tu sprawiedliwość.. Nie dość, ze psy, to jeszcze koty ;) Widać u Ciebie niebo, u mnie piekło jest ulokowane :placz: W ogóle to słyszałam, ze pingwinki mają karakterek i znów nieprawda :mad:

Ale OT..hoho :p

czeka... jeszcze nie rozmawiałyśmy o mężach...

.... te, laska... jak ja to zrobiłam, że zacytowałam więcej niż Ty napisałaś? :crazyeye: to coś o pingwinkach... tego nie było... a jest...

oo, już jest... zgupiałam...