Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

morepig napisał(a):
(...) a ja mam ogólnego doła i najchętniej oddałabym dzisiaj je wszystkie w cholerę i wreszcie sprzątnęła mieszkanie i tyle :) o

nie łam się :glaszcze: Początki zawsze są trudne.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee nawet nie wiecie jak ja czasem kur** jak ide z moimi trzema na raz na spacer i kurde każdy chce w inną stronę, maskra! zawsze im mowie, ze ich wywioze do lasu a oni nic... podobnie kur*** jak w weekend chce pospać choćby do 8 a oni mi po głowie skaczą albo gryzą w dupę :D

Posted

no nie wiem , mru , masz wymagania , spać do 8 w sobotę :cool3:, no naprawdę , należą Ci się
te gryzki w pupę:cool3:

a jeśli chodzi o jedzenie , nie łamać się , nawet jak będą maślane oczka typu

" Daj mi jeść , daj mi jeść , daaaaajjjj miiiii jeeeeśśśććć !!!!!!!!!!!!!!! "

Posted

figa33 napisał(a):
no nie wiem , mru , masz wymagania , spać do 8 w sobotę :cool3:, no naprawdę , należą Ci się
te gryzki w pupę:cool3:

a jeśli chodzi o jedzenie , nie łamać się , nawet jak będą maślane oczka typu

" Daj mi jeść , daj mi jeść , daaaaajjjj miiiii jeeeeśśśććć !!!!!!!!!!!!!!! "

nie wiem jak Wy to robicie ale my śpimy do 9 a wychodzimy kolo 10 w weekend :D

co do jedzenia- nie wiem jak ja to zrobie ;/
na szczescie wyjezdzam na tydzien wiec psy beda same siedziec po 8h i zarcie bedzie 2x dziennie a nie 3... :)

Posted

mru napisał(a):
eee nawet nie wiecie jak ja czasem kur** jak ide z moimi trzema na raz na spacer i kurde każdy chce w inną stronę, maskra! zawsze im mowie, ze ich wywioze do lasu a oni nic... podobnie kur*** jak w weekend chce pospać choćby do 8 a oni mi po głowie skaczą albo gryzą w dupę :D

Zanim jeszcze Stefanek znalazł swój dom wychodzenie na spacer z dwoma psami było już dla mnie stresujące, a do wyjścia z trzema na raz nikt, by mnie nie zmusił :D Wolałabym chodzić z każdym z osobna :P Zresztą często właśnie tak to się u mnie kończyło przy dwóch psach :) Zatem nie wiem kochana, jak Ty dajesz radę z trzema. W ogóle niektóre ciotki tu na dogo są niesamowite :) Jak ja wychodziłam z Fąflem i Stefankiem na raz to czułam się jak na psich zaprzęgach. Oni chodzili zawsze w tym samym kierunku - razem - bok w bok. Tylko nie wiem czemu kurde zawsze tak im się spieszyło :D Jak wychodziłam z nimi osobno to każdy z nich chodził ładnie. Sama przyjemność... ale razem :roll:... najpierw ściągali mnie w ekspresowym tempie trzy piętra w dół, a potem biegiem przeciągali po całym osiedlu solidarnie zatrzymując się tylko przy niektórych krzaczkach i sikając na nie krzyżowo :D Zawsze zastanawiałam się kiedy w końcu źle wymierzą i obsikają się wzajemnie, ale jakimś cudem zawsze im się udawało :D Do spotkanych piesków też ciągnęli solidarnie :/ Fąfel zawsze z radości, bo on uwielbia wszystkich kolegów i koleżanki. A Stefanek chyba sam dokładnie nie wiedział po co leci, a w jakim celu wymyślał chyba po drodze i jak już doleciał to czasem się witał, czasem gryzł, a czasem najpierw gryzł a potem się radośnie witał... Śmiszny i kochany z niego pies :D
ech... sorry. Rozpisałam się :/

Ciekawa jestem jak domek Henia radzi sobie ze spacerkami w takiej brygadzie? :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):

Ciekawa jestem jak domek Henia radzi sobie ze spacerkami w takiej brygadzie? :)

chodzimy na zmianę, ze dwa czy trzy razy buba z henek (z M, nie ze mną)
ja sama ledwo ogarniam Heńka :) bo on się ostatnio bawić chce.
zaczęli z M biegać zeby heńka zmęczyć...

a suki wychodza razem.

Posted

no to wiecie co, to ja mam jakieś dziwne psy...
chodzę na spacer z całą trójką;
w sobote śpimy spokojnie do której JA chcę (znaczy - spaliśmy, bo odkąd młode dwunożne jest na świecie to nawet psy spać nie mogą)
żrą 2 razy dziennie tyle ile dam i jest git
...
nienormalne jakieś...

Posted

haha

ja ze swoją trójką też chodzę, ale o 6 rano jest dość wkurzające jak każdy chce co innego ;)

a w sobotę rano się nudzą i się bawią a że spią ze mną to i mi się obrywa :)

Posted

jambi_ napisał(a):
no to wiecie co, to ja mam jakieś dziwne psy...
chodzę na spacer z całą trójką;
w sobote śpimy spokojnie do której JA chcę (znaczy - spaliśmy, bo odkąd młode dwunożne jest na świecie to nawet psy spać nie mogą)
żrą 2 razy dziennie tyle ile dam i jest git
...
nienormalne jakieś...

ojtamojtam, moje się znają 3 tygodnie w czym jeden jest ślepy :P

Posted

przesadzacieeee - ja chodze z trzema, w porywach do czterech psów w tym dwie babki ledwołazące i dwa debile brodate, plus dwa, w porywach trzy koty :lol: i kazdy robi co chce, psy gonią koty, koty miauczą niewiedzieć czemu, ale idą z nami i w ogóle fajnie jest :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
przesadzacieeee - ja chodze z trzema, w porywach do czterech psów w tym dwie babki ledwołazące i dwa debile brodate, plus dwa, w porywach trzy koty :lol: i kazdy robi co chce, psy gonią koty, koty miauczą niewiedzieć czemu, ale idą z nami i w ogóle fajnie jest :lol:

Po wsi chodzisz cwaniaro :razz: Znieś spojrzenia w windzie, jak się ludziom rower nie mieści z powodu Twoich 3 psów :eviltong:

Posted

ta, już widze Wasie lezącą z tymi swoimi 4 psami, 3 kotami w wianku na głowie, najpierw do windy, potem upchanymi chodnikami, zabudowanym osiedlem, po przejściu dla pieszych... i kazdy robi co chce, psy gonią koty, koty miauczą niewiedzieć czemu, ale idą i w ogóle fajnie jest

Posted

jambi_ napisał(a):
ta, już widze Wasie lezącą z tymi swoimi 4 psami, 3 kotami w wianku na głowie, najpierw do windy, potem upchanymi chodnikami, zabudowanym osiedlem, po przejściu dla pieszych... i kazdy robi co chce, psy gonią koty, koty miauczą niewiedzieć czemu, ale idą i w ogóle fajnie jest

:roflt: hahahahaha

w mieście moim maksymalnym osiągnięciem było wyjście z bloku ze ślepym Bolkiem rozdartą Luną i rozdartą Oliwią w wózku :roflt: zanim wyszłam na dwór byłam cała spocona i wqrwiona na maxa hahaha

Posted

malawaszka napisał(a):

............. :question: :smhair2:

Posted

morepig napisał(a):
U henka standardowo- chodzi, pierdzi, śmierdzi :D
Szczeka, warczy, bawi się...
teraz zostalam do piatku sama z psami i dziećmi, HEEEEEEEEEEELP :)

Śmierdzi jak pierdzi, czy cały czas?:crazyeye::evil_lol: Dobrze, że ładna pogoda, niech się wietrzy w ogródku:lol:. Pomóc mogę tylko wirtualnie, trochę za daleko na inny rodzaj pomocy;)

Posted

sybisia napisał(a):
Śmierdzi jak pierdzi, czy cały czas?:crazyeye::evil_lol: Dobrze, że ładna pogoda, niech się wietrzy w ogródku:lol:. Pomóc mogę tylko wirtualnie, trochę za daleko na inny rodzaj pomocy;)

nie ma wstępu do ogródka nadal niestety :( schodów nie pokona, furtki chłop nie zrobił...

Posted

sybisia napisał(a):
No to szkoda, mam nadzieję, że Was nie zagazuje:roll:. Po czym on takie bączyska puszcza? Może za dobrze je i wątróbka protestuje?;)

To od jedzenia. Może karma nie ta. Nie powinno tak być.:shake: Trochę diety dla niego i trzeba mu dać espumisan taki jak dla ludzi na wzdęcia.Bez recepty w aptece.A jak to nie pomoże niestety wet.Bo się zagazuje, a Wy będziecie się męczyć.Pozdrawiam.