agata51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mru napisał(a):ah no, ja to zawsze z reklamy słaba bylam - ani się nie nabieram, ani nie umiem tworzyć :P Ja też nie jestem w tym mocna - przekazałam opinię znawców. Gdybym miała reagować wyłącznie na porażające napisy na banerkach, to... eh, nieważne. Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 nie no, ale masz rację :) pracuję nad tym edit: bannerki poprawione. co myslicie? * oraz Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 eutanazja czy szansa - ten mi sie podoba i poproszę taki malutki żeby i mnie się zmieścił :oops: Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 zaraz zrobię :) nie wiem, czy to będzie w ogóle widać :( Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 w przyszły wtorek kastracja Hena :) czyli w przyszły weekend Hen będzie do zabrania aha Hen to jakiś wilk z lasu dla wetów jest haha :diabloti: pani wet zapytała TZta - ale to pan chce go zabrać? to taki trudny pacjent jest... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem są tacy weci jak moi... uszy obejrzeć? ten tego a mogłaby pani zajrzeć..? gardło - a to trzeba dać mu głupiego jasia, bo NA PEWNO ugryzie... :/ porażka Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wrrr teraz mi cytowanie nie działa...... ale super :roll: ci weci są... :mdleje: czyli mamy jeszcze dwa tygodnie - nieźle :) Quote
zerduszko Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nosz :mad: Mam baner po wielu próbach i mekach, ale pozostałe gdzie?? Za to zajce SAME wróciły. Kocham nowe dogo :loveu: :angryy: Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 :) no to teraz słuchajcie mamy hotel. 400 zł za miesiąc plus karma niedaleko nas, w sumie niedaleko miejsca, gdzie jest teraz :) my z resztą jak się okazuje już tam kiedyś byliśmy kojce oglądać, ale suka która miała tam iść ma już dom ;) czyli hen traci jajka i potem go zabieramy :) tylko teraz kasę uzbierać :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 "tylko" :mdleje: nie dałoby się coś utargować jak karma ma być osobno? :oops: gdzie ten hotelik? Quote
L/Olka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 no to i ja jestem :) wczoraj przed mru to nie wypadało pisać ;) ale dziś już mogę. Więc poznałam wczoraj Hena, i jako niezależny konsultant szkoleniowy :eviltong: stwierdzam, że te jego warczące zachowania wynkają raczej z silnego charakteru, a nie tego, że on się boi! do pewnych rzeczy nie jest przyzwyczajony, na pewne sobie nie pozwala, bo nie. Nawarczał na mnie jak go probowałam do auta wciągnąć. Wysoko było, więc musiałam sobie na dużo pozwolić. Cały zestaw - dotykanie brzucha, łapek, podnoszenie psiego przodu, dotykanie szyi i głowa blisko głowy. Ale jak mu grzecznie wyjaśniłam, że się na mnie nie warczy (tak jak on - nie, bo nie) - to jak go wciskaliśmy w drogę powrotną - to już na mnie nie mruczał. To samo u weta - na niego warczał przy oglądaniu uszu, na mnie nie. Nawet sprawdziłam, czy przypadkiem kastrowany nie był- i też nic mi już nie powiedział. On musi poznać i zaakceptować pewne zasady. Natomiast samo to, że nie widzi - nie przeszkadza w niczym. fajny pies :loveu: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 a jak mu wyjaśniłaś, że nie warczy się BO NIE?! :lol: Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 oh L/Olka dzięki za opinię :) to bardzo ważne, co napisałaś! a co do hoteliku to myślę, że 400 to dobra cena - on jest duży i do tego "z problemem" my w razie co karmę możemy mieć taniej jakąś niezłą a hotelik jest blisko :) więc z odwiedzaniem i pracą nie będzie problemów nooo i pani potrzyma miejsce do tej przyszłej soboty, więc w ogóle! Quote
jurmar98 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='malawaszka']ZAPRASZAMY NA BAZAREK http://www.dogomania.pl/threads/174759-NOWY-cyfrowy-ZESTAW-SATELITARNY-i-armeA-skie-sztuAE-ce-z-MELCHIORU-dla-HENA-do-10-12?p=13611288 i zapraszam tam zwłaszcza Jurmara - może potrafi coś mądrego napisać nt zestawu TV SAT bo ja zupełnie nie potrafię :oops: Dzięki Panno M. za szybkie wystawienie.Widzę,że są już chętni.Jeśli chodzi o zestaw,to wiem teraz mniej niż Ty ,bo wszystko jest napisane na opakowaniu talerza. Quote
jurmar98 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ponawiam pytanie Malawaszki.Gdzie ten hotelik,bo chciałbym czasem odwiedzić malucha. Quote
L/Olka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 malawaszka napisał(a):a jak mu wyjaśniłaś, że nie warczy się BO NIE?! :lol: wiesz, ja mam ostatnio taką zdolność ;-) mówię psu parę słów do ucha. I działa :) nawet nie musiałam go za mocno za obrożę trzymać ;-) Quote
mru Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 hotelik jest w okolicach Konstancina pod Warszawą :) zapraszamy w odwiedziny oczywiście do Henryka! Agata, dzięki za ten hotelik!!! :multi: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 L/Olka napisał(a):wiesz, ja mam ostatnio taką zdolność ;-) mówię psu parę słów do ucha. I działa :) nawet nie musiałam go za mocno za obrożę trzymać ;-) no tak!! tego się spodziewałam, że tajemnicy nie zdradzi tylko spróbuje się wywinąć :obrazic: Quote
mru Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 podnosimy, chociaż cieżki :) w weekend w końcu uda się nam być u Hena w dzień - więc będą fotki Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 no to byle do weekendu i oby była ładna pogoda Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 to prosimy przekazać mizianki i drapanko za uszkiem edit: dla Hena nie dla TZta oczywiście :lol: Quote
agata-air Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszytskie wpłaty na Hena jakie doszły do tej pory: 2009-11-30 100,00 PLN MONIKA BEATA W. DĄBROWA GÓRNICZA (malawaszka) 2009-12-02 50,00 PLN MARTA W. ŁÓDŹ 2009-12-02 100,00 PLN IWONA O. R. WARSZAWA (IWCIA) Serdecznie dziękujemy :) Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 te ostatnie to e-sznauceromaniacy :multi::multi::multi: nie zawiedli :loveu: Quote
agata-air Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Malawaszko a może od Was jest DANUTA R. WARSZAWA (LIU)? Mam przelew opisany tylko jako darowizna (bez imienia psa) i nie chcę przypadkiem Henkowi nic podkraść wrzucając do "ogólnych zwierząt" Quote
Recommended Posts