Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak to Konstancin-Jeziorna :)

a w hoteliku kilka psiaków nam znanych :roll: eh... jedna suka nawet była u nas na szkoleniu... a teraz ją zostawili...

w kołnierzu Hen bardzo nieszczęśliwy ;) ciekawe jak szło mu wchodzenie w nim do budy ;)

tak się cieszę, że już opuścił lecznicę... :roll:

Klonik chyba nie wrócił ze Słomczyna... jak skończy taki duży młody czarny ONek? przy budzie gdzieś w grójeckim...? :( być może całe życie będzie już wisiał na podwórku.

poszedł też jeden ok. 2mczny szczeniak...

z dobrych wieści - chyba mamy dom dla trójłapka :)

jutro wrzucę zdjęcia, dziś już muszę do łóżka

Posted

okropny ten Słomczyn... jakiś koszmar :(:(:(

staruszek jest pilny :(
tak samo rudy - oni są już zdrowi, nic ich tam nie trzyma...

foty mam :) nie są super, ale są i najwyżej się podmieni, jak będą lepsze :)

aha, nie było tez dziś jagdterrierki, ale ona miała iść do pana, który ją znalazł i który przyjeżdża do psów jako wolontariusz :) myślę, że ją zabrał, bo wczoraj mi tak ta pani co tam pracuje przy psach powiedziała :p jeśli tak jest faktycznie, to zaje*** :) bo pana Jacka sama poznałam i widziałam, jak tuli sunię ;)

aha inny pies, spory w typie rottka/ONka pojechał wczoraj do domu... z robotnikami w góry... też nie wiadomo już co z nim będzie... no ale co tam, prawda...

Posted

tak, dr rozdaje tam psy ludziom.

jasne, że jak ktoś przyjdzie do lecznicy adoptować psa to oni mu go dadzą, tylko psi marketing tam nie bardzo istnieje. wchodząc do lecznic nie wie się, że tam jest jakieś przytulisko, czy coś... tego nie widać, te psy nie mają szans.

Posted

mru napisał(a):
a w hoteliku kilka psiaków nam znanych :roll: eh... jedna suka nawet była u nas na szkoleniu... a teraz ją zostawili...

o matko :/ jaka ona jest ? macie kontakt do tych ludzi? zostawili na pewno? może zgubili..? (naiwna jestem :/ )

Posted

nie morisowa :(

to Daba dobermanka
była u nas w sierpniu chyba

ludzie najpierw ją wzięli, potem jednak oddali
potem wzięli znów (że też ktoś ją im dał!) i przyszli na szkolenie
z 4 zajęć byli na 2 (raz padało, a raz coś tam prawda...)
suka mimo to super pracowała :)
mieli umawiać się na jakieś indywidualne zajęcia chociaż jedne jeszcze w domu
ale się nie odzywali... no i teraz ostatni patrzę w podpis agaty-air... i co widzę? Dabę :(

jadę do hotelu, a tam...

Posted

mru napisał(a):
okropny ten Słomczyn... jakiś koszmar :(:(:(

Ech, Mru. Co Ty o Słomczynie. Przejedź się w niedzielę na Wolę, na bazar na Stadionie Olimpia. Nie dalej jak wczoraj stały pod bramą ze 3 osoby ze szczeniętami. Masakra totalna. Z sąsiadką, która przygarnęła psa z Palucha zawiadamiałyśmy straż miejską, ale co to da. Zapytałam faceta co zrobi z psami jeśli ich nikt nie kupi, to stwierdził, że nie moja sprawa.

Posted

no właśnie, w sumie co? malo takich miejsce jest :/

no ale rozmnażaczy nie powstrzymam np. sama
a te psiaki mają jeszcze szansę, żeby tam nie jechać