Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

mala czarna - pierwsze słyszę! ale to nic nie znaczy :)
TZ mowi, że kiedyś faktycznie działał.

i jak tak patrzę gdzie to jest na mapie to zupełnie nie wiem co tam jest
nigdy tam nie byłam

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne, będe dzwonić, tylko nie tak rano.
Znalazłam w necie jeszcze 3 adresy, tez popytam

1. Konstancin Jeziorna Hotel Dla Psów. Anna Hlebowicz, ul.Bielawa 9, 05-520 Konstancin Jeziorna, tel. (022) 756 43 54
  2. Łady k/Raszyna Hotel Dla Zwierząt Łady, tel. 720 48 43
  3. Otrębusy Hotel dla zwierząt ul. Torfowa 10, 05-805, tel (22) 758 59 86, Hotel Dla Zwierząt ul. Poranna 7, 05-805 Otrębusy, tel. (022) 758 59 02

Zmykam stąd bo wątek Heńka zaśmiecam.

Posted

spoko, to wyższe cele :)

z tych hoteli tylko ten w Otrębusach kojarzę, ale nie miałam tam żadnego psa

to w Konstancinie kojarzy mi sie z hodowla onków...

Posted

Kociabanda - piszę tekst dla Hena, już jest prawie gotowy, ale pomyślałam, że dorzucę do niego te porady z ulotki od doktora Garncarza :)

Posted

Mialam okazje go dzisiaj widziec odwiedzajac z tubim nasze psiaki w hoteliku. Mam do niego sentyment, sama mam w domu niewidomego psiaka na tymczasie (dozywotnim chyba ) i podobnie jak u Hena na pierwszy rzut oka nie widac zeby byl niewidomy.

Hen jest piekny budzi zachwyt. Siersc ma mieciutka, wspaniala w dotyku. Ma swietny wech i sluch (znam to z autopsji, przejde sie po domu a ten moj maly juz wie, ze to ja. i miecho wyczuje na kilometr! :)

Jest bardzo a to bardzo spragniony kontaktow z czlowiekiem. Nie wchodzilismy do kojca, bo nie zna naszego zapachu, wolalam na razie nie ryzykowac. Dalam mu troche ciasteczek, pogadalam do niego i pokrzyczalam na nasze psiaki :) nastepnym razem powinien mnie skojarzyc. :)

Zrobilismy mu kilka zdjec, takich za kratami niestety, ale pieknie sie prezentuje. taubi! wstawiaj !

co jeszcze? moge Wam powiedziec jedno: Hen jest pod znakomita opieka. Jest to hotel, ktory znam i wiem jakie ma podejscie do psiakow, szczegolnie duzych. Od kilku miesiecy trzymamy tam nasze bernardyny i psiaki z Szydlowca i bardzo sobie chwala Beate, wlascicielke, co widac po tym jak skacza na nia uradowane, ze przyszla sprzatnac im kupe :) i dac zryc :)

Posted

oh nie trzeba było się bać :loveu: mogłaś wejść, on jest kochany :D

to chyba Hen miał dziś dzień odwiedzin, bo Paweł też u niego był :D

Beata w ogóle mówi, że Hen się z nią bawi :lol: i że wrzucił na luz ;)

taubi, dawaj foty :nono:

prawda, że Hen słodko przekręca główkę jak się do niego mówi (że aż wygląda jakby była przykręcana jak u lalki?) :roll:

Posted

mru napisał(a):
prawda, że Hen słodko przekręca główkę jak się do niego mówi (że aż wygląda jakby była przykręcana jak u lalki?) :roll:

prawda! i tez przez to śmiesznie wygląda - jakby się dziwił ;-) te jego wielkie oczy i przekrzywiona główka ;-)

Posted

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no nie mogę! bossski mój Heniutek :loveu::loveu::loveu: taubi, dzieki!