mru Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 mala czarna - pierwsze słyszę! ale to nic nie znaczy :) TZ mowi, że kiedyś faktycznie działał. i jak tak patrzę gdzie to jest na mapie to zupełnie nie wiem co tam jest nigdy tam nie byłam Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Masakra. Jak Lemon nic nie znajdzie to tylko schron mu zostanie. Przykre, bo już do siebie dochodzi :( Quote
mru Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 tam jest chyba stadnina, wiesz... zadzwoń, zapytaj czy jeszcze przyjmują psy Quote
mala_czarna Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jasne, będe dzwonić, tylko nie tak rano. Znalazłam w necie jeszcze 3 adresy, tez popytam Konstancin Jeziorna Hotel Dla Psów. Anna Hlebowicz, ul.Bielawa 9, 05-520 Konstancin Jeziorna, tel. (022) 756 43 54 Łady k/Raszyna Hotel Dla Zwierząt Łady, tel. 720 48 43 Otrębusy Hotel dla zwierząt ul. Torfowa 10, 05-805, tel (22) 758 59 86, Hotel Dla Zwierząt ul. Poranna 7, 05-805 Otrębusy, tel. (022) 758 59 02 Zmykam stąd bo wątek Heńka zaśmiecam. Quote
mru Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 spoko, to wyższe cele :) z tych hoteli tylko ten w Otrębusach kojarzę, ale nie miałam tam żadnego psa to w Konstancinie kojarzy mi sie z hodowla onków... Quote
mru Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 smutno :( bezpieczny, ale samotny... trzeba Ci, kochany robić już ogłoszenia Quote
mru Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Kociabanda - piszę tekst dla Hena, już jest prawie gotowy, ale pomyślałam, że dorzucę do niego te porady z ulotki od doktora Garncarza :) Quote
Kociabanda2 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ok :) ja na urlopie więc czekam w wysokim starcie z tymi ogłoszeniami :) Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no ogłoszenia koniecznie bo to nie ma na co czekać!!! Quote
Madallena Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mialam okazje go dzisiaj widziec odwiedzajac z tubim nasze psiaki w hoteliku. Mam do niego sentyment, sama mam w domu niewidomego psiaka na tymczasie (dozywotnim chyba ) i podobnie jak u Hena na pierwszy rzut oka nie widac zeby byl niewidomy. Hen jest piekny budzi zachwyt. Siersc ma mieciutka, wspaniala w dotyku. Ma swietny wech i sluch (znam to z autopsji, przejde sie po domu a ten moj maly juz wie, ze to ja. i miecho wyczuje na kilometr! :) Jest bardzo a to bardzo spragniony kontaktow z czlowiekiem. Nie wchodzilismy do kojca, bo nie zna naszego zapachu, wolalam na razie nie ryzykowac. Dalam mu troche ciasteczek, pogadalam do niego i pokrzyczalam na nasze psiaki :) nastepnym razem powinien mnie skojarzyc. :) Zrobilismy mu kilka zdjec, takich za kratami niestety, ale pieknie sie prezentuje. taubi! wstawiaj ! co jeszcze? moge Wam powiedziec jedno: Hen jest pod znakomita opieka. Jest to hotel, ktory znam i wiem jakie ma podejscie do psiakow, szczegolnie duzych. Od kilku miesiecy trzymamy tam nasze bernardyny i psiaki z Szydlowca i bardzo sobie chwala Beate, wlascicielke, co widac po tym jak skacza na nia uradowane, ze przyszla sprzatnac im kupe :) i dac zryc :) Quote
mru Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 oh nie trzeba było się bać :loveu: mogłaś wejść, on jest kochany :D to chyba Hen miał dziś dzień odwiedzin, bo Paweł też u niego był :D Beata w ogóle mówi, że Hen się z nią bawi :lol: i że wrzucił na luz ;) taubi, dawaj foty :nono: prawda, że Hen słodko przekręca główkę jak się do niego mówi (że aż wygląda jakby była przykręcana jak u lalki?) :roll: Quote
L/Olka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mru napisał(a):prawda, że Hen słodko przekręca główkę jak się do niego mówi (że aż wygląda jakby była przykręcana jak u lalki?) :roll: prawda! i tez przez to śmiesznie wygląda - jakby się dziwił ;-) te jego wielkie oczy i przekrzywiona główka ;-) Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Uwielbiam przekrzywianie główki, kochany psiak. Macie zdjęcia z przekrzywioną główka? Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Kocham ślepaczki, Hen jest uroczy:loveu: Quote
taubi Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Pozdrowienia od Hena: http://img693.imageshack.us/i/dsc04440.jpg/ http://img704.imageshack.us/i/dsc04429c.jpg/ http://img691.imageshack.us/i/dsc04452w.jpg/ Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cudny niuniek :) Nic tylko przytulać i rozpuszczać :) Quote
mru Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no nie mogę! bossski mój Heniutek :loveu::loveu::loveu: taubi, dzieki! Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Garncarz mu mierzył ciśnienie w oczach? bo ja też tak się gapię na niego i jakby miał trochę wytrzeszcz czy nie? Quote
Recommended Posts