marqs68 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 BajkaB napisał(a):Jutro wszystko powiem dokładnie..W kazdym razie Nemo będzie mieszkał rzut beretem czyli dwie ulice ode mnie,a wiec to dom o jaki mi chodziło!!:multi: super wieśći oby więcej takich Quote
Kate1979 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 To super wiadomości cieszę się,że Nektarek ma już domek u Nemo także może będzie jutro już w nowym domku Oby więcej takich zakończeń :) Quote
BajkaB Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No i Nemuś już bryka w swoim własnym domku..Wiem,ze bedzie mu dobrze,ale łezka mi sie kręci w oku,stadko tez tęskni i szuka go.Tyle,ze Nemo mieszka dosłownie 2 ulice ode mnie to bede mogła go widywac często Fotki wstawie potem i wiecej napisze.Mam tez nadzieje,ze nowi opiekunowie zawitaja do nas Quote
wapiszon Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Super!!!!!!!!!!!!!! Czyli wszystkie dzieciaczki mają już domki? Quote
BajkaB Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 A oto nowa rodzinka ,,mojego,,Nemo: Quote
Jasza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 :diabloti:A niech pomęczą troszkę:diabloti: Strasznie się cieszę i życzę rodzince i psiakowi duuuuuuuużo miłości i Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Isadora7 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 kahoona napisał(a):a czy on jeszcze umie chodzić? Dooobre pytanie Quote
kakaicezar Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czy są jakies wieści o nauczycielce? Quote
magdola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super wieści.... Ostatnio nam się domki pootwierały :) Quote
J_ulia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Off Właśnie dostałam wiadomość od BajkiB. Na CITO potrzebny jest dt/ds dla 4 miesięcznej suni mix. husky, porzuconej pod cmentarzem... Sunia musi na szybko znaleźć jakieś schronienie. Quote
halbina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ech... podniosę... mnie dziś przywieziono trzy maluszki z Żywca... no i mam owczarkowatą dwumiesięczną... Quote
BajkaB Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 A ja włąsnie ide w odwiedziny do ,,mojego,, Nema..Jakieś nowinki będa i foteczki oczywiście Quote
dorota1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziś w Wiadomościach o 19.30 byl reportaż o szczeniaczkach i ich domkach:lol: Quote
Energy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dorota1 napisał(a):Dziś w Wiadomościach o 19.30 byl reportaż o szczeniaczkach i ich domkach:lol: Też widziałam:p Quote
JOMA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Też widałam, brawo dle EMIRa - trzeba nagłaśniać takie sprawy ! - niech ludzie czasem zastanowią się dlaczego pies u sąsiada przstał szczekać. A nasza Anetka też się pojawiła z tm, że w Wyborczej za sprawą skatowanej Lilii - no cóż przyznam się, że i ja jeszcze kilka lat temu myślałam, że wszyscy kochają swoje zwierzęta tak jak ja :oops: Quote
jola_li Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/01012010-1930 od 17-tej minuty :-)! Dobrego roku dla Wszystkich! Quote
pinkmoon Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A my niestety mamy odwrotną sytuację... zagłodzona sunia-matka, której ósemka (podobno) dzieci nie przeżyła... zajrzyjcie proszę do cudem uratowanej Wisienki: http://www.dogomania.pl/threads/176628-Co-wy-robicie-z-moimi-drzwiami-czyli-ile-serca-mamy-dla-psA-w Quote
pinkmoon Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A my niestety mamy odwrotną sytuację... zagłodzona sunia-matka, której ósemka (podobno) dzieci nie przeżyła... :placz: Poznajcie Wisienkę: http://www.dogomania.pl/threads/176628-Co-wy-robicie-z-moimi-drzwiami-czyli-ile-serca-mamy-dla-psA-w Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='jola_li']http://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/01012010-1930 od 17-tej minuty :-)! Dobrego roku dla Wszystkich! Jola_li, dzięki za link:loveu:. Znowu miałam łzy w oczach, oglądając biedną Nelly ... Dla Nelly było niestety za późno.... :-( Maleństwa mają już na szczęście wspaniałe domki :loveu:. Quote
Laura1108 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Po obejrzeniu materiału wyemitowanego przez Wiadpomości to nareszcie popłynęły łzy szczęścia . Domki wydają sie być wspaniałe . Mam tylko nadzieję , że adopcje poszły tak sprawnie nie dlatego , że psiaki stały sie medialne ... jakoś przestaję wierzyć w ludzi ale ... widząc tę starszą Panią , która aż się popłakała albo starszego Pana którego maluch całował w nos to nie mam wątpliwości , że psiaki mają zastąpić im pustkę po odejściu dorosłych dzieci z ich domów . Wspaniale , że maluszki mają takie super domki . Quote
kakaicezar Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Widziałam te wiadomości i też się popłakałam ze szczęscia. Starsza Pani bardzo pokochała, widac to przez jej łzy szczęscia, ze ma takiego psiunię. Quote
Recommended Posts