Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

BajkaB napisał(a):
Jutro wszystko powiem dokładnie..W kazdym razie Nemo będzie mieszkał rzut beretem czyli dwie ulice ode mnie,a wiec to dom o jaki mi chodziło!!:multi:

super wieśći oby więcej takich

Posted

No i Nemuś już bryka w swoim własnym domku..Wiem,ze bedzie mu dobrze,ale łezka mi sie kręci w oku,stadko tez tęskni i szuka go.Tyle,ze Nemo mieszka dosłownie 2 ulice ode mnie to bede mogła go widywac często
Fotki wstawie potem i wiecej napisze.Mam tez nadzieje,ze nowi opiekunowie zawitaja do nas

Posted

:diabloti:A niech pomęczą troszkę:diabloti:
Strasznie się cieszę i życzę rodzince i psiakowi duuuuuuuużo miłości i Szczęśliwego Nowego Roku!

Posted

Off

Właśnie dostałam wiadomość od BajkiB.

Na CITO potrzebny jest dt/ds dla 4 miesięcznej suni mix. husky, porzuconej pod cmentarzem... Sunia musi na szybko znaleźć jakieś schronienie.

Posted

Też widałam, brawo dle EMIRa - trzeba nagłaśniać takie sprawy ! - niech ludzie czasem zastanowią się dlaczego pies u sąsiada przstał szczekać.

A nasza Anetka też się pojawiła z tm, że w Wyborczej za sprawą skatowanej Lilii - no cóż przyznam się, że i ja jeszcze kilka lat temu myślałam, że wszyscy kochają swoje zwierzęta tak jak ja :oops:

Posted

Po obejrzeniu materiału wyemitowanego przez Wiadpomości to nareszcie popłynęły łzy szczęścia . Domki wydają sie być wspaniałe . Mam tylko nadzieję , że adopcje poszły tak sprawnie nie dlatego , że psiaki stały sie medialne ... jakoś przestaję wierzyć w ludzi ale ... widząc tę starszą Panią , która aż się popłakała albo starszego Pana którego maluch całował w nos to nie mam wątpliwości , że psiaki mają zastąpić im pustkę po odejściu dorosłych dzieci z ich domów . Wspaniale , że maluszki mają takie super domki .