Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Nemo został dzisiaj zaszczepiony.Pan doktor prawie sie w nim zakochał.Stwierdził,ze bardzo chciałby aby Nemo został jego pacjentem i..ruszył do boju w poszukiwaniu domku!Obdzwonił już kilku znajomych

Nemo zaś wykazuje zapędy naukowe.Dzisiaj nie pojechał ze mna na uczelnie,bo było bardzo zimno.Kiedy wróciłam do domu okazało sie,ze mały glut ,,przeczytał,, jeden rządek ksiązek z biblioteki i ,,przesłuchał,, 5 płyt z muzyką.Filmów nie zdążył obejrzeć..:evil_lol::evil_lol:

Posted

BajkaB napisał(a):
Nemo zaś wykazuje zapędy naukowe.Dzisiaj nie pojechał ze mna na uczelnie,bo było bardzo zimno.Kiedy wróciłam do domu okazało sie,ze mały glut ,,przeczytał,, jeden rządek ksiązek z biblioteki i ,,przesłuchał,, 5 płyt z muzyką.Filmów nie zdążył obejrzeć..:evil_lol::evil_lol:

No proszę, a ja myślałam, że tylko Emiś jest taki uzdolniony...

Posted

Zważyłam Nektara- waży już 3 kg, czyli dwa razy więcej niż jak do mnie przyjechał- nadrabia grubasek :loveu::loveu::loveu:

A jak tam pozostali chłopcy?

Posted

Monday, też podpisuję się pod pytaniem. Gdyby to było u nas, życie bym jej uprzykszyła, za wszelką cenę..Czegoś takiego w życiu nie widziałam....a maluszki cudo aniołki.Wszystko bym oddała, żeby suni wrócić życie, żeby mogła wychować swoje maluszki.

Posted

Błagam napiszcie, czy jakieś konsekwencje ta kobieta ponosi. Trochę nie mam czasu na przekopywanie się przez 130stron.
A może w pierwszym poście napisać jeżeli jakaś kara została nałożona??

Posted

Moi Drodzy..Nelly,wspaniała mamusia odeszła za TM..Mamy jednak okazję aby uratowac inną,pilnie potrzebująca pomocy Nelly.Poprosiła mnie o pomoc kilkunastoletnia Karolinka..Jest suczka w typie goldena.Była bardzo źle traktowana i bita.Jej opiekun wyjechał i zostawił ja sama.Karolinka z mama co drugi dzień dojeżdzaja do suni kilkadziesiat kilometrów aby ja nakarmic i wyprowadzic.Suczeńka przebywa sama w mieszkaniu,a jej właściciel koniecznie chce sie jej pozbyc.Najprawdopodobniej nie wróci juz do tego mieszkania,albo wróci niepredko.

PILNIE,naprawde PILNIE potrzebny DT dla Nelly!!!Sunia jest przekochana,ma 3 lata

Posted

[quote name='BajkaB']Moi Drodzy..Nelly,wspaniała mamusia odeszła za TM..Mamy jednak okazję aby uratowac inną,pilnie potrzebująca pomocy Nelly.Poprosiła mnie o pomoc kilkunastoletnia Karolinka..Jest suczka w typie goldena.Była bardzo źle traktowana i bita.Jej opiekun wyjechał i zostawił ja sama.Karolinka z mama co drugi dzień dojeżdzaja do suni kilkadziesiat kilometrów aby ja nakarmic i wyprowadzic.Suczeńka przebywa sama w mieszkaniu,a jej właściciel koniecznie chce sie jej pozbyc.Najprawdopodobniej nie wróci juz do tego mieszkania,albo wróci niepredko.

PILNIE,naprawde PILNIE potrzebny DT dla Nelly!!!Sunia jest przekochana,ma 3 lata

Watek Nelly.... i szczegóły jej historii...

http://www.dogomania.pl/threads/175833-Nelly-bita-zaniedbywana-3-letnia-GOLDENKA-szuka-na-CITO-dt-ds?p=13711546#post13711546

Posted

Nemo był dzisiaj na pierwszym krótkim spacerku.Ładnie zrobił kupke i siku.Kicał w śniegu niezmiernie szczęśliwy.Biegał za Bajeczką.Tak mu sie spodobało,ze kiedy wziełam go na ręce i niosłam do domu wierzgał łapkami i piszczał niezadowolony.Zachowywał sie jak dziecko któremu czegoś odmówiono,,mamo,ja nie chce do domu,postaw mnie,nie chce do domu,,:evil_lol:

Teraz najedzony śpi wtulony w zachwyconą Bone..I jak tu sie z nim rozstać?:shake:

Posted

Czy wszystkie szczeniaczki po Nelli mają już stały domek ? I jak ktoś by się zdecydował na wzięcie jednego jeśli jakiś jest czy była by możliwość dowozu. I jeśli jeszcze jakiś szczeniaczek nie ma domku z nich może ktoś dodać aktualną fotkę bo może by ktoś był zainteresowany tylko najlepiej żeby dokładnie zobaczył jak szczeniaczki wyglądają ;) będe wdzięczna za odpowiedź

Posted

Kate1979 napisał(a):
Czy wszystkie szczeniaczki po Nelli mają już stały domek ? I jak ktoś by się zdecydował na wzięcie jednego jeśli jakiś jest czy była by możliwość dowozu. I jeśli jeszcze jakiś szczeniaczek nie ma domku z nich może ktoś dodać aktualną fotkę bo może by ktoś był zainteresowany tylko najlepiej żeby dokładnie zobaczył jak szczeniaczki wyglądają ;) będe wdzięczna za odpowiedź

Jeszcze dwoje dzieci Nelly nie ma domku stałego. Zdjęcia aktualne tu są, wystarczy przejrzeć kilka stron wstecz...

Posted

Ja Nektara mogę dowieźć do nowego domku za zwrotem kosztów paliwa.

My dziś się zaszczepiliśmy. Pan doktor słyszał historię Nelly i powiedział, że chłopak wygląda super i już nie widać u niego żadnych oznak ciężkiego dzieciństwa :loveu: