Evelynkaa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 hehe dobre ale na łóżeczko jeszcze nie umie wskoczyć :D Quote
BajkaB Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nemo został dzisiaj zaszczepiony.Pan doktor prawie sie w nim zakochał.Stwierdził,ze bardzo chciałby aby Nemo został jego pacjentem i..ruszył do boju w poszukiwaniu domku!Obdzwonił już kilku znajomych Nemo zaś wykazuje zapędy naukowe.Dzisiaj nie pojechał ze mna na uczelnie,bo było bardzo zimno.Kiedy wróciłam do domu okazało sie,ze mały glut ,,przeczytał,, jeden rządek ksiązek z biblioteki i ,,przesłuchał,, 5 płyt z muzyką.Filmów nie zdążył obejrzeć..:evil_lol::evil_lol: Quote
a.piurek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 BajkaB napisał(a): Nemo zaś wykazuje zapędy naukowe.Dzisiaj nie pojechał ze mna na uczelnie,bo było bardzo zimno.Kiedy wróciłam do domu okazało sie,ze mały glut ,,przeczytał,, jeden rządek ksiązek z biblioteki i ,,przesłuchał,, 5 płyt z muzyką.Filmów nie zdążył obejrzeć..:evil_lol::evil_lol: No proszę, a ja myślałam, że tylko Emiś jest taki uzdolniony... Quote
Isadora7 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 a.piurek napisał(a):No proszę, a ja myślałam, że tylko Emiś jest taki uzdolniony... Widać te z sosnowieckiego oddziału Emira tak mają :) Quote
kakaicezar Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nemo ty jesteś naukowcem :-) Świetne Nektarku widze, ze się nie poddajesz w walce o kapeć :-) Dzieci Nelly są NIESAMOWITE :-) Quote
Teba Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zważyłam Nektara- waży już 3 kg, czyli dwa razy więcej niż jak do mnie przyjechał- nadrabia grubasek :loveu::loveu::loveu: A jak tam pozostali chłopcy? Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeśli macie siłę - przeczytajcie ---- http://tygodnik.onet.pl/30,0,37746,artykul.html Quote
Monday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A ja dopiero teraz ten wątek znalazłam...napisze mi ktoś zanim przeczytam cały wątek co z tą nauczycielką? Quote
red Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Monday, też podpisuję się pod pytaniem. Gdyby to było u nas, życie bym jej uprzykszyła, za wszelką cenę..Czegoś takiego w życiu nie widziałam....a maluszki cudo aniołki.Wszystko bym oddała, żeby suni wrócić życie, żeby mogła wychować swoje maluszki. Quote
Monday Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Błagam napiszcie, czy jakieś konsekwencje ta kobieta ponosi. Trochę nie mam czasu na przekopywanie się przez 130stron. A może w pierwszym poście napisać jeżeli jakaś kara została nałożona?? Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Na razie nie mam zadnych nowych wiadomosci.jeśłi cokolwiek sie pojawi,na pewno napisze Quote
Monday Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dzięki. Oby ta sprawa była nauczką dla innych. Będę śledzić wątek, nadrobię zaległości. Quote
red Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Monday przeczytałam wczoraj chyba z 70 stron, resztę nie dałam rady.... Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Moi Drodzy..Nelly,wspaniała mamusia odeszła za TM..Mamy jednak okazję aby uratowac inną,pilnie potrzebująca pomocy Nelly.Poprosiła mnie o pomoc kilkunastoletnia Karolinka..Jest suczka w typie goldena.Była bardzo źle traktowana i bita.Jej opiekun wyjechał i zostawił ja sama.Karolinka z mama co drugi dzień dojeżdzaja do suni kilkadziesiat kilometrów aby ja nakarmic i wyprowadzic.Suczeńka przebywa sama w mieszkaniu,a jej właściciel koniecznie chce sie jej pozbyc.Najprawdopodobniej nie wróci juz do tego mieszkania,albo wróci niepredko. PILNIE,naprawde PILNIE potrzebny DT dla Nelly!!!Sunia jest przekochana,ma 3 lata Quote
J_ulia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='BajkaB']Moi Drodzy..Nelly,wspaniała mamusia odeszła za TM..Mamy jednak okazję aby uratowac inną,pilnie potrzebująca pomocy Nelly.Poprosiła mnie o pomoc kilkunastoletnia Karolinka..Jest suczka w typie goldena.Była bardzo źle traktowana i bita.Jej opiekun wyjechał i zostawił ja sama.Karolinka z mama co drugi dzień dojeżdzaja do suni kilkadziesiat kilometrów aby ja nakarmic i wyprowadzic.Suczeńka przebywa sama w mieszkaniu,a jej właściciel koniecznie chce sie jej pozbyc.Najprawdopodobniej nie wróci juz do tego mieszkania,albo wróci niepredko. PILNIE,naprawde PILNIE potrzebny DT dla Nelly!!!Sunia jest przekochana,ma 3 lata Watek Nelly.... i szczegóły jej historii... http://www.dogomania.pl/threads/175833-Nelly-bita-zaniedbywana-3-letnia-GOLDENKA-szuka-na-CITO-dt-ds?p=13711546#post13711546 Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Sytacja Nelly stała sie dramatyczna,zajrzyjcie do jej topiku Quote
jola_li Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Koniecznie zgłoście ją tutaj ---- najlepiej zadzwonić i pogadać: http://www.szansa.goldenretriever.pl/ http://www.aurea.org.pl/index.php?idmenu=28&idpodst=24 Oni zajmują się goldenami i goldenopodobnymi pieskami. Myślę, że niezależnie od tego warto też porobić ogłoszenia ze zdjęciem i porozwieszać u weterynarzy Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nemo był dzisiaj na pierwszym krótkim spacerku.Ładnie zrobił kupke i siku.Kicał w śniegu niezmiernie szczęśliwy.Biegał za Bajeczką.Tak mu sie spodobało,ze kiedy wziełam go na ręce i niosłam do domu wierzgał łapkami i piszczał niezadowolony.Zachowywał sie jak dziecko któremu czegoś odmówiono,,mamo,ja nie chce do domu,postaw mnie,nie chce do domu,,:evil_lol: Teraz najedzony śpi wtulony w zachwyconą Bone..I jak tu sie z nim rozstać?:shake: Quote
Kate1979 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czy wszystkie szczeniaczki po Nelli mają już stały domek ? I jak ktoś by się zdecydował na wzięcie jednego jeśli jakiś jest czy była by możliwość dowozu. I jeśli jeszcze jakiś szczeniaczek nie ma domku z nich może ktoś dodać aktualną fotkę bo może by ktoś był zainteresowany tylko najlepiej żeby dokładnie zobaczył jak szczeniaczki wyglądają ;) będe wdzięczna za odpowiedź Quote
J_ulia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kate1979 napisał(a):Czy wszystkie szczeniaczki po Nelli mają już stały domek ? I jak ktoś by się zdecydował na wzięcie jednego jeśli jakiś jest czy była by możliwość dowozu. I jeśli jeszcze jakiś szczeniaczek nie ma domku z nich może ktoś dodać aktualną fotkę bo może by ktoś był zainteresowany tylko najlepiej żeby dokładnie zobaczył jak szczeniaczki wyglądają ;) będe wdzięczna za odpowiedź Jeszcze dwoje dzieci Nelly nie ma domku stałego. Zdjęcia aktualne tu są, wystarczy przejrzeć kilka stron wstecz... Quote
Teba Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja Nektara mogę dowieźć do nowego domku za zwrotem kosztów paliwa. My dziś się zaszczepiliśmy. Pan doktor słyszał historię Nelly i powiedział, że chłopak wygląda super i już nie widać u niego żadnych oznak ciężkiego dzieciństwa :loveu: Quote
Faerie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A czy chłopaki po Nelly zdradzają już, czy z charakterów są bardziej ONki, czy haszcze? Quote
BajkaB Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Nemo zdradza wyraźnie charakter mojego stadka:śpioch,żebrak,wesołek,a jednocześnie bardzo grzeczny i posłuszny Quote
Recommended Posts