Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

[quote name='BajkaB']Wiecie nie moge sie uspokoić.Do końca zycia nie zapomne oczu tej suni.Nelly to mix husky i te niebieskie,cudne oczy..A w nich cierpienie,ból,rozpacz,bezsilność..Konała,a jeszcze wyrywała sie do szczeniaków:-(:-(:bigcry::bigcry:

Bajko, wiem, nie można nawet o tym myśleć, ogarnia wściekłość.
Kilka dni wcześniej i może Nelly

• by przeżyła... Umierała, a wyrywała się do dzieci..
    Co za bestia, tak potraktować sunię ze szczeniakami.. Aż trudno uwierzyć, że to nauczycielka.
    Przecież obowiązuje przestrzeganie zasad etyki. Zostawić bez jedzenia sunię ze szczeniakami ? To nieludzkie !

• Posted

Dopiero teraz jestem... Boże, za późno dla suni nadeszła pomoc. Koszmar, co za koszmar - zostawić matkę z dziećmi na śmierć głodową. I ten potwór jets matką zastępczą!!
    Nie można jej odpuścić. Prokuratura - super, ale media też - koniecznie!!

Posted

Ehh ja to nie wiem, jednego dnia cieszę się bo piesek znajduje domek i myśle jadnak są dobrzy ludzie na tym świecie, a drugiego jestem gotowa wziąść taką babę na łańcuch i przyczepić do tej budy i nie dawać jej jeść.

Posted

Ja wstydze sie wyjśc z domu, taka jestem uryczana. :placz: Ale za nic tej babie tego nie możemy odpuścic. :mad:Jesli ktos może pomóc to nagłosnic, to bardzo proszę. Ja biore na siebie Kuratorium i UM, jak tylko bede miala wiecej danych.

Posted

Żyła tak długo aż przyszła pomoc dla maluchów, dzielna mama :placz:. Trzymajcie się maluchy! Dokładam się, choć wiem, że to niewiele ale grosz do grosza. Mam 4 psie biedy, więc szczególnie bliska jest mi psia niedola. TV koniecznie - może do Uwagi na TVN?

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: pedagog???może jeszcze to jest " pani od biologii"??:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

mam nadzieję, że dostanie chociaż jakiś wyrok za to i grzywnę i rachunki z lecznicy do zapłacenia !!!

brak słów...

Posted

Ja p********* nie wierze po prostu w to co tutaj zobaczyłam, te dzieci, które ma pod swoją opieką mogą być w niebezpieczeństwie. To jakaś paranoja, Teraz trzeba pomyśleć, gdzie to zgłosić, zawiadomienie, kto jej dał pozwolenie na "rodzinę zastępczą" po prostu wto nie wierzę - mam nadzieję, ze te maluszki będą żyły :(

Posted

Kontakt do mnie jest w pierwszym poście,telefon i mail.
    O 16 jestem umówiona w klinice,o 17 na Policji.Wniosek o wszczęcie postepowania gotowy,złoże jak pojadę.
    Jeśłi ktoś moze to bardzo [prosze zainteresowac media,ja po prostu fizycznie nie mam na wszystko czasu.

Posted

żaden rodzic pewnie by nie chciał aby jego dziecko uczyła taka podła bezduszna osoba i dlatego wszyscy rodzice powinni się o niej dowiedzieć :mad: nagłośnijcie to jak możecie :modla: