Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ten tydzień wzbogacił Lenkę o nowe wpłaty:
14.10. Od Marudy 20zł
14.10. gosi.marty za pazdziernik - 40zł
14.10. Szarotka - 20zł
15.10. AGA-33-76 NA LENKĘ PAŹDZIERNIK 2010 - 10zł
15.10. PAŹDZIERNIK JAVENA- 15zł
Na koncie 125zł
Dziękujemy

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ten tydzień wzbogacił Lenkę o nowe wpłaty:
14.10. Od Marudy 20zł
14.10. gosi.marty za pazdziernik - 40zł
14.10. Szarotka - 20zł
15.10. AGA-33-76 NA LENKĘ PAŹDZIERNIK 2010 - 10zł
15.10. PAŹDZIERNIK JAVENA- 15zł
Na koncie 125zł
Dziękujemy

Wstawie pozniej, bo narazie watki obskakuje. Mam nadzieje, ze tym razem uzbieramy na hotelik.........na listopad i oddamy Evance te 5 zl.

Posted

Szarotka napisał(a):
Wstawie pozniej, bo narazie watki obskakuje. Mam nadzieje, ze tym razem uzbieramy na hotelik.........na listopad i oddamy Evance te 5 zl.

plus odsetki :)

my zamówiliśmy dla Kreseczki ulotki od Paji, dam znać czy będzie jakiś odzew :)

Posted

[quote name='obraczus87']Witam Cioteczki i Lenusie :)

Milego dzionka zyczę! A Ewance życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!

dziekuję ...

witamy i ....... zyczymy dobrego, ciekawego dnia :)

Posted

SZAROTKO zmien prosze w 1 poscie informacje o zaplaconym Hotelu. Na poczatku pazdziernika zaplacilismy za pazdziernik, a nie za wrzesien :)

A zgodnie z umową, za listopad zaplacimy w polowie listopada. Wtedy wiekszosc deklaracji juz wplynie. :)

Posted

Lenusia wita niedzielnie:loveu:

zlamalam w piatk reke, wiec praz chwilke mnie nie bylo ... teraz klikam jednym palcem, wic bez polskich znakow ... sorry ;)

Lenka czuje sie swietnie, bawi sie z mala Molly, choc ten maly rozbojnik daje sie jej porzadnie we znaki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewanka']Lenusia wita niedzielnie:loveu:

zlamalam w piatk reke, wiec praz chwilke mnie nie bylo ... teraz klikam jednym palcem, wic bez polskich znakow ... sorry ;)

Lenka czuje sie swietnie, bawi sie z mala Molly, choc ten maly rozbojnik daje sie jej porzadnie we znaki :evil_lol:

Ewanko,co Ty robiłaś ? Kto Ci pomoze przy dziewczynkach?

Posted

Javena napisał(a):
Ewanko,co Ty robiłaś ? Kto Ci pomoze przy dziewczynkach?

... juz pisalam na watku Molly ... bieglysmy razem i tak pechowo podleciala mi pod nogi, nie chcialam jej nadepnac i polecialam na lewa strone i lewa reka sie tam znalazla ;) nosze na temblaku i troche to potrwa, ale bedzie dobrze ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
... juz pisalam na watku Molly ... bieglysmy razem i tak pechowo podleciala mi pod nogi, nie chcialam jej nadepnac i polecialam na lewa strone i lewa reka sie tam znalazla ;) nosze na temblaku i troche to potrwa, ale bedzie dobrze ;)

Łoj,to mnie ta informacja umknęła....... Zajęta jestem onkiem w strasznym stanie i Vanilkiem,wyrzuconym na stacje benz. Przepraszam Ewanko.Tak tylko wskakuje na watek,co słychac u Was i wracam .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ale niespodzianka , i to nie bardzo dobra. Zycze szybkiego zrastania Ewanko .

i dużo cielęcinki i mięsnych galaretek , sama to ostatnio przechodziłam , choć miałam tylko pęknięte dwa palce .... nie jadłam ale pomaga ;)

Posted

Lenka wita slonecznie :loveu:

... ona potrafi korzystac z pieknej pogody ;) ...biega, skacze, aportuje ... szaleje z mala Molly :multi::multi::multi:

... u mnie ok, dzieki za wsparcie, za tydzien tez bede znowu skakac :cool1: